Gość: monia76 IP: *.u.mcnet.pl 10.07.03, 10:21 byl ktos w egipcie z alfa star? planuje tam wyjechac w sierpniu i bardzo bylabym wdzieczna za wszelkie opinie. czy rzeczywiscie jest tak super jak obiecuja? z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kyata Re: egipt z alfa star - opinie IP: 81.15.160.* 10.07.03, 12:05 Moj kolega byl i twierdzi, ze jak do egiptu to tylko z Alfa star. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: egipt z alfa star - opinie IP: *.u.mcnet.pl 10.07.03, 12:24 Gość portalu: Kyata napisał(a): > Moj kolega byl i twierdzi, ze jak do egiptu to tylko z Alfa star. brzmi jak slogan reklamowy ;-) mam nadzieje, ze i ja tak powiem po powrocie. dzieki za odpowiedz, kyata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponpon Re: egipt z alfa star - opinie IP: *.itpp.pl 13.07.03, 22:19 Ja tez lece tam w sierpniu. Mam nadzieje, ze bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: egipt z alfa star - opinie IP: 89.0.1.* 14.07.03, 11:40 Gość portalu: monia76 napisał(a): > Gość portalu: Kyata napisał(a): > > > Moj kolega byl i twierdzi, ze jak do egiptu to tylko z Alfa star. > > brzmi jak slogan reklamowy ;-) mam nadzieje, ze i ja tak powiem po powrocie. > dzieki za odpowiedz, kyata!!! Alfa Star specjalizuje się w Egipcie, więc jest O.K. Byłam z nimi 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś