19.05.12, 22:52
Czy może mi ktoś polecić dobrego i sprawdzonego adwokata z Zawiercia lub okolic? Potrzebuje go do trudnej sprawy rozwodowej. Będe wdzięczna za informacje. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pogotowieprawne Re: Adwokat 25.05.12, 11:13
      jeśli potrzebuje Pani pomocy proszę o kontakt mailowy
      pogotowieprawne.wawa@gmail.com
      • trofeusz9999 Re: Adwokat 25.05.12, 14:00
        W naszym bogobojnym i pobożnym mieście zdarzają się rozwody??? Toż to nie po bożemu tak - co ksiądź na to powie? Ano każe męczyć się z tą drugą połówką do usr..ej śmierci - tylko po to by stwarzać pozory ładu społecznego - bo przecież podstawą tego ładu jest rodzina (oczywiście małżenstwo zawarte za grubą kasiorę przed ksiedzem) - a zwykły człowiek się nie liczy i niech sie męczy w chorym związku.
      • iwonazaw11 Re: Adwokat 27.05.12, 21:40
        Potrzebuje prawnika, który będzie mnie reprezentował w sądzie, dlatego jeśli ktoś ma jakiegoś sprawdzonego to proszę o informacje.
    • doswiadczona101 Re: Adwokat 31.05.12, 17:30
      Jeśli chodzi o rozwód i podział majątku to bezapelacyjnie i z całą odpowiedzialnością polecam mec. Grzegorza Póda z Gliwic nie obiecuje niczego nierealnego, bez owijania w bawełnę i otwarcie mówi o szansach powodzenia (nie obiecuje jak inni adwokaci złotych gór), a co najważniejsze niezwykle systematyczny i skrupulatny na sali sądowej... zaangazowalam Go w swoją sprawę rozwodową i pomimo tego, że sprawa jest w Sieradzu przy przyjeciu sprawy stwierdził, że bierze ją tylko dlatego, że stanowi ona dla niego pewne wyzwanie (skomplikowane relacje rodzinne) i Bogu dziękuje, że zgodził się przyjąc sprawę, obecnie już jest końcówka i jestem pewna, że orzeczenie winy męza mam w kieszeni - ogień pytan mojego mecenasa dla swiadków meża i posypała się ich wiarygodnośc całkowicie a sad w trakcie postepowania wystapił do prokratury z wnioskiem o sciganie meza za przemoc w rodzinie:)
      jakkolwiek nie wiem czy Tobie z Zawiercia nie bedzie za daleko ale warto!
    • prognoza79 Re: Adwokat 13.08.12, 22:34
      czesc nie wiem czy już kogos znalazłaś, jesli tak to mam nadzieje że nie z częstochowy. ja miałem najpierw jednego właśnie stąd - sam jestem spod częstochowy, ale zmieniłem, bo to było coś strasznego, nigdy nie miał dla mnie czasu, w pozwie jak się potem na roprawie okazało same bzdury, kolega z bielska mi polecił swoją mecenaske z katowic anna pogoda tel 0608 46 42 48. to dzis jestem mu za to dłużny bo teraz jest jak nalezy, w paźdzeirniku mam osttanią rozpawę, wszystko prowadzi jak należy, zawsze ma czas, pomogła mi przez to przejśc, sprawy z dziećmi pozałatwiac jak najlepiej, bedziemy miec z moją jeszcez żoną równe prawa, POLECAM CI GORĄCO, w czasach teraźniejszych dobra rada jest najcenniejsza! powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka