Gość: Rafał IP: *.dtcentrum.pl 22.06.04, 15:15 chciałbym pracować przy układaniu programów wycieczek. Czy ktoś wie które Warszawskie biuro poszukuje kogoś na takie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamisia Re: szukam pracy w turystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:45 spróbuj w innej branży tutaj wiele nie zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: szukam pracy w turystyce IP: *.dtcentrum.pl 07.07.04, 10:03 Może i prawda, ale robiłbym to co kocham i co daje mi satysfakcję. Choć nie sądzę, aby były w tej branży pensje głodowe (słyszałem co nieco na temat zarobków)... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Re: szukam pracy w turystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:20 ja pracuję w turystyce od 10 lat z krótką przerwą na bezrobocie i próbę sił w innej branży - czyli ok. 8 lat. Może nie miałam szczęścia do dobrych płac, ale z pewnością nie satysfakcjonuje mnie moja płaca. Jednak odkad połknęłam bakcyla turystyki jest on nieuleczalny. Jak na chwilę wyrwałam sie ze szponów turystyki jak pies oglądałam sie za każdym przejeżdżającym autokarem... Jestem w stanie Cię zrozumieć. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: szukam pracy w turystyce IP: *.dtcentrum.pl 15.07.04, 10:18 Serdeczne dzieki, mam nadzieje, że w końcu coś znajdę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: szukam pracy w turystyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:19 Poszukuję pracownika do małego biura podróży w Warszawie/własny produkt/,wymagana obsługa komputera -word,exel,komunikatywność.Oferta nie dotyczy absolwentów. Kontakt tel. 0-604-42-42-49 Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: szukam pracy w turystyce 16.07.04, 16:26 Pytam z czystej ciekawości; dlaczego oferta nie dotyczy absolwentów?? Odpowiedz Link Zgłoś