Gość: tola IP: 212.244.166.* 11.04.07, 11:52 Czy był ktoś na wycieczce objazdowej z LogosTour w Japonii ? Proszę o opinie. Planuję z nimi wybrać się w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexandrahs Re: Japonia z LogosTour 17.04.07, 10:04 witaj, moja mama była. Właśnie wczoraj wróciła. Jak sie z nią zobaczę to zdam relację. Rozmawiałam z nią przez telefon więc niewiele wiem. W każdym bądź razie jest zadowolona. Już nie po raz pierwszy z tym biurem jeździła. Ja zresztą jadę z nimi do Chin za niecałe dwa tygodnie:)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Japonia z LogosTour IP: 212.244.166.* 20.04.07, 08:18 Dzieki. Czekam z niecierpliwością na relacje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandrahs Re: Japonia z LogosTour 23.04.07, 09:35 no wiec pod wzgledem organizacyjnym mama jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandrahs Re: Japonia z LogosTour 23.04.07, 09:37 ...za szybko enter:) jeśli chodzi o termin to zdecydowanie proponuje kwiecień kiedy kwitną wiśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
waltereucken Re: Japonia z LogosTour 02.05.07, 15:44 Znajoma była we wrześniu 2006. Jest zadowolona. Zaprzyjaźniła się (!!!) z pilotem. Od niego wie, że w listopadzie 2006 na wycieczcie była 1 osoba ze sztuczną protezą nogi oraz druga z dużą nadwagą (no i miała straszne problemy z poruszaniem się). Uczestnicy byli wściekli, ale na tym się skończyło. Sama myślałą o wyjeździe z Logos Tour - pytałam, czy problem jak wyżej opisałam, są w stanie przezwyciężyć. Na to pani w biurze, że jak przychodzi klient z pienięzm, to oni go biorą na wycieczkę. Więc za Logos Tour chwilowo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
gabriela-k21 Re: Japonia z LogosTour 05.02.17, 12:25 Poproszę o opinię z wycieczek do Japonii z Logos Tour (Japonia 2017 w terminie wiosennym). Ja wybieram się dopiero na czerwienienie klonów. Czy organizacja ok i czy biuro gwarantuje lot bezpośredni ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinguchna321 Re: Japonia z LogosTour 02.03.17, 22:09 Swoją pierwszą podróż z LogosTour odbyłam właśnie do Japonii ze względu na dobrą cenę. Pasjonuje się Japonią, a że LogosTour często widzę na imprezach poświęconych Japonii to właśnie ich ofercie postanowiłam się przyjrzeć. Z tego co mi wiadomo to właśnie z nimi do Japonii jeździ najwięcej ludzi z Polski. LogosTour to bardzo profesjonalne biuro. Byłam z nimi już kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Wspaniali piloci, bardzo duża wiedza i miła obsługa. Przeloty do Japonii są bezpośrednie odkąd chyba LOT organizuje bezpośrednie loty do Tokio. Czerwienienie klonów - piękne ale polecam jeszcze wybrać się na kwitnienie wiśni :) Mam nadzieję, że moja opinia pomogła i życzę miłych podróży z LogosTour:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Japonia z LogosTour IP: *.stormmedia.pl 18.04.17, 21:33 Byłam w z Logosem w Japonii na przełomie marca i kwietnia 2017 roku. Pilotem był Pan Włodek. Przelot był bezpośredni z Warszawy do Tokio. W tym roku kwitnienie wiśni było niestety spóźnione i nie widzieliśmy tych cudownych szpalerów kwitnących drzew z fotografii ale i tak było warto pojechać. Na pewno nie należy obawiać się przemieszczania pociągami (wcześniej słyszałam o tym złe opinie). Wszystko jest super zorganizowane a te pociągi, no cóż troszkę lepsze niż nasze :-). Program wycieczki jest urozmaicony i ciekawy. Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie. Polecam wycieczkę do Japonii z Logosem. Odpowiedz Link Zgłoś