Gość: macpan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:04 czy był ktos z Neckermannem na Cyprze? jakie warunki hotele? zastanawiam się nad czterema Nestor,Dome Beach Resort,Aktea Beach Village,Margadina,który lepszy? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XGrzesX Re: Neckermann Polska -Cypr IP: *.aster.pl 19.06.06, 20:11 Ja też zastanawiałem się nad ich ofertą, ale wystraszyłem się faktem że lot jest liniami Helios. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macpan Re: Neckermann Polska -Cypr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:15 to jest takie złe? latałem jakimis egipskimi to chyba gorzej byc nie może:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Neckermann Polska -Cypr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:24 wygląda na to, że helios wynajmuje maszyny od innych przewoźników. Standard lotu jest bardzo dobry. Aktea i Dome beach jest super. Z Aktei na plażę musisz przejść jakies 200m, ma bardzo fajnie rozwiązane pokoje rodzinne. Super hotelem jest także Adams beach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XGrzesX Re: Neckermann Polska -Cypr IP: *.aster.pl 20.06.06, 17:34 a skad masz informacje ży Helios wynajmuje samoloty ? Odpowiedz Link Zgłoś