wincencja 08.02.05, 16:48 Co sądzicie o tej firmie, warto się z nią wybrać, jakie są koszty, ceny, rezydenci sensowni? w ogóle wiecie gdzie w warszawie są jakieś orbisy ? Pozdrawiam Wi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wi dzieki za pomoc ... IP: 213.25.94.* 09.02.05, 11:02 jestem nią zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Was Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:12 Orbis - z komuną,a obecnie bardziej z wysokimi cenami za najczesciej przecietne w najlepszym wypadku oferty , o tym , ze Orbis juz na rynku imprez lotniczych np prawie w ogóler sie nie liczy swiadczy fakt, ze sprzedaje imprezy konkurencji np. TUI czy Neckermanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi coś w tym jest ... IP: 213.25.94.* 09.02.05, 11:16 ale taki tui czy neckerman nie sa wcale takie dobre, nie moge sie do nich zupełnie przekonac, skupiaja sie tylko na wycieczkach i nic wiecej nie oferuja...masowo wysyłaja ludzi na wakcje, tez biorac za to duze pieniadze sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaceWas Re: coś w tym jest ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:15 Alez oprocz TUI i Neckermanna jest jeszcze jeszcze pare innych biur na prawde dobrych, a tanzszych od tych dwoch biur, a juz tym bardziej od Orbisu! Np. Scan Holiday, Ecco Holiday, Exim Tours itd. Dziewczyno, kto teraz wyjeżdza z Orbisem? Pare babc i dziadkow najczesciej z bylej komunistycznej nomenklatury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi :) IP: 213.25.94.* 09.02.05, 16:37 Tylko, ze orbis kojarzy mi się osobiscie troche inaczej... trzeba zmienic wizerunek tej firmy, chyba zajme sie tam PR i reklama i w ogole marketingiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatumi Re: :) IP: *.osiedle.net.pl 09.02.05, 18:26 Ja wyjeżdżałam w zeszłym roku z Orbisem, chociaż wcale nie jestem w wieku podeszłym, ani nie stoję nad grobem.Orbis w przeciwieństwie do kojarzy mi się z solidnością . Ofert nie ma znowu w tak wysokiej cenie, proponuje wyjazdy zróżnicowane cenowo, a w zamian oferuje pewność, że twój wyjazd dojdzie do skutku. Byłam na Krecie. W hotelu Royal Mare Village i jestem bardzo zadowolona. Hotel cudny, rezydentka sympatyczna i pomocna, choć ma pod opieką kilka hoteli .Podróż i powrót bez niespodzianek. Jestem zadowolona i zastanawiam się czy nie pojechać z nimi również i w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.02.05, 23:52 jesli chcesz wrocic z wakacji to mozesz wybrac orbis :)), to solidna firma, nie lata kukuruznikami tylko LOTEM i wcale nie jest droga zobacz ich tansze oferty w katalogu traveltime.pl, to jest orbis z tanszymi ofertami. byle nie eccoholliday jak tu ci jeden madrala radzi ktore nie jest czlonkiem polskiej izby turystyki.bylem w zeszlym roku z orbisem na krecie i bylo wszystko w porzadku rezydentki ok porzadadny hotel, wlasnie z traveltime orbisu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin K Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:43 Nie sluchaj wywodow pochodzacych prawdopodobnie od pracownika Orbisu. Wez katalog Orbisu i porownaj go z katalogami Scan Holiday, Neckermanna, Ecco,czy chocby Rainbow Turs.Porownaj jeszcze cenniki poszczególnych firm, a odpowiedz co wart jest Orbis sama sie nasunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.02.05, 11:53 radku nie mam nic do orbisu ani eccoholoiday- w kazdy zdarzaja sie potkniecia- tylko szlag mnie trafia jesli ktos mówi o przynalezności do polskiej izby turystyki - powiedz co to daje - - GOWNO- powiem brzydko- bo to jest tylko nazawa- która ani nie chroni klienta, ani nie udziela prawdziwych informacji na temat sytuacji na rynku turystycznym - kiedys moze cos znaczyli dzis - mozna im pogratulowac działalnosci za zebrane pieniadze od nalezacych do polskiej izby turystyki - niezle im sie wiedzie - oby tak dalej- a w polsce nigdy nie bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.02.05, 17:42 czyzby urazeni pracownicy firm turystycznych ??? porownajcie traveltime orbisu i wyciagnijcie wnioski.nie mam nic wspolnego z orbisem !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Ze znudzonymi,niemilymi paniami IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.05, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belika Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:44 Orbis kojarzy mi się z kompletnie przeciętną organizacją, wcale nie tanich wycieczek, ze znudzoną obsługą i całkowicie nie kompetentnymi rezydentami. Byłam raz (Malta) więcej się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś