rybka.11 13.12.13, 08:40 Z okazji 13 przypadającego w piątek ogłaszam licytację na największego pecha z tym dniem związanego ) Ja mam masakryczne przeziębienie, ale nie sądzę, bym szczególnie wysoko zabrnęła w tej klasyfikacji ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anus-hka Re: Licytujemy :P 13.12.13, 10:13 zaraz po północy wywaliło mnie bez możliwości powrotnego zalogowanie z neta w trakcie bardzo ważnej rozmowy...teraz ten ktoś uważa ze zrobiłam to specjalnie Odpowiedz Link
zegor Re: Licytujemy :P 13.12.13, 10:23 To faktycznie poważna sprawa. Ja właściwie nie mam co startować : po umyciu ( na razie ) dwóch okien dusi mnie jak starego dziada... Biorę się za trzecie... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Licytujemy :P 13.12.13, 11:10 zegor napisał: > To faktycznie poważna sprawa. > Ja właściwie nie mam co startować : > po umyciu ( na razie ) dwóch okien dusi mnie jak starego dziada... > Biorę się za trzecie... ale to wynik pecha czy skutek uboczny? Odpowiedz Link
zegor Re: Licytujemy :P 13.12.13, 15:15 Faktycznie....odpadam z licytacji ..... Wynik uboczny ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Licytujemy :P 14.12.13, 06:59 Kupiłam wczoraj 2 ozorki wołowe. A jak je dowlokłam do domu, to zdałam sobie sprawe, że będę musiała osobiście się nimi zająć. Czy to nie pech?? Odpowiedz Link
zegor Re: Licytujemy :P 14.12.13, 09:48 debi_bebi napisała: > Kupiłam wczoraj 2 ozorki wołowe. A jak je dowlokłam do domu, to zdałam sobie sp > rawe, że będę musiała osobiście się nimi zająć. Czy to nie pech?? To ja mam pecha....nie dostanę ani kawałka........)) Odpowiedz Link
zegor Re: Licytujemy :P 14.12.13, 14:38 Skąd wiesz?????? Masz jakieś potajemne kontakty z Debi ???????????? A warga na te ozorki mi wisi ))))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Licytujemy :P 14.12.13, 14:40 Pewnie największymi pechowcami są ci,co się nie mogli wczoraj pokazać na forum....... ) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Licytujemy :P 14.12.13, 16:12 ozory w sosie chrzanowym i galarecie proszę bardzo Odpowiedz Link
zegor Re: Licytujemy :P 14.12.13, 16:28 Dziękuję,ja jadam na ten drugi sposób,w galarecie ) Odpowiedz Link
leziox Re: Licytujemy :P 17.12.13, 19:14 Jakos zawsze wyobrazam sobie te ozory w zywych zwierzakach,jak nimi mlaszcza i sie oblizuja i za cholere nie moge sie przemoc aby to zjesc. Odpowiedz Link