Dodaj do ulubionych

Oszustwo programu TV Podróze!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:51
Program TV Podróże swiadomie i obłudnie oszukuje tetewidzow podajac
informacje, ze u nich sa najtansze oferty na rynku, gdyz jako biuro nie
sprzedaja przez agentów, tylko bezpośrednio. Jest to czyste obłudne klamstwo:
Pozdróze TV po pierwsze nie jest organizatorem, a sprzedajac imprezy innych
biur (njaczesciej ECCO) SAMO JEST AGENTEM! O kliebta mozna walczyc w reklamie
w rozny sposob, ale nie metoda perfidnego oszustwa!
Obserwuj wątek
    • Gość: jacekgabrys Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:37
      wlaczylem TV i rzeczywiscie - mowia, ze sa najtansi, bo nie dzialaja przez siec
      agencyjna, ale numer!
      • Gość: ja Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.crowley.pl 20.01.05, 08:20
        NIE WIEM JAK TO ROBIĄ SPRZEDAJĄC CUDZE OFERTY, ALE FAKTYCZNIE SĄ NAJTAŃSI !
        • adamjaworek Re: Oszustwo programu TV Podróze! 20.01.05, 10:52
          Gość portalu: ja napisał(a):

> NIE WIEM JAK TO ROBIĄ SPRZEDAJĄC CUDZE OFERTY, ALE FAKTYCZNIE SĄ NAJTAŃSI !

Cos mi sie wydaje, ze jestes z ta firma związany. A jezeli nie, to chyba nie
          porownywales ich cen z cenami w przecietnym biurze podróży! Malo tego ze oferty
          ich nie sa najtansze , to moim zdaniem wybieraja do programu te droższe !
    • Gość: aga Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 13:07
      oo a u mnie w ASTER wciaz tablica ze program zawoesdzono z winy operatora?????
      czyli-znaczy sie -nadają jednak????
      • almanecer Re: Oszustwo programu TV Podróze! 21.01.05, 18:47
        Nadaja, ale juz nie w Aster:(( Szkoda, bo posmiac sie bylo mozna...Gość
        portalu: aga napisał(a):

> oo a u mnie w ASTER wciaz tablica ze program zawoesdzono z winy operatora?????
        > czyli-znaczy sie -nadają jednak????

• Gość: jacek wrobel Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:19
      Sprawdzile, rzeczywiscie ceny maj identyczne, jak oferty w normalnych biurach
      • Gość: dobrze poinformowa Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.land.waw.pl 22.01.05, 10:28
        ECCO rozwiązało juz z nimi umowę agencyjną!
    • adams123 Re: Oszustwo programu TV Podróze! 22.01.05, 12:20
      Ale masz problem :-)
      Nie zainteresowana to nie kupuj u nich.
      Wiele cen mają dużo niższych i od sezony lato2005 sa także organizatorem
      Hiszpanii, Rodos, Krety itd. w porozumieniu z innym biurem.

Ależ odkrycie dokonane !!! ha ha ha Poruszasz bardzo wazny problem - naprawde .
      paranoja
      • Gość: annajaworek Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:46
        ha,ha,ha, uderz w stól a nozyce same sie odezwą! Twoja gwaltowna reakcja
        wsakzuje wyraźnie ze pracujesz w tej firmie. A problem jest bardzo wazny, gdzy
        jezeli oszukuja w reklamie to i moga oszukiwac np. w podawanej ofercie
        • adams123 Re: Oszustwo programu TV Podróze! 22.01.05, 12:50
          ha ha ha ,
          wiedziałem, że jak ktos chce powiedzieć dobre słowo to od razu zostanie
          posądzony o pracę w biurze :-)))
          Ale muszę Cię zmartwić - nie pracuje w turystyce , nie mówiąc juz nawet o
          Podróże TV.
          Mam dość poprostu ciągłego narzekania bez powodu na wszystko.
          A podróże TV oglądam, bo to jedyna okazja na zapoznanie się z ofertą hotelową,
          jakiej nie dają żadne biura podróży. Widze jednak , że ktoś Ci krzywde wielką
          wyrządził, że pałasz taką nienawiścią. Żal mi takich ludzi, którzy są
          niespełnieni w zyciu, mają kompleksy i muszą to w ten sposób odreagowywać.
          Ponarzekaj sobie do woli :-) . Bez odbioru
          • Gość: ja Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.elpos.net 24.01.05, 13:25
            witaj podoba mi sie twoje podejcie do sprawy, ale mysle ze kiedys wszystko sie
            zmieni i znajdziesz biuro - które ci pomoze w doborze wypoczynku i zapozna cie
            z oferta hotelowa- ja nigdy nie mam z tym problemu
      • Gość: ja Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.elpos.net 24.01.05, 13:22
        jak moga byc organizatorem jak nie sa ha, ha i glupot nie opowiadaj --
    • adams123 Re: Oszustwo programu TV Podróze! 22.01.05, 12:27
      Zamiast się ludzie cieszyć, że jest taki program, że możecie w nim zobaczyć
      większośc ofert sprzedawanych w Polsce, że dokładnie możecie poznać hotele i
      zdecydować który chcecie wybrać to oczywiście wszyscy narzekają !!!
      Kto Wam każe u nich kupować oferty ? Na cały m świecie takie TV działają i są
      świetnym źródłem informacji ale oczywiście Jaworek ma jakiś problem ;-)
      Usmiechnijcie się ludzie troche i przestańcie narzekac wreszcie na wszystko i
      wszystkich. Amen
      • flightins Re: Oszustwo programu TV Podróze! 22.01.05, 14:12
        Jasne! Adams123 tak trzymaj - cieszmy sie życiem!
      • Gość: ja Re: Oszustwo programu TV Podróze! IP: *.elpos.net 24.01.05, 13:27
        a tak wogóle - to program jest taki sobie - dziewczyny robia błedy nie tylko
        słowne, ale takze w ofercie- czasami chce mi sie płakać ze nic nigdy nie jest
        dociagniete do konca, ale szkoda sie przejmowac - moze kiedys sie zmienia-
        programy o hotelach sa ok, ale dziewczyny przedstawiajace oferte - to szok!!!
    • prezesnet Re: Oszustwo programu TV Podróze! 22.01.05, 14:36
      Jeśłi annajaworek uwaza że to perfidne oszustwo to zawsze może skorzystać z
      swojego pilota z tv i nacisnąc "OFF" - problem rozwiaze się sam :)
      Miłego dnia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka