Dodaj do ulubionych

Triada FIRST

IP: 94.75.121.* 06.11.09, 22:50
Czytam poniższe refleksje na temat Triady (obrzucanie się inwektywami przez kilku forumowiczów niewiele wnosi do sprawy bo wiadomo,że to biuro tanie ale zawodne)-ceny faktycznie wysokie w porównaniu z zeszłym rokiem,co do jakości biura to z doświadczen własnych powiem,że jest ryzyko zmiany hotelu,większe moim zdaniem niż w innym biurze,ale z drugiej strony ceny rainbow tours też mnie powaliły i obawiam się że wszystkie biura w tym roku wystąpią z takimi cenami.Z tego co dowiadywałam się oferta sprzedaje się słabo mimo że 10 listopada upływa pierwszy etap promocji,więc może warto zaczekać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoda Re: Triada FIRST IP: 82.209.198.* 07.11.09, 08:54
      Kto zaryzykuje kupno wycieczki w przypadku kiedy nie wiadomo czy to
      biuro dożyje stycznia ?? Tu juz nie chodzi nawet o ceny...
      • Gość: Yoda Re: Triada FIRST IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 13.11.09, 00:30
        Coś wątek się nie klei :-)
        • Gość: zeus Re: Triada FIRST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 19:07
          Bo ludziska sa w szoku.
          Przycupneli i czekaja na euro za trzy zlocisze.
          Cos mi sie wydaje ze ten rok dla wielu skonczy sie wakacjami u babci.
          • Gość: Yoda Re: Triada FIRST IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 13.11.09, 23:39
            Witam Zeus'a... Myślę że to nie sprawa eur'a, tylko jakbys miał
            zapłacić za lodówkę na ponad pół roku przed odbiorem, to pewnie też byś
            się zastanawiał. A odbiór lodówki niepewny jest ....
            • Gość: zeus Re: Triada FIRST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 14:24

To tez prawda.
              Nowe dolegliwosci po latach beztroskich i tanich wyjazdow.
              Nazwe je syndromem Kopernika.
              Posac lagodniejsza nazwe syndromem Neckermanna.
              Pozdrawiam.
              • mon320 Re: Triada FIRST 15.11.09, 22:41
                A ja zaryzykowałem i wykupiłem u nich wycieczkę na Rodos. Cena w
                miare znosna. Teraz aby do lata ,wylot 08.07.2010
                • Gość: Yoda Re: Triada FIRST IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 17.11.09, 22:34
                  Na kolanach do Częstochowy bym radził i codziennie 3 zdrowaśki
                  • mon320 Re: Triada FIRST 18.11.09, 08:14
                    Gość portalu: Yoda napisał(a):

> Na kolanach do Częstochowy bym radził i codziennie 3 zdrowaśki

A ja wizytę u lekarza I kontaktu. Wasze wieszczenie upadku Triady ma
                    tyle wspólnego z rzeczywistością co koniec świata w 2012.
                    • christoph33 Re: Triada FIRST 18.11.09, 08:39
                      Dokładnie! Co rok te same lamenty a potem samoloty pękają w szwach. Jak byliśmy w tym roku w Hiszpanii to cały parking w Gironie był zajęty przez autokary czekające na "triadowców". A też znawcy twierdzili, że to już koniec Triady. Naprawdę polecam sprawdzić ceny w innych biurach i potem biadolić. Może też tak poczytać o wpadkach innych biur np Neckerman 2009 i ich podwyżki przed wyjazdem
                      • Gość: Yoda Re: Triada FIRST IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 18.11.09, 19:26
                        Pożyjemy zobaczymy...
                        • mon320 Re: Triada FIRST 18.11.09, 20:22

> Pożyjemy zobaczymy...
                          Trzymam za słowo, tylko żeby nie było jak to mawiał Longin
                          Podbipieta " potem będzie chadko" co by to nie znaczyło.

Pozdrawiam

• rezydent65 Re: Triada FIRST 19.11.09, 10:22
                            No to czekajcie..Biura pobcinaja czartery i hotele w styczniu i na
                            lasta pojedziecie do Zakopanego postac w 4 godzinnej kolejce na
                            Giewont albo do Wladyslawowa spędzic dwa tygodnie pod parasolem
                            (niekoniecznie slonecznym););)Triada nie upadnie bo to za łakomy
                            kąsek dla zachodnich potentatów..Najwyzej ktoś ją kupi..Co do cen to
                            trudno spodziewac sie innych jak róznica w kursie euro jest 25% w
                            porównaniu z początkiem listopada 2008.Trzeba wiec kupowac w Tui czy
                            innym takim bo cenki takie same jak w zeszlym roku..ale w
                            euro..:):):) Pozdrawiam
    • paewlek Re: Triada FIRST 19.11.09, 13:00
      Ci, którzy wpłacili pieniądze w Triadzie nie martwią się i śpią
      spokojnie. Natomiast osoby, które nie mają nic wspólnego z "tą
      okropną Triadą", bo jadą z lepszym biurem - jęczą, biedolą, złoszczą
      się i zgrzytają zębami. Ciekawe dlaczego?
    • Gość: magda Re: Triada FIRST IP: 85.222.87.* 19.11.09, 15:56
      triada jest nieśmiertelna!!
      • Gość: jozefa1 Re: Triada FIRST IP: *.aster.pl 19.11.09, 20:46
        Entuzjastką Triady nie jestem-ale 300 zł zaliczki,gwarancja ceny i możliwość wycofania do 40 dni przed wylotem to coś czego nie dają inne biura.W zeszłym roku Nec zarządał dopłaty prawie 30% więc zakończyłam z nimi współpracę.W tym roku zaryzykuję z T.,cena bardzo atrakcyjna-mój wybór , moje ryzyko.
        • Gość: zeus Re: Triada FIRST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 17:40
          Mon 320.
          Gdzie wyczytales kasandryczne proroctwa.
          Opisywany byl tylko stan umyslow i leki wielu kandydatow na obierzyswiata. Euro
          w gore plus ewentualna utrata zaliczki to i miny minorowe.
          Jozefe 1 wylaczam z tej grupy. Ona mysli normalnie.
          • Gość: zeus Re: Triada FIRST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 17:44
            Przepraszam za "obiezyswiata".
            • Gość: mon320 Re: Do Zeusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:30
              Zeus ! Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
              • Gość: zeus Re: Do Zeusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:56
                Na faktycznie.
                Cos popieprzylem.
                Wybacz.
                Zapewne Wiesz ze Polak jak nie daczyta lub nie doslyszy to zmysli.
                • mon320 Re: Do Zeusa 21.11.09, 09:36
                  Gość portalu: zeus napisał(a):

> Na faktycznie.
                  > Cos popieprzylem.
                  > Wybacz.
                  > Zapewne Wiesz ze Polak jak nie daczyta lub nie doslyszy to zmysli.

Oczywiście wybaczam, ale "popieprzyć" zawsze sobie możesz, hehe.
                  \Pozdrawiam
                  • Gość: Yoda Re: Do Zeusa IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 22.11.09, 17:43
                    Nie wiem dlaczego sie taplacie w tym polskim bagienku, za odrą są ceny
                    o co najmniej 1/3 niższe, im dalszy kierunek tym większa różnica :-)
                    nie wspominając o jakości świadczonych usług to jest różnica epoki,
                    polskie biura jeszcze z drzewa nie zeszły ....
                    • Gość: zeus Re: Do Zeusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 18:36
                      Stary.
                      No i jak Cie tu nie podejrzewac.
                      Moze intencje masz dobre lecz wychodzi jak wychodzi.
                    • mon320 Re: Do Zeusa 24.11.09, 14:08

> Nie wiem dlaczego sie taplacie w tym polskim bagienku, za odrą są
                      ceny
                      > o co najmniej 1/3 niższe, im dalszy kierunek tym większa różnica :-
                      )
                      > nie wspominając o jakości świadczonych usług to jest różnica
                      epoki,
                      > polskie biura jeszcze z drzewa nie zeszły ....
                      Bo to Nasze bagienko, a co do jakości usług. Co klient sobie wybrał
                      to ma ( hotel, rodzaj pokoju , świadczenia). Mnie osobiście rezydent
                      jest potrzebny tylko w dniu przyjazdu i odjazdu - informacja kiedy
                      wylot.Bo to chyba temat do największych narzekań - opieka rezydenta.
                      Jeżeli ktoś jest " turystą szczególnej troski" to i
                      na "zaodrzańskie" biura będzie narzekał
                    • Gość: wojtasz Re: Do Zeusa IP: *.bg.am.poznan.pl 24.11.09, 15:47
                      Byłam w zeszłym roku z Itaką i wakacje kosztowały mnie mniej niż z
                      biura niemieckiego (first, Lanzarote). W tym roku również sprawdzam
                      biura niemieckie i niestety przy tym euro i interesujących mnie
                      kierunkach nie widzę zbyt dużej różnicy (nie mówiąc o 1/3).
                      Dodatkowo jadę z dzieckiem, wylot mam z lotniska w moim mieście i
                      rezydent nie jest mi do niczego potrzebny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka