greenhills 16.01.09, 10:31 Szukam osoby/firmy Z DOSWIADCZENIEM w tworzeniu stron oraz portfolio. Nie interesuja mnie oferty osob/firm, ktore dopiero ucza sie na tworzonych stronach. Zainteresowanych prosze o kontakt greenhills.as@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankador Re: Zlece wykonanie strony www-PROFESJONALISCIE 17.01.09, 08:35 greenhills napisała: > Szukam osoby/firmy Z DOSWIADCZENIEM w tworzeniu stron oraz > portfolio. Nie interesuja mnie oferty osob/firm, ktore dopiero ucza > sie na tworzonych stronach. Zainteresowanych prosze o kontakt > greenhills.as@gmail.com programypartnerskie.com/p.php?t=rs&si=2&pid=11920&sklep=superhost.pl Odpowiedz Link
szczurek1983 Re: Zlece wykonanie strony www-PROFESJONALISCIE 20.01.09, 12:33 Proszę o podawanie dokładniejszych informacji w postach. Strona to może być wizytówka gdzie potrzebny jest dobry grafik, jak również sklep czy vortal społecznościowy gdzie potrzebni są również programiści. Dawanie ogłoszeń w stylu "kupię samochód" chyba nie jest wystarczające. Tu podobnie. Odpowiedz Link
glaukos Re: Zlece wykonanie strony www-PROFESJONALISCIE 08.03.09, 11:40 Witam, Zachęcam do wystawienia takiego zlecenia w serwisie 2s2d.pl. Co prawda serwis z nazwy jest studencki ale z doświadczenia wiem, że oferty obserwowane są też przez profesjonalistów. Złożenie oferty nic nie kosztuje, a zyskać można sporo. Odpowiedz Link
lukasx1984 Re: Zlece wykonanie strony www-PROFESJONALISCIE 09.03.09, 19:17 Oferta jest doskonałym przykładem braku profesjonalizmu. Nie wiem jak u innych, ale moje doświadczenia z klientami wymagającymi profesjonalizmu od wszystkich poza sobą nie są ciekawe. Taki klient zajmuje zupełnie niepotrzebnie mnóstwo czasu. Człowiek siedzi nad projektem, a potem taki klient twierdzi, że ta kreska (mało widoczna) powinna być niebieska. Za kilka godzin albo następnego dnia kreska powinna być żółta... Wprowadzanie zamieszania, stawianie wszystkiego na głowie. I najlepiej za 50 zł ;) Nie musi być tak w tym przypadku... Ot tak mi się przypomniało... ;) Odpowiedz Link