Dodaj do ulubionych

Szukam hostingu na .com

19.02.15, 15:08
Dzień dobry,
Prowadzę blog w języku angielskim. Jest on dosyć mocno rozbudowany. Poszukuje dobrego sprawdzonego hostingu zagranicą. Czy możecie coś polecić? Aktualnie strona znajduje się na polskim hostingu. Coraz gorzej działa z powodu liczby użytkowników na stronie.

Za wszelkie sugestie bardzo dziękuje :)
Obserwuj wątek
    • pancaroweb Re: Szukam hostingu na .com 19.02.15, 18:31
      W linku poniżej masz dobry hosting arvixe z aktywnym kodem rabatowym. Możesz zaoszczędzasz ok. 54% na 2 lata. Czyli 19$ mniej płacisz.
      beststockphotofree.com/blog/amazing-discounts-web-hosting-domain/
      • kasik46 Re: Szukam hostingu na .com 04.10.15, 14:32
        Firehost, serwer jest chyba za granicą, ale czy to ma znaczenie? Wszystki strony, które mam u nich postawione działają jak należy i to właśnie to ma dla mnie kluczowe znaczenie. Pozostałe kwestie są nieistotne. Ale każdy może mieć własne oczekiwania...
    • ona.malinowa Re: Szukam hostingu na .com 02.03.15, 13:07
      a możę 2hi.pl? oni mają hosting w sensownych cenach a nie mam u nich żadnych problemów technicznych
    • hoodymoody Re: Szukam hostingu na .com 14.03.15, 01:27
      jeżeli jest takie duże obciążenie, to może najlepsze było by Tiktalik Load Balancer, umożliwia m.in właśnie na obsługę dużego ruchu. Osobiście mam inną opcje serwera, ale też u nich i jestem zadowolony, więc myśle że warto spróbować
    • bxmmultimedia Re: Szukam hostingu na .com 21.08.15, 12:01
      Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl
    • bogdan_warszawa Re: Szukam hostingu na .com 13.11.15, 11:15
      bxm.pl/ tworzenie stron warszawa
    • ladyshining Re: Szukam hostingu na .com 28.12.15, 12:05
      może zerknij na ofertę ddr.pl nie pamiętam cyz mają taką ofertę, ale mozesz zobaczyć, po nowym roku ma byc zniżka -10%
    • lhpl Re: Szukam hostingu na .com 24.08.16, 11:37
      Nie musisz szukać za granicą. W Polsce mamy bardzo dobre i wydajne serwery, które potrafią sobie poradzić z dużym ruchem, np. www.lh.pl/hosting
    • lhpl Re: Szukam hostingu na .com 14.09.16, 12:20
      Jeśli szukasz dobrego i stabilnego hostingu to zajrzyj do naszej oferty: www.lh.pl/hosting
    • reniaaaaa12 Re: Szukam hostingu na .com 19.12.16, 12:26
      Hej! Na seohost nie mam żadnych problemów, a jestem z nimi już parę ładnych miesięcy. Co prawda mają najtaniej, ale nie kosztem jakości. Znajomi używają i też nie narzekają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka