backspace10 30.07.12, 16:25 Witam, Czy ktoś był na wycieczce objazdowej z Itaka :God tag Danmark! Jak wrażenia? Szukam objazdowek z innych biur po Danii ale nic nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toja Re: Dania z Itaka IP: 217.153.153.* 30.07.12, 16:57 kup bilet do Kopenhagi a bez problemu sam/sama zjedziesz Danie. Wyjdzie 1/3 ceny za jaką pojedziesz z biura. Dania nie jest trudna w zwiedzaniu. Oczywiście co kto lubi, dtatego podaję ci namiar na biuro, które być może to organizuje (nie wiem czy sie tym narażam na spam czy nie) Skandynawskie biuro podróży Warszawa. Powinno ci wyguglać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dania z Itaka IP: *.atman.pl 29.07.13, 10:18 Właśnie wróciłem z wyjazdu, jak nie chcesz obrzydzić sobie tego kraju to jedź sam, z Itaka tylko zmarnujesz czas i nerwy, kraj idealny do zwiedzania samodzielnego, a jak jeszcze masz możliwość zabrania roweru... Odpowiedz Link Zgłoś
angelcia Re: Dania z Itaka 30.07.13, 21:41 Witaj, mógłbyś rozwinąć co był tragicznego w wycieczce God Dag Danmark! ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dania z Itaka IP: *.atman.pl 12.08.13, 11:36 Program jest fajny, możliwy do zrealizowania. Problemem jest Itaka, kiepski autobus, brak organizacji (kilkugodzinne opóźnienie zawinione przez organizatora, pozostawienie grupy w punkcie przesiadkowym (Gorzów) bez jakiejkolwiek informacji - co dalej. Brak przerwy podczas dojazdu i powrotu na normalny posiłek, przyjazd do hotelu tranzytowego o 1:30 w nocy w wyniku czego nie można powiedzieć o braku nocnego przejazdu itp. Na miejscu niekompetentny pilot, załatwienie czegokolwiek było niemożliwe np. osoba spała na dostawce w pokoju dwuosobowym, a w pokoju obok w dwójce spała jedna osoba sic!, Brak jakiejkolwiek wiedzy o kraju, czytanie z kartki. Płacisz i marnujesz czas na dojazdach, bo nikt nie jest w stanie ocenić informacji GPS, zamiast spokojnie zwiedzać wszędzie trzeba biegać, a i tak nie zdążysz. Nawet powrót w kraju po przesiadce z kierowcą kombinatorem, przerwa na jakieś stacji gdzie nawet porządnej toalety nie ma, kluczenie drugorzędnymi drogami by zaoszczędzić na autostradzie, kolejne nieplanowane przesiadki do busika w Opolu itp. Niestety nikt inny nie oferuje Danii, a zwiedzania z Itaka odpuść, chyba że lubisz marnować czas i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś