Gość: rak IP: 83.1.81.* 15.02.10, 10:28 Rozważam wyjazd w sierpniu z Itaką . Jakie są wasze doświadczenia. Rozważam Hotele Sol Tenerife lub Gran Hotasa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melania_25 Re: Teneryfa z Itaką 15.02.10, 11:33 Bardzo dobry wybór, bo Teneryfa jest przecież największą i jedną z najbardziej znanych wysp archipelagu. Jeśli chodzi o Itakę, to nie mam żadnych zastrzeżeń co do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Teneryfa z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 09:59 Proponuję drugi hotel na połnocy wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Teneryfa z Itaką IP: 109.110.193.* 15.02.10, 15:10 poczytaj opinie na wakacje.pl - hotel sol teneryfa i na holiday check - wszedzie pisza ze sa dwa budynki A i B - w budynku A jet głosno bo przy hotelu sa dyskoteki i graja do 5 rano - budynek B jest ciszej ale trzeba miec pokoik od strony na ocean !!! duzo opini na holidaycheck i wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Teneryfa z Itaką IP: *.aster.pl 15.02.10, 20:13 Teneryfę z Itaką polecam,hotel Sol T.widziałam(z zewnątrz) i nie zachwycił mnie, bo jest w centrum miasta i musi być głośno,sporo samochodów itd, ale jeśli ktoś to lubi,ja wybrałabym inną miejscowość np Los Gigantes,Puerto de Santiago lub Costa Adeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Teneryfa z Itaką IP: *.home.aster.pl 16.02.10, 11:47 Dziękuje za rady w sprawie Teneryfy bardzo cenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrozniczka Re: Teneryfa z Itaką IP: *.toya.net.pl 24.02.10, 21:05 Ja wybieram sie na Teneryfe pod koniec maja do hotelu Sol Tenerife;-)po powrocie chetnie podziele sie wrazeniami. Poki co sama jestem ciekawa jak bedzie:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yulka Re: Teneryfa z Itaką IP: *.elblag.vectranet.pl 25.02.10, 17:31 bylam w grudniu na Teneryfie z Itaką i polecam, na miejscu rezydentka bardzo kompetentna. ja bylam w hotelu sol pinsesa dacil i mogę polecic- super lokalizacja i fajny hotel. początkowo nie byłam przekonana co do hotelu, bo to 15piętrowy wieżowiec, ale przekonały mnie opinie na forach turystycznych. polecam poszukanie hotelu na południu wyspy (tu jest większośc atrakcji)Już Ci zazdroszczę mimo, ze byłam na teneryfie już parę razy to z chęcią pojadę jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Teneryfa z Itaką IP: *.142.138.21.static.telsat.wroc.pl 27.04.10, 23:42 Witaj Szczerze to ani ten ani ten... sieć hoteli Hotasa znajduje sie na polnocy Teneryfy, ktora jest chlodniejsza, mniej ciekawa pod katem plaz... Sol Tenerife niby 4* ale zasluguje na 3*,,,w samym centrum Playa de las Americas...ja mialam pokoj od strony Oceanu (widok z 9 pietra imponujący) ale w nocy nie dalo sie usnac przy otwartym oknie...halas!! tyle ze blisko miasto wiec zalezy jaki tryb zycia lubisz. Moimi faworytami są : Princesa Dacil.. dobry hotel w dobrej cenie; Barcello Santiago przy klifach Los Gigantes i Melia Hardin del teide...udanych wakacji zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś