Dodaj do ulubionych

Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ?

08.02.05, 16:48
Co sądzicie o tej firmie, warto się z nią wybrać, jakie są koszty, ceny,
rezydenci sensowni?
w ogóle wiecie gdzie w warszawie są jakieś orbisy ?

Pozdrawiam
Wi
Obserwuj wątek
    • Gość: wi dzieki za pomoc ... IP: 213.25.94.* 09.02.05, 11:02
      jestem nią zachwycona
    • Gość: Jacek Was Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:12
      Orbis - z komuną,a obecnie bardziej z wysokimi cenami za najczesciej przecietne
      w najlepszym wypadku oferty , o tym , ze Orbis juz na rynku imprez lotniczych
      np prawie w ogóler sie nie liczy swiadczy fakt, ze sprzedaje imprezy
      konkurencji np. TUI czy Neckermanna
      • Gość: wi coś w tym jest ... IP: 213.25.94.* 09.02.05, 11:16
        ale taki tui czy neckerman nie sa wcale takie dobre, nie moge sie do nich
        zupełnie przekonac, skupiaja sie tylko na wycieczkach i nic wiecej nie
        oferuja...masowo wysyłaja ludzi na wakcje, tez biorac za to duze pieniadze
        sama nie wiem
        • Gość: JaceWas Re: coś w tym jest ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:15
          Alez oprocz TUI i Neckermanna jest jeszcze jeszcze pare innych biur na prawde
          dobrych, a tanzszych od tych dwoch biur, a juz tym bardziej od Orbisu! Np. Scan
          Holiday, Ecco Holiday, Exim Tours itd. Dziewczyno, kto teraz wyjeżdza z
          Orbisem? Pare babc i dziadkow najczesciej z bylej komunistycznej nomenklatury!
          • Gość: wi :) IP: 213.25.94.* 09.02.05, 16:37
            Tylko, ze orbis kojarzy mi się osobiscie troche inaczej...
            trzeba zmienic wizerunek tej firmy, chyba zajme sie tam PR i reklama i w ogole
            marketingiem :)
            • Gość: tatumi Re: :) IP: *.osiedle.net.pl 09.02.05, 18:26
              Ja wyjeżdżałam w zeszłym roku z Orbisem, chociaż wcale nie jestem w wieku
              podeszłym, ani nie stoję nad grobem.Orbis w przeciwieństwie do kojarzy mi się z
              solidnością . Ofert nie ma znowu w tak wysokiej cenie, proponuje wyjazdy
              zróżnicowane cenowo, a w zamian oferuje pewność, że twój wyjazd dojdzie do
              skutku.
              Byłam na Krecie. W hotelu Royal Mare Village i jestem bardzo zadowolona. Hotel
              cudny, rezydentka sympatyczna i pomocna, choć ma pod opieką kilka
              hoteli .Podróż i powrót bez niespodzianek. Jestem zadowolona i zastanawiam się
              czy nie pojechać z nimi również i w tym roku.
    • Gość: radek Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.02.05, 23:52
      jesli chcesz wrocic z wakacji to mozesz wybrac orbis :)), to solidna firma, nie
      lata kukuruznikami tylko LOTEM i wcale nie jest droga zobacz ich tansze oferty
      w katalogu traveltime.pl, to jest orbis z tanszymi ofertami. byle nie
      eccoholliday jak tu ci jeden madrala radzi ktore nie jest czlonkiem polskiej
      izby turystyki.bylem w zeszlym roku z orbisem na krecie i bylo wszystko w
      porzadku rezydentki ok porzadadny hotel, wlasnie z traveltime orbisu.
      pozdrawiam
      • Gość: Marcin K Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:43
        Nie sluchaj wywodow pochodzacych prawdopodobnie od pracownika Orbisu. Wez
        katalog Orbisu i porownaj go z katalogami Scan Holiday, Neckermanna, Ecco,czy
        chocby Rainbow Turs.Porownaj jeszcze cenniki poszczególnych firm, a odpowiedz
        co wart jest Orbis sama sie nasunie.
      • Gość: aga Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.02.05, 11:53
        radku nie mam nic do orbisu ani eccoholoiday- w kazdy zdarzaja sie potkniecia-
        tylko szlag mnie trafia jesli ktos mówi o przynalezności do polskiej izby
        turystyki - powiedz co to daje - - GOWNO- powiem brzydko- bo to jest tylko
        nazawa- która ani nie chroni klienta, ani nie udziela prawdziwych informacji
        na temat sytuacji na rynku turystycznym - kiedys moze cos znaczyli dzis -
        mozna im pogratulowac działalnosci za zebrane pieniadze od nalezacych do
        polskiej izby turystyki - niezle im sie wiedzie - oby tak dalej- a w polsce
        nigdy nie bedzie dobrze
        • Gość: radek Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.02.05, 17:42
          czyzby urazeni pracownicy firm turystycznych ??? porownajcie traveltime orbisu
          i wyciagnijcie wnioski.nie mam nic wspolnego z orbisem !!!!!!
          • Gość: tomek Re: Ze znudzonymi,niemilymi paniami IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.02.05, 10:35
    • Gość: Belika Re: Orbis - z czym wam się kojarzy ta firma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:44
      Orbis kojarzy mi się z kompletnie przeciętną organizacją, wcale nie tanich
      wycieczek, ze znudzoną obsługą i całkowicie nie kompetentnymi rezydentami.
      Byłam raz (Malta) więcej się nie wybieram.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka