moonligth 29.12.07, 15:50 Wybieram się w wakacje na jakąś objazdówkę z Itaką, ale nie wiem, co wybrać. Co moglibyście mi polecić? (Pytam teraz, bo chcę skorzystać z rabatu za wczesna rezerwację.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: Objazdówka z Itaką!!! IP: *.chello.pl 29.12.07, 16:25 to może wybierz może coś co Cię interesuje, skąd mamy wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Objazdówka z Itaką!!! IP: 217.153.83.* 29.12.07, 18:35 Polecam "Z pamiętnika podróżnika" i "Bella Italia" Odpowiedz Link Zgłoś
b_fanka Re: Objazdówka z Itaką!!! 29.12.07, 23:12 Z własnego doświadczenia znam wycieczki do Włoch - byłam już na kilku i nigdy sie nie zawiodłam. Jeśli interesuje Cię ten kierunek, na początek najlepsza będzie "Bella Italia" - przekrój najważniejszych turystycznie miejsc całego buta, lub krótszy i tańszy wariant "Klasyczne Włochy". Jeśli od zabytków wolisz krajobrazy, polecam "W siódmym niebie" albo którąś z trzech ofert objazdu po Toskanii. Odpowiedz Link Zgłoś