Dodaj do ulubionych

Italy Tours - Opole Lub

05.03.13, 11:12
Prowadziłam dla nich w sumie cztery imprezy. Z pierwszymi trzema problemów nie było. Płatności wprawdzie z poślizgiem niewielkim ale wpłynęły na moje konto. Za ostatnią imprezę (kwota śmieszna dla biura) niestety nie.... W ciągu ostatnich 4 miesięcy dzwoniłam, pisałam maile.... niestety, nikt z właścicieli nie pofatygował się, żeby zadzwonić czy chociaż odpowiedzieć na maile. Znaczy nie chcą zapłacić....
I na koniec ciekawostka : właśnie dostałam PIT z biura... żeby śmieszniej było to PIT na kwotę, której mi nie wypłacono... Kpina czy co?
Dodam jeszcze, że pani właścicielka jest pilotem....
Obserwuj wątek
    • saskia1 Re: Italy Tours - Opole Lub 07.03.13, 09:38
      Od znajomego słyszałam że Pani właścicielka to pilot, przewodnik po Rzymie i wogóle nie wiadomo co a tak naprawdę to chyba niezła przekrętka. Sama nie miałam z nimi kontaktu ale osoby z warszawy bardo żle się o nich wyrażają.
      • gakako Re: Italy Tours - Opole Lub 07.03.13, 14:59
        Saskia, dzięki, że podzieliłaś się tym co wiesz...
        Myślę, że niektórym te informacje mogą się przydać.
        Ja swego czasu nie przyjęłam propozycji pracy od biura o którym tutaj przeczytałam, że nie płaci... Dzięki wpisowi na forum zapewne uniknęłam wielu nieprzyjemności .

Pozdrawiam :)
    • gakako Re: Italy Tours - Opole Lub 12.03.13, 11:26
      dostałam prezent na 8 marca.:) pieniądze wpłynęły na konto...
      nie wiem czy to mój telefon.... czy może ten wpis?
      • saskia1 Re: Italy Tours - Opole Lub 14.03.13, 10:19
        A mnie się wydaje że to wszystko wina strasznego kryzysu, biura robią imprezy prawie po kosztach, a póżniej kombinują z czego tu się utrzymać, i tak koło się zamyka.
        • gakako Re: Italy Tours - Opole Lub 14.03.13, 11:18
          saskia1 napisała:

> A mnie się wydaje że to wszystko wina strasznego kryzysu, biura robią imprezy p
          > rawie po kosztach, a póżniej kombinują z czego tu się utrzymać, i tak koło się
          > zamyka.

Wiesz, nie sądzę, żeby w tym przypadku akurat tak było.... i wiem co mówię. Mogłabym napisać jeszcze to i owo ... ale po co? Cel swój osiągnęłam. Odebrałam naukę... wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka