8ar8ara 17.11.12, 22:31 Tydzien w cieple i sloncu na poczatku grudnia - gdzie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grekan Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? 18.11.12, 00:59 Egipt/taniej/ , Wyspy Zielonego Przyladka/drozej/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? IP: *.leon.com.pl 18.11.12, 01:22 Kenia,Dominikana,Sri Lanka, wymieniać dalej? Twoje pytanie nieco dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryla Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? IP: *.237.91-rev.victor.pl 18.11.12, 09:21 Kotlownia osiedlowa. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? 18.11.12, 11:26 Gość portalu: gość napisał(a): > Kenia,Dominikana,Sri Lanka, wymieniać dalej? Twoje pytanie nieco dziwne. Wymieniaj! Myslalam moze Wyspy Kanaryjskie, albo Pld. Afryka, ale na wyspach moze byc teraz chyba chlodno, a do Pld Afryki tam sie dlugo leci. Tak samo na Floryde... Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? 18.11.12, 11:27 grekan napisał: > Egipt/taniej/ , Wyspy Zielonego Przyladka/drozej/. Cieplej w Egipcie czy na Wyslach Kanaryjskich? A Wyspy Zielonego Przyladka? Nie myslalam o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? IP: *.aster.pl 20.11.12, 12:57 Witam Chętnie podeślę proponowane oferty mailowo, ponieważ tu niestety nie mam możliwości podpięcia ich. Zachęcam do wejścia na naszą stronę internetową: www.nesto.pl gdzie w kontaktach znajduje się adres mailowy, bądź o kontakt telefoniczny 22 408 37 37 Pozdrawiam Magdalena Nawrocka Biuro Podróży Nesto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasy Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? IP: *.centertel.pl 26.11.12, 21:43 To poprosimy o ofertkę. 14 dni w all inclusive na 2 osoby dorosłe oraz dzieci 8 i 4 lata. Wylot po 12 grudnia, najlepiej z Warszawy. ankap123@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? 20.11.12, 13:12 8ar8ara napisała: > Tydzien w cieple i sloncu na poczatku grudnia - gdzie polecacie? Najlepiej przejrzyj oferty jakiegoś sensownego dobrego biura podróży (np. Itaka) i coś wybierz. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? 20.11.12, 19:55 marc_polo napisał(a): > 8ar8ara napisała: > > > Tydzien w cieple i sloncu na poczatku grudnia - gdzie polecacie? > > Najlepiej przejrzyj oferty jakiegoś sensownego dobrego biura podróży (np. Itaka > ) i coś wybierz. Itaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? IP: *.ibs.net.pl 20.11.12, 13:14 Lecimy do Egiptu 14.12 z oferty Alfa Star. Hotel w Tabie 4,5* all incl. za 1350 zł. Jest to chyba najbardziej oszczędnościowa wersja krótkich i ciepłych wakacji. Rok temu byliśmy na pocz. grudnia w Sharm i w południe było 26C. Jedyny minus, że szybko robi się ciemno a po zachodzie słońca jest już dość chłodno ale w ciągu dnia można się spokojnie opalać. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? 20.11.12, 17:52 Mysle, ze wartyo pokusic na Wyspy Zielonego Przyladka niz do oklepanego Egiptu czy Kanary. W grudniu temp. 26*C a wody 24*C, samo slonce, piaszczyste i szerokie plaze, dziewicze /choc biedne/ obszary.3500zl. tydzien z All na 1.12.12 lub 8 grudnia z Itaki.. Sprawdz na: fly.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolana Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 19:05 Wiadomo, że lepiej polecieć na Wyspy Zielonego Przylądka, ale jednak do Egiptu łatwiej i taniej. Jeśli mam czas polecieć gdzieś w środku zimy to wybieram te "oklepane" kierunki i wcale nie żałuję. W tym roku mam nadzieję się wyrwać i jeśli się to uda to pewnie polecę do Sharm z Alfą - tanio i ciepło, a o to głównie chodzi w czasie zimowego wypadu. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara A Floryda? 20.11.12, 19:57 grekan napisał: > Mysle, ze wartyo pokusic na Wyspy Zielonego Przyladka niz do oklepanego Egiptu > czy Kanary. W grudniu temp. 26*C a wody 24*C, samo slonce, piaszczyste i szerok > ie plaze, dziewicze /choc biedne/ obszary.3500zl. tydzien z All na 1.12.12 lub > 8 grudnia z Itaki.. Sprawdz na: fly.pl A Floryda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A Floryda? IP: *.leon.com.pl 21.11.12, 11:19 i to wielki problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adelka Re: A Floryda? IP: 195.150.190.* 21.11.12, 12:17 Ja bym Ci poleciła Wyspy Kanaryjskie, np. Fuerteventurę. W ubiegłym roku spędziłam tam dwa tygodnie grudnia i pogoda była taka w sam raz, a cenowo też wyszło to przystępnie, pomimo że byliśmy z biurem podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: A Floryda? 22.11.12, 19:43 Gość portalu: Adelka napisał(a): > Ja bym Ci poleciła Wyspy Kanaryjskie, np. Fuerteventurę. W ubiegłym roku spędzi > łam tam dwa tygodnie grudnia i pogoda była taka w sam raz, a cenowo też wyszło > to przystępnie, pomimo że byliśmy z biurem podróży. Wlasnie zastanawiam sie nad Teneryfa... Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: A Floryda? 23.11.12, 18:20 8ar8ara napisała: > Gość portalu: Adelka napisał(a): > > > Ja bym Ci poleciła Wyspy Kanaryjskie, np. Fuerteventurę. W ubiegłym roku > spędzi > > łam tam dwa tygodnie grudnia i pogoda była taka w sam raz, a cenowo też w > yszło > > to przystępnie, pomimo że byliśmy z biurem podróży. > > Wlasnie zastanawiam sie nad Teneryfa... Itaka ma dosyć bogatą ofertę dla Teneryfy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia Re: A Floryda? IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 19:11 Adelka a z jakim biurem podrózy byłaś i ile tak mniej wiecej wyszło cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara A jak jest teraz na Teneryfie? 22.11.12, 19:42 8ar8ara napisała: > Tydzien w cieple i sloncu na poczatku grudnia - gdzie polecacie? A jak jest teraz na Teneryfie? Koncowka listopada. Byl ktos? Jest roznica miedzy polnoca a poludniem wyspy? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksakwiat Re: A jak jest teraz na Teneryfie? 23.11.12, 10:34 w listopadzie to ok 25 stopni więc cieplutko, słonecznie przez większość dnia, na południu zdecydowanie cieplej więcej plaż i zatoczek, północ może o tej porze roku być chłodniejsza jest tam więcej tropikalnej roślinności, wybrzeża w innym klimacie bo raczej skaliste i może padać tanie-podrozowanie.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joola Re: A jak jest teraz na Teneryfie? IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 14:35 Ja chciałabym polecieć na Teneryfę pod koniec stycznia. Czytałam, że o tej porze roku jest tam dość ciepło, ale nie jestem pewna czy można ufać tym wszystkim prognozom pogody... Czy ktoś może był tam w tym okresie? Znalazłam już śliczny hotel w Alfie i chciałabym tam polecieć, tylko martwię się o pogodę. Bo jeśli nie na Teneryfę, to chyba jednak zdecyduję się na Egipt. Odpowiedz Link Zgłoś
izis52 Re: A jak jest teraz na Teneryfie? 07.01.13, 15:28 Ciepło i owszem ok. 24 - 26 st. Niestety jest też silny wiatr i duża fala, więc w morzu nie popływasz. Nie polubiłam Kanaryjskich z powodu wiatru, który był non stop i w styczniu i w kwietniu. O tej porze oprócz Egiptu niezła jest Kenia (jednak szczepienia), Emiraty, Karaiby, Sri Lanka. Odpowiedz Link Zgłoś
mlarka Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? 26.03.13, 21:24 Teneryfa, Egipt, Turcja no i oczywiście Ameryka Płd, Indie, Australia... tych państw jest naprawdę sporo. Ciepło tam jest praktycznie przez cały rok. Nie to co u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tydzien w cieple i sloncu - gdzie? IP: *.ibs.net.pl 27.03.13, 23:00 z tych na moją kieszeń i żeby naprawdę było cieplutko to Egipt Odpowiedz Link Zgłoś