Dodaj do ulubionych

DERBY ZAWIERCIA !!!!!

28.10.10, 20:59
Już w najbliższą sobotę tj. 30.10 2010 , o godz. 14.00 na stadionie sportowym Źródła przy ul. Browar ( dzielnica Kromołów) odbędzie się jakże ważny mecz zawierciańskich drużyn ŹRÓDŁO - WARTA . Ważny tak pod wzgledem sportowym jak i kibicowskim - bo wiadomo derby to derby .
Postarajmy się w ten dzień przybyć jak największą liczbą na stadion w Kromołowie aby dopingować i przeżyć niezapomniane emocje. Proszę też wszystkich aby przekazali to info znajomym .
WSZYSCY NA DERBY !!!
Obserwuj wątek
    • krzy76siek Re: DERBY ZAWIERCIA !!!!! 28.10.10, 21:43
      Zapraszam też wszystkich na stronę forum kibiców WARTY , która znajduje się pod nowym adresem wartakibice.xaa.pl/index.php
      • thewickerman1 Re: DERBY ZAWIERCIA !!!!! 29.10.10, 10:04
        Coś z tą stroną jest nie tak. Nie da się na niej zarejestrować a bez rejestracji nic nie można się z niej dowiedzieć. Fajnie, że jest nowy adres ale wypadało by coś zrobić w tej kwestii.

Ja na derbach nie dam rady się zjawić ale mam nadzieję, że będzie to ciekawe widowisko.
        • adam81w Re: DERBY ZAWIERCIA !!!!! 29.10.10, 12:29
          Biedne Źródło.
      • and_now Re: DERBY ZAWIERCIA !!!!! 30.10.10, 09:32
        ten w kominiarce na głównej to jakoś nie zachęca do pojawienia się na stadionie,
        • krzy76siek Re: DERBY ZAWIERCIA !!!!! 30.10.10, 18:15
          WARTA wygrywa 6 :0 . Bardzo fajny mecz i fajna atmosfera , szczególnie w drugiej połowie
          • adam81w Re: DERBY ZAWIERCIA !!!!! 31.10.10, 02:07
            Normalka. :)

Będą gdzieś jakieś foty?
            • krzy76siek Re: DERBY ZAWIERCIA !!!!! 31.10.10, 21:08
              Ja osobiście nie robiłem fotek bo ...zapomniałem aparatu .Jak bym coś od kogoś miał to Ci podeślę Adam
              --
              ... więcej niż tylko klub WARTA ZAWIERCIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka