lvova 15.05.12, 10:59 Dziś w radiu "gra" Marika (chyba tak się pisze jej imię),gra cudnie,lubie jak ona "gra" muzykę,jej dobór utworów jest najlepszy Elixir - Lethal Potion 1990 - Shadows of the night Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Dziś gra Marika :) 15.05.12, 11:07 Wiedziałem że padnie takie pytanie,,,a to jest radio greckie,Metal Zone się zwie Odpowiedz Link
lvova Re: Dziś gra Marika :) 15.05.12, 11:15 Nie,,,ale dopiero po "wysłaniu" zrozumiałem że do tak będzie,zamiar był inny Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Dziś gra Marika :) 15.05.12, 11:17 No bo w takim wypadku pytanie samo cisnie sie na usta, sorry - na klawiaturę ) Odpowiedz Link
lvova Re: Dziś gra Marika :) 15.05.12, 11:20 Wiem wiem,,,ale faktem jest że Marika gra cudnie,do tego ma cudowny głos Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Dziś gra Marika :) 15.05.12, 11:22 ...a ja nie mam fonii w chwili obecnej - po południu sie zapoznam... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Dziś gra Marika :) 15.05.12, 11:32 Też lubię. Nie mam jakiegoś wąskiego zakrojonego rodzaju muzyki, którego słucham - odnosze sie do wielu gatunków, słucham tez wielu... czasmi słucham "ciężkiej" muzyki, czasami zupełnie coś tam "lekkie" - to zależy od tego jaki mam akurat nastrój i na co mam ochotę?. czy mam ochotę krzyczeć, czy mam ochotę na relaks... Co dziwne - czasem całkiem dobrze relaksuje sie przy ciężkiej muzyce ... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Dziś gra Marika :) 15.05.12, 11:39 lvova napisał: > Coś mamy wspólnego w takim razie ________________ coś... na pewnych płaszczyznach znajduje sie coraz to nowe wspólne styczne punkty.... ale na pewno sa tez punkty, które nie sa styczne, a odległe... Ale ktoś mówił kiedyś, że... można tak pięknie się różnić... Odpowiedz Link
lvova WOW! 17.05.12, 08:39 Lubie takie granie,,,odrazu lepiej na duszy www.youtube.com/watch?v=SSJBtHEzD6I Odpowiedz Link