Dodaj do ulubionych

Piwo Zawiercie

07.10.10, 11:18
Witajcie!
Mam do Was pytanie. Ostatnio na rynku pojawiło się piwo "Zawiercie". Jest dostępne w 4 postaciach: Jasne Pełne, Bursztynowe, Miodowe i Czekoladowe. Nie wie ktoś z Was gdzie w Zawierciu można je dostać? Obłaziłem masę sklepów i nigdzie go nie widziałem. A co dziwne, na pewnym forum piwnym wypowiadały się osoby z różnych części naszego kraju i tam piwko jest dostępne bez problemu. Trochę to dziwne bo ja w Zawierciu nie mogę go znaleźć. Spotkał się ktoś z tym piwem? Gdzie można je kupić? Proszę o pomoc :)
Obserwuj wątek
    • mieszkaniec_zawiercia Re: Piwo Zawiercie 07.10.10, 22:23
      pewnie dostępne jest u producenta, karczma u stacha na wartach (taki "zamek" kolo samolotu przy glównej drodze na kielce)
      • t0lek Re: Piwo Zawiercie 08.10.10, 09:49
        To prawda, jest w Karczmie u Stacha po bodajże 4,5zł za butelkę. Zawiercie Miodowe jest naprawdę dobre... Swoją drogą to przykre, że zawierciańskie sklepy nie interesują się lokalnym produktem.
    • matata77 Re: Piwo Zawiercie 09.10.10, 19:04
      Zobacz w dawnym "Domu towarowym " na spożywce (ul. Powstańców Śląskich). Sprzedawali tam zawierciańskie piwo BONER więc może i to sprzedają. Był to jeden z niewielu sklepów w Zawierciu, który sprzedawał BONERA to może i "ZAWIERCIE" sprzedają. Aż sam zobaczę czy tam jest.
    • t0lek Re: Piwo Zawiercie 18.10.10, 08:08
      Piwo Zawiercie pojawiło się m.in. w Naszym Domu na Paderewskiego. Niestety wątpię czy z ceną 4,39zł za butelkę podbije ono lokalny rynek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka