grey_delphinum 20.05.23, 10:17 Mogłybyście polecić jakiś model? Nasza stara lodówka już kiepsko chlodzi i koniecznie musimy kupić nową przed objazdówką po Włoszech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: Lodówka turystyczna samochodowa 20.05.23, 13:16 grey_delphinum napisał(a): > Mogłybyście polecić jakiś model? > > Nasza stara lodówka już kiepsko chlodzi i koniecznie musimy kupić nową przed o > bjazdówką po Włoszech. Mam tę najprostszą z Lidlusia, za jakieś 250 PLN. + podłaczona do 220V w hotelu, w ustawieniu MAX daje naprawdę ostro, spokojnie do chłodzenia piffka wystarczy ustawić na Eco; + na ustawieniu Eco szemrze prawie niesłyszalnie - można spać z nią w jednym pokoju; - następnym razem kupię jednak coś wyposażonego w kółka; +/- podłączona na 12V w aucie chłodzi tak sobie, ale czego można oczekiwać po 12V? Z próżnego to i Salomon... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Lodówka turystyczna samochodowa 20.05.23, 20:34 Dziękuję 😊 Myślałam już nad lodówką z Lidla i może w takim razie się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.kalzedonia Re: Lodówka turystyczna samochodowa 20.05.23, 22:52 Tak po prawdzie, ta lidlowa (kosztuje na promocji prawie 400 zł), schładza do ok. 15 stopni. jeśli wiec wyjazd gdzieś na południe, to warto zaopatrzyć się we wkłady zamrażające i wrzucić do środka. Wystarcza w każdym razie na przewiezienie prowiantu z Polski do np. Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 22:18 nowa.kalzedonia napisała: > Tak po prawdzie, ta lidlowa (kosztuje na promocji prawie 400 zł), Kupiłem ją z rok temu, może więcej. Anyway w kategorii ~400PLN to tak, są inne, lepsze produkty. > schładza do ok. 15 stopni. schładza do ok 18-20 stopni poniżej temperatury otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Lodówka turystyczna samochodowa 20.05.23, 23:04 Ta lodówka puściła mi w kosmos akumulator. Teraz używam tylko na 220v. Jest niezniszczalna, mam ją już chyba 9 lat, ale drugi raz bym nie kupiła. Zainwestuj w kompresorową. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.kalzedonia Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 22:35 Słaby akumulator. Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 08:20 Ja mam z Biedronki, chyba na E forma jakaś. Jeździła z nami do Hiszpanii i dawała radę z surowym psim mięsem, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 09:17 O, dziękuję. Zobaczę w biedrze, może są do dostania. Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 13:59 One są tylko czasami, wiadomo. Ale teraz sezon, może akurat sie trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 22:22 Biedra ma sklep internetowy i tam większość gratów, jakie w niej bywają Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Lodówka turystyczna samochodowa 22.05.23, 18:28 Aaaa to nie wiedzialam! Znalazłam lodówkę, moja jest inna, ale w sumie nie wiem, co tam może być innego...? home.biedronka.pl/camry-lodowka-turystyczna-duza-komora-chlodzaca-21-l-szara-000000000000454393.html Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Lodówka turystyczna samochodowa 25.05.23, 15:23 Biedra odchodzi od działu przemysłowego stacjonarnie. W moim mieście już żaden sklep nie ma tego całego mydła i powidła. A szkoda, bo lubiłam coś tam wyłowić podczas akcji 2za 50% Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 09:23 Ja mam Black& Decker do noszenia jako torbe- kufer ale wada jest ze wszystkie sa ciezkie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.kalzedonia Re: Lodówka turystyczna samochodowa 21.05.23, 22:37 Do takiej sie mieści co najwyżej zestaw piknikowy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Lodówka turystyczna samochodowa 22.05.23, 19:03 Toto jest spore. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Lodówka turystyczna samochodowa 22.05.23, 19:04 Aaa i toto nie tylko chlodzi i mrozi ale tez podgrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
emateczka Re: Lodówka turystyczna samochodowa 23.05.23, 19:51 Ma 9 litrów pojemności. Zalinkowana przeze mnie lodówka z Biedronki 21 litrów. Odpowiedz Link Zgłoś