Gość: glo1004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 20:57 Witam! Czy ktoś zamawiał w firmie KOBEX drzwi? Czy polecilibyście tą firmę? Dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliza Re: Kobex-drzwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.09, 11:45 Witam, Zamawiałam w tej firmie wewnętrzne oraz zewnętrzne (tzw wewnątrzklatkowe). Plus to duży wybór drzwi i - jeśli wybrane drzwi sa na stanie - bardzo szybka realizacja zamówienia. Po wybraniu drzwi już następnego dnia miałam pomiary, a za 2 dni montaż. (zamawiając w innej firmie, musiałabym czekac co najmniej tydzień dłużej) Eekipa montująca - bardzo fajna, ale chyba nie do końca przyłozyli sie do pracy - musiałam ich wzywac do drzwi łazienkowych (przestały sie domykac) i do wejściowych - trzeba było poszerzyc otwory na górny zamek. Raczej jestem zadowolona, bo zależało mi wtedy na czasie, ale dobre wrażenie popuły późniejsze usterki. W okolicy gdzie stacjonuje Kobex jest kilka firm od drzwi - warto sie tam rozejrzec, porównac ceny i warunki realizacji zamówienia. Ja nie skorzystałam - bo bardzo mi się spieszyło, a najszybciej mogłam wymienic drzwi właśnie z Kobexem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glo1004 Re: Kobex-drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 22:13 dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kobex-drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 17:36 Drzwi OK ,ale ważne było by mieli dobrych montażystów. Nie mają!!!!!-przyjechali zmęczeni,zapomnieli- blaszek,uszczelki,wkładek(dom został otwarty na dwa tygodnie),Dzwonimy,dzwonimy,a oni mają wszystko w D.....KOBEX to super dziadowska firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glo1004 Re: Kobex-drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 16:28 Czy ktoś jeszcze korzystał z usług tej firmy? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Kobex-drzwi IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 27.04.09, 22:34 nie polecam firmy!! Doprosić się nie mogłem o wymierzenie i zamontowanie drzwi. Rezygnacja z ich usług była dobrą decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś