eeva1 16.01.05, 13:12 Jako zainteresowana tą wycieczką proszę o informacje tych , którzy byli z tym biurem. Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Viva Iberia z biurem ITAKA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 23:30 Oczywiscie to jedna z najlepszych ofert wycieczka ze switnym programem, profesjonalnie ulozony, hotele ponad oferowny standard, profesjonalna obslufa w postaci swietniej PAnI pILOT jezdzi tez Pan Pilot w miare dobry... troche nadrabia urokiem osobistym i dodatkowym programem, ogolnie wycieczka swietnie przygotowana i prowadzona..bylem bylo swietnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Polecam, jedź! IP: 213.25.91.* 26.01.05, 09:44 Ja byłam latem 2003 roku i najbardziej zapamiętałam świetnego pilota, nazywał się Marcin Doroba (przepraszam, Panie Marcinie, jeśli zniekształciłam nazwisko...), mówił piekną polszczyzną i widać było, że tego, co wie na temat zwiedzanych miejsc, nie wyczytał z jakiegoś pierwszego lepszego przewodnika, ale że jest to wiedza gromadzona latami. Nie wydaje mi się, aby wprowadzenie dodatkowch atrakcji było nadrabiamiem czegoś (braku wiedzy? tremy? nie wiem), sądzę raczej, że trzeba cenic pilota za to, że nie trzyma sie sztywno tego, co jest napisane w katalogu, ale stara się zainteresowac uczestników miejscami, któych nigdy by nie odwiedzili. Dzięki temu lepiej zapamiętuje się zwiedzane miejsca i człowieka (a zarazem biuro, z którym jedziesz). Hotele były wprawdzie skromne, ale wierzę, że jedziesz zwiedzać, a nie szukać dziury w całym, jedzienie w porządku, pokoje hotelowe czyste, w każdym łazienka... Dobrą rzeczą było to, że hotele były blisko centrów miast, tak że wieczorem można było sobie pójść na spacer czy na kawę. Na pewno jeszcze raz kiedyś się wybiorę do Hiszpanii i Portugalii. Jeśli będą Cię interesować jakieś bliższe informacje, pytaj. Pozdrawiam i szczęśliwej podróży - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś