Dodaj do ulubionych

szukam pracy w turystyce

IP: *.dtcentrum.pl 22.06.04, 15:15
chciałbym pracować przy układaniu programów wycieczek. Czy ktoś wie które
Warszawskie biuro poszukuje kogoś na takie stanowisko?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamisia Re: szukam pracy w turystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:45
      spróbuj w innej branży tutaj wiele nie zarobisz
      • Gość: Rafał Re: szukam pracy w turystyce IP: *.dtcentrum.pl 07.07.04, 10:03
        Może i prawda, ale robiłbym to co kocham i co daje mi satysfakcję. Choć nie
        sądzę, aby były w tej branży pensje głodowe (słyszałem co nieco na temat
        zarobków)...
        pozdrawiam
        • Gość: Kamisia Re: szukam pracy w turystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:20
          ja pracuję w turystyce od 10 lat z krótką przerwą na bezrobocie i próbę sił w
          innej branży - czyli ok. 8 lat. Może nie miałam szczęścia do dobrych płac, ale
          z pewnością nie satysfakcjonuje mnie moja płaca. Jednak odkad połknęłam bakcyla
          turystyki jest on nieuleczalny. Jak na chwilę wyrwałam sie ze szponów turystyki
          jak pies oglądałam sie za każdym przejeżdżającym autokarem... Jestem w stanie
          Cię zrozumieć. Powodzenia.
          • Gość: Rafał Re: szukam pracy w turystyce IP: *.dtcentrum.pl 15.07.04, 10:18
            Serdeczne dzieki, mam nadzieje, że w końcu coś znajdę
            pozdrawiam
    • Gość: Grażyna Re: szukam pracy w turystyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:19
      Poszukuję pracownika do małego biura podróży w Warszawie/własny
      produkt/,wymagana obsługa komputera -word,exel,komunikatywność.Oferta nie
      dotyczy absolwentów. Kontakt tel. 0-604-42-42-49
      • vinca Re: szukam pracy w turystyce 16.07.04, 16:26
        Pytam z czystej ciekawości; dlaczego oferta nie dotyczy absolwentów??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka