Dodaj do ulubionych

First minute a obecne ceny????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 13:35
Jak to wygląda w Waszym przypadku? Czy aktualne ceny są wyższe od tych z początków promocji - chodzi mo oczywiście o letni wypoczynek.
U mnie jak na razie jeszcze jakieś 1400 zł do przodu (kupiłam w lutym a wyjazd pod koniec sierpnia). Ciekawe jak to będzie się kształtowało jak biura zaczną czerwcowe "wyprzedaże"?
Obserwuj wątek
    • Gość: mandraki Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 14:50
      1450 zł za 2+1 zaliczka w grudniu. Aktualnie brak miejsc w wybranym terminie - porównanie z tygodniem następnym. Nawet jak super lasty zbliżą się do ceny first to i tak lepsze oferty będą już wykupione. Last jest dobry dla osób nieprzywiązujących wagi do konkretnego hotelu, dla mnie odpada z uwagi na wcześniej planowany urlop i brak możliwości wyboru upatrzonego hotelu.
      • Gość: Krzysia Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 15:25
        w moim przypadku rezerwacja też dotyczy 2+1, ale mam jeszcze do tego dodatkową gratisową wycieczkę fakultatywną i gwarancję niezmienności ceny, także ta różnica między first a obecną wynosi jeszcze więcej. Pożyjemy zobaczymy ,jaką niespodziankę wyszukują na BP :)))))
        • Gość: Agata Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.akson.waw.supermedia.pl 16.05.11, 16:00
          Ja kupiłam first (w grudniu na czerwiec) i teraz za tą cenę co mam 4* 2 tygodnie w last mogę mieć tydzień.
          • Gość: Anq28 Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.11, 23:33
            U mnie w związku z sytuacją w Libii cały czas jest promocja na hotel, który wybrałam. Nadal jednak jestem do przodu na 2os. ok. 600zł-800zł + GNC + 40$ voucher na fakultety
    • Gość: toja Re: First minute a obecne ceny???? IP: 217.153.153.* 17.05.11, 10:06
      Bułgaria, wpłata w grudniu 10 na sierpień 11.
      Obecna cena o 800 zł/os wyższa. Oczywiście nie wiem jak będzie w LM, o ile w ogóle ten hotel w LM będzie
    • Gość: olek Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.play-internet.pl 17.05.11, 10:27
      3 tysiące do przodu od osoby. Wyjazd zorganizowany na własną rękę
      Objazd Hong Kong - Singapur - Malezja - Borneo na sierpień.
      Rezerwacja w październiku 2010, cena za osobę 3300 zł w tym hotele i 8 lotów ( WAW - HGK + 7 lokalnych). Obecna cena samych lotów to 4900 zł za osobę.
      • tacomabelle póki co do przodu 17.05.11, 11:39
        Pine Bay w Turcji z Itaki, cena z lutego ok. 3800 zł/osoba dorosła, obecnie 5240 zł
        • mon320 Re: póki co do przodu 17.05.11, 16:46
          Też, rezerwacja listopad 2010 na 07. 2011. Bułgaria. W wybranym terminie brak miejsc obecnie a cenowo ok. 800 pln od osoby do przodu.
    • belfer33 Re: First minute a obecne ceny???? 17.05.11, 22:18
      Wygląda różnie.
      Kupiłam Sri Lankę w grudniu (wyjazd pod koniec lipca) w Rainbow. Do dzisiaj cena nie drgnęła, ale pojawiła się dopłata paliwowa. Więc o tyle jestem do przodu, bo mam gwarancję stałej ceny. Ale niestety odwołano wycieczkę w wybranym przeze mnie terminie - za mało chętnych. Więc albo zgodzę się na inny proponowany przez biuro termin albo łaskawie zwrócą mi pieniądze, które pół roku mieli na swoim koncie. Na mniej popularnych kierunkach zatem niestety to my (nie biuro) ryzykujemy.
      • Gość: xxx Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.05.11, 20:26
        Tak, Rainbow za bardzo nie podwyższył cen.
        W por. z grudniem to nawet w I kwartale ceny spadły.
        W Itace - przykład - z 6,5 za 2 os. - 8 teraz cena sie zrobila.
        • Gość: Aga Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.com.pl 25.05.11, 08:37
          Firsty zdecydowanie taniej, objazdowka(!) w chwili obecnej jest 350zl mniej/os czy 22% taniej, wubiegłym roku 200 l taniej hiszpania
          • ada1 Re: First minute a obecne ceny???? 26.05.11, 15:15
            Mój hotel na czerwiec cały się sprzedał (nie wiem jak w innych miesiącach), więc lastów nie będzie.
            • Gość: Kamila Re: First minute a obecne ceny???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 21:01
              W grudniu płacilismy 3200/os obecnie ten sam hotel w last 4320 zł... różnica znaczna!
              BP- Neckermann..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka