Dodaj do ulubionych

jak pozycjonować w google??

• waldek72 Re: jak pozycjonować w google?? 03.12.18, 09:32
      Warto poczytać jakieś poradniki i artykuły. Warto również skontaktować się z firmą pozycjonującą zapytać o ich ofertę oraz może jakieś darmowe porady. Poczytać fora o pozycjonowaniu.
      Kilka dobrych artykułów na ten temat warto sobie sprawdzić:
      www.vd.pl/co-wplywa-na-pozycjonowanie-strony-w-google/
      www.vd.pl/pozycjonowanie-strony-ile-trwa/
      www.vd.pl/pozycjonowanie-stron-adwords-email-marketing-content-marketing-social-media/
    • polseo Re: jak pozycjonować w google?? 10.01.19, 18:51
      zdobywaj linki na poczatek polece dodanie wpisów w katalogach www.polseo.com/seokatalogi.html
      • pabloby Re: jak pozycjonować w google?? 22.01.19, 16:15
        Do pozyskiwania linków, lepiej zaufać firmie takiej jak www.s90.org.pl/ niż próbować zdobywać je samemu. Dobrym wyjściem może być także zatrudnienie freelancera który w trochę niższej cenie zajmie się tym dla nas.
    • arkam30 Re: jak pozycjonować w google?? 18.02.19, 21:44
      Pozycjonowanie strony www to złożona praca. Jeśli chcesz mieć trwałe efekty i osiągnąć wysoką pozycję w wyszukiwarce skorzystaj z pomocy ekspertów. Polecam Agencję Interaktywną AW PROJEKT z Łodzi pozycjonowanie stron www łódź
    • strony_www Pozycjonowanie Stron w Google Śląsk Katowice Tanio 06.03.19, 08:20
      TANIO pozycjonuję strony internetowe Katowice oraz oferuję projektowanie stron internetowych Gliwce, tworzenie stron WWW Śląsk, robienie strony internetowej Sosnowiec (RESPONSYWNE, pod urządenia mobilne).

Najtańsze i skuteczne TOP4-10
      - Pozycjonowanie SEO Zabrze, Ruda Śląska, Chorzów, Mysłowice, Jaworzno, Tychy, Dąbrowa Górnicza, Świętochłowice, Siemianowice Ślaskie i optymalizacja treści na stronie
      (będzie przyjazna wyszukiwarce Google, Bing)

- Zakładanie sklepu internetowego e-commerce
      - Modernizacje, zmiany na stronach, przeróbki, rozwój graficzny i tekstowy
      - i inne nietypowe.

2. e-Kampanie, eMarketing
      - reklama w Google Ads, Adwords, Facebook, YouTube, itd
      - konto Analytics, Adfsense, g suite
      - zakładanie grupy i prowadzenie profilu Facebook, Twitter, Instagram itd
      - kampanie w Social Mediach
      - pisanie i dodawanie ogłoszeń i dodawanie do katalogów stron
      - i inne

Mam przystępny cennik na usługi projektowania stron. Zapytaj mnie o ostatnio z/realizowane projekty.
      Zapraszam do kontaktu.

Tel / SMS: 79 272 8888
      Email: jedenna1000000@gmail.com
    • galeria34 Re: jak pozycjonować w google?? 07.04.19, 19:10
      To nie takie łatwe, polecam dobrą firmę marketibgową agencjaseosem.pl/
    • kaserken Re: jak pozycjonować w google?? 10.06.19, 09:35
      Ja korzystam z oferty Agencji marketingowo-promocyjnej E-prom e-prom.com.pl/ Doskonałe rezultaty współpracy widoczne po pierwszym miesiącu
    • jarekcda Re: jak pozycjonować w google?? 12.07.19, 04:11
      Dobrze działa reklama w social media: na facebooku, twitterze, linkedin iinnych. Test działania takiej reklamy: Czy reklama na facebooku jest skuteczna
    • katalogfirmpolska Re: jak pozycjonować w google?? 18.07.19, 21:51
      firmy-katalog.pl Jestem pewien, że są wśród nas tacy, którzy myślą: „Mam warsztat samochodowy ( lub kawiarnię lub firmę usługową). Po co mi katalog internetowy?”

Zanim wyjaśnię, dlaczego katalogi powinny być częścią niemal każdej firmy - bez względu na to, czy sprzedajesz produkt czy usługę - pozwól, że przedstawię ci szokujące dane, dlaczego firma oparta na katalogu jest jednym z moich ulubionych modeli biznesowych.

Jestem pewien, że co tydzień dostajesz co najmniej jeden katalog w swojej skrzynce pocztowej. Wszyscy robimy. Od dziesięcioleci firmy katalogowe są „oczkiem w głowie”, jeśli chodzi o przedsiębiorców, starsze firmy handlowe i inwestorów. Firmy katalogowe często zaczynały się przy stole kuchennym, a wiele z nich osiągało sprzedaż w milionach, jeśli nie dziesiątkach milionów dolarów.

Ale potem pojawił się internet. Przedsiębiorcy przestali patrzeć na katalogi jako solidny model biznesowy, a zamiast atramentu na papierze zdecydowali się umieścić cyfrowe zdjęcia na ekranie. Katalogi wydruków szybko spadły na dół na listach popularności wielu właścicieli firm.

Nie popełniaj tego samego błędu! Spędziłem kilka lat pracując z firmami katalogowymi i dla nich, a liczby, które mam z tobą podzielić, są całkowicie prawdziwe. Być może słyszałeś starą zasadę, że pięć razy łatwiej jest sprzedać starego klienta niż sprzedać nowego klienta. Innym sposobem powiedzenia tego jest to, że wprowadzanie do obrotu nowego klienta jest pięć razy droższe niż starego. Jestem gotów się założyć, że liczba firm, które naruszają tę zasadę, przewyższa liczbę tych, którzy nie mają około 99 do 1. Każdy narusza to ... firmy internetowe, restauracje, salony piękności, kwiaciarnie, hydraulicy - wszyscy.

Jedyne firmy, które tego nie naruszają, to firmy katalogowe. Oni wiedzą lepiej. Wiedzą, że zyskowny biznes najlepiej osiągnąć zarówno poprzez przyciągnięcie potencjalnych klientów do nowych klientów, jak i poprzez zachęcanie starych klientów do kupowania produktów lub korzystania z usług w kółko. Ale wiesz co? Myślę, że „zasada pięciu” jest błędna!

A jeśli nie sprzedajesz produktu, ale świadczysz usługę? Czy może ci pomóc katalog?

To, co sugeruję każdemu usługodawcy, z którym pracuję, to stworzenie małego katalogu z usługą. Porozmawiaj o swojej wiedzy. Porozmawiaj o niektórych zadaniach lub wykonanych zadaniach. Porozmawiaj o dostarczonych rozwiązaniach, aby pomóc klientom lub klientom.

Teraz miej świadomość, że to, o czym mówię, nie jest broszurą - broszury tylko błagają o wyrzucenie, ponieważ ich rozmiar i ogólny brak szczegółowych informacji nie nadają się do przechowywania. Z drugiej strony, 12-stronicowy katalog o wymiarach 8 x 10 cali z natury ma miejsce na bardziej szczegółowe informacje i jest bardziej prawdopodobne, że zostanie utrzymany.

Na przykład katalog restauracji może być połączonym menu z historią i opowieściami o firmie. Katalog kwiaciarni może pokazywać różnorodność ich standardowych i niestandardowych wzorów. Powiedzmy, że prowadzisz salon kosmetyczny. Możesz zrobić gotowe zdjęcia swojej klienteli i, za ich zgodą, złożyć katalog fryzur.

I te katalogi nie musiałyby być błyszczącymi, czterokolorowymi, 72-stronicowymi rodzajami, które często można znaleźć w poczcie. Zdałem sobie sprawę, że „tandetne” katalogi domowej roboty są często bardziej opłacalne niż te „fantazyjne” katalogi, które otrzymujesz w poczcie - głównie dlatego, że każdy ma dość wyszukanych katalogów i coś nieco innego ma tendencję do bycia na zewnątrz.

Potem, gdy masz już katalog, użyję go jako wizytówki i przekażę go każdemu, kogo spotkałem, ale szczególnie staram się przekazać go w ręce ludzi, którzy wcześniej ze mną współpracowali.

Wielu inteligentnych właścicieli firm z branży e-commerce zdało sobie sprawę, że marketing offline, taki jak katalog drukowany, jest często najlepszą inwestycją marketingową, jaką mogą zrobić. Rosnące koszty za kliknięcie, filtry antyspamowe i zbyt wiele programów partnerskich sprawiają, że firmy internetowe są zarówno droższe, jak i mniej skuteczne niż kiedykolwiek.

Ale liczba firm związanych z Internetem, które nie mają katalogu z drukowaniem, zdumiewa mnie. Czy wszyscy właściciele tych stron nie wiedzą, że tracą pieniądze? Pamiętaj, że gdy witryna jest poza witryną - poza ekranem - nie ma sensu dla osoby siedzącej przed ekranem. Jednak posiadanie katalogu dookoła domu i przeglądanie go powoduje, że klienci myślą o zamówieniu ponownie twojej usługi lub produktu.
    • goretex22 Re: jak pozycjonować w google?? 18.10.19, 09:30
      Jak? Jeżeli nie ma się pojęcia jak to się robi to lepiej skorzystać z pomocy fachowców. Tutaj jest zestawienie polecanych firm seo: interaktywnie.com/biznes/newsy/biznes/agencje-seo-ranking-te-firmy-warto-zbrifowac-na-prowadzenie-dzialan-promocyjnych-w-google-259117 podziękujesz mi później ;)
      • 101lulilaj90 Re: jak pozycjonować w google?? 12.11.19, 08:36
        Pozycjonowanie może mieć zasięg globalny, z czego korzysta bardzo wiele osób, ale można przyciągnąć klientów, którzy szukają produktów lub usług z konkretnego obszaru. Dlatego pozycjonowanie lokalne, o czym więcej przeczytać tu, www.wielkawyspa.com.pl/aktualnoci/rozrywka/czym-jest-pozycjonowanie-lokalne/ jest również godne uwagi i równie skuteczne co pozycjonowanie globalne.
    • bohdan222 Re: jak pozycjonować w google?? 04.02.20, 21:29
      Kilka wskazówek, co decyduje, że wyskakuje strona jako pierwsza, jest na na tej stronie bizzit.eu/klient/north-pl/ Konkretny przykład, co jest najważniejsze.
    • 1klassa Re: jak pozycjonować w google?? 10.02.20, 18:17
      O pozycjonowaniu dla firmy jest ten tekst, [url=https://bizzit.eu/klient/fracht/]zobacz[/url] jak to się robi, aby to miało sens.
      • 1klassa Re: jak pozycjonować w google?? 10.02.20, 18:21
        w sumie nie jest proste
    • semmeniuk Re: jak pozycjonować w google?? 07.05.20, 23:11
      Moim zdaniem dobre rozwiązanie to pozycjonowanie na własną rękę np poprzez sklep seo backlink24.pl/informacje/37-sklep-seo.html możesz zlecać sam pakiety i zarządzasz tym wszystkim.
    • leya8790 Re: jak pozycjonować w google?? 23.07.20, 12:19
      Witajcie) teraz powiem o swoim przyjęciu propozycji firmy marketingowej dotyczącej przeprowadzenia audytu marketingu i reklamy w naszej firmie, oczekiwaliśmy analizy obecnego stanu marketingu i reklamy w firmie oraz rekomendacji dotyczących poprawy efektywności narzędzi marketingowych. Ważne było również uzyskanie informacji o nowych rynkach, na których nie mogliśmy się znaleźć lub na których spędzilibyśmy dużo czasu. Doradzam agencji Scorise
    • strony_www Re: jak pozycjonować w google?? 26.08.20, 13:46

Najlepsi w pozycjonowania -

www.facebook.com/pozycjonowanieSEOoptymalizacja/
    • eldo1323 Re: jak pozycjonować w google?? 22.12.20, 08:06
      Zobacz na stronie www.m-smart.pl. Mega dobre ceny stron internetowych oraz super jakość. Mają też w asortymencie reklamy stron więc nawet ci ją wypromują
    • stylarniaart Re: jak pozycjonować w google?? 05.01.21, 20:59
      poleć to komuś kto się na tym zna ;)

www.stylarniaart.pl
    • moniaaa_1981 Re: jak pozycjonować w google?? 18.03.22, 11:17
      Wszystko fajnie tylko nikt nie napisał ze na początku ważne jest obranie słów kluczowych, które chcesz pozycjonować. Najlepiej obrać takie słowa, które w danej branży są najczęściej wyszukiwane.

Poczytaj o tym bo to bardzo ważne tutaj znajdziesz więcej na ten temat: www.checksite.pl/blog/7-wskazowek-jak-dobierac-wlasciwe-slowa-kluczowe-dla-seo/

• michalwalczak901 Re: jak pozycjonować w google?? 14.04.22, 13:19
      Skorzystaj z pomocy inbmarketing.pl
    • ciekawsko Re: jak pozycjonować w google?? 05.01.23, 20:49
      zainwestuj w pozycjionowanie,dodawaj linki , wykup platne linki ,reklama w google?
      Ja tez mam problem, moj serwis www.ciekawsko.pl wiele miesiecy byl w pierwszej 10 az nagle spadl blisko 100 i dlaczego? tak utrzymuje sie juz kilka tygodni
    • motveis1982 Re: jak pozycjonować w google?? 08.04.23, 11:36
      Natknąłem się na artykuł o crowd marketingu. Wyjaśnia on krok po kroku, jak za pomocą tej metody doprowadzić stronę internetową na szczyt Google safemarketing.pl/crowd-marketing-w-digital-i-seo/
    • patrycja.abramian Re: jak pozycjonować w google?? 18.04.23, 16:56
      Hej :) potrzebujesz odpowiedniej kampanii w Google ADS. Napisz do nas www.dajsiezobaczyc.pl lub bezpośrednio na maila mateusz@dajsiezobaczyc.pl --> robimy i optymalizujemy takie kampanie, żeby Twoja strona była jak najwyżej na liście wyszukiwania.
    • kris33 Re: jak pozycjonować w google?? 07.02.24, 16:39
      emperial.agency/samodzielne-pozycjonowanie/ Tutaj znajdziesz wszystko co musisz wiedzieć o pozycjonowaniu :)
    • millalovesyoga123 Re: jak pozycjonować w google?? 14.02.24, 14:31
      Aby zwiększyć widoczność waszej firmy w Google Maps, polecam lekturę bloga na stronie agencji WMH: wmh.agency/pozycjonowanie-firmy-google-maps/. Ich praktyczne wskazówki i obszerne portfolio to klucz do sukcesu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka