Gość: arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:00 Możecie mieć do Triady pretensje a oni sa najlepsi w Polsce i reprezentują polski biznes a wszyscy jej przeciwnicy moga jej nakukać a oni pokażą im gest Kozoakiewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl pytanie jakie sa zasady przyznania tej nagrody?, 13.06.08, 08:17 osobiscie wolalabym zeby Triada dostala nagrode FAIR PLAY-wtedy by to cos znaczylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:18 A ilu członkom szanownego jury zafundowano wyjazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl dla zainteresowanych 13.06.08, 08:22 www.terazpolska.pl/?menu=content&id=22 ciekawe czy kolegium ekspertow jak i czlonkowie kapituly kiedykolwiek wczesniej byli turystami Triady ? Watpie, pomijam oczywiscie impreze pokazowa zorganizowana specjalnie dla nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domator do wieszających psy... IP: *.chello.pl 05.08.08, 15:39 ... na Godle "Teraz Polska": piszecie jakieś obraźliwe bzdury pod adresem tego wyróżnienia i fundacji, która je przyznaje, a pewnie nie macie pojęcia, jak to wszystko działa. Może byście łaskawie poczytali sobie trochę o zasadach przyznawania Godła zanim napiszecie, że można je sobie kupić i zanim obrazicie kilka uznanych autorytetów insynuując przekupstwo? żałosnym frustratom mówię dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:53 Program, podobnie jak Konkurs „Teraz Polska” na Najlepsze Produkty, Usługi i Gminy, posiada Patronat Honorowy Prezydenta RP. Fundacja do realizacji swoich projektów angażuje liczne autorytety polskiego życia gospodarczego, społecznego, politycznego, nauki, sportu, kultury i sztuki. Projekt, zainicjowany przez Fundację, wspierają swoim autorytetem między innymi: • Prof. Michał Kleiber - Prezes Polskiej Akademii Nauk, Przewodniczący Kapituły Godła Promocyjnego „Teraz Polska” - Przewodniczący Rady Patronackiej, • Prof. Zbigniew Hockuba - Instytut Nauk Ekonomicznych PAN, Członek Zarządu Narodowego Banku Polskiego - Przewodniczący Rady Programowej • Prof. Krzysztof Opolski – Kierownik Katedry Strategii i Polityki Gospodarczej Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego - Kierownik Naukowy Programu • Krzysztof Przybył - Prezes Zarządu Fundacji Polskiego Godła Promocyjnego, Przewodniczący Komitetu Organizacyjnego Programu. Do realizacji Programu włączają się także Członkowie Klubu „Teraz Polska”, zrzeszającego Laureatów Polskiego Godła Promocyjnego. Dzieląc się swymi doświadczeniami, Członkowie wspierają wypełnianie idei Programu. Głównym celem Programu jest prezentacja sposobów osiągania sukcesu, gromadzenie wiedzy na temat polskich sukcesów ostatnich lat, ich promocja i budowanie podstaw do osiągania dalszych sukcesów w oparciu o kapitał nauki oraz praktyczne doświadczenia polskich przedsiębiorstw, administracji państwowej i organizacji pozarządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 08:56 przyznasz, ze ciezko propagdowa taki marny poziom oblsugi jaki ma Triada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:06 Wg mnie moze byc tylko jeden powod, ze Triada otrzymala te nagrode: znak TERAZ POLSKA sie po prostu KUPUJE. Nie wierze, ze ktos wczesniej nie sprawdzilby ile jest skarg na triade, jak bardzo oszukuja klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bramkarz Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:33 Pewnie cała kapituła siedzie teraz na plaży ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 10:09 Mogą dostać jeszcze 5 takich nagród i tak nigdy z nimi nie wyjadę. Jako klient głosuję swoim portfelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:04 Popieram voyagera 747 Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 12:28 voyager a niby z kim wyjedziesz ... ??? z niemieckim biurem to ciebie potraktuja tak jak Niemcy zwykli traktować Polaków 2 - 0 z angielskim to samo wide dzień wczorajszy alfa - wykleta na forum po wsze czasy , EXIM tudzieź Itaka - na śmietnik Rainbow oszukuje klientów no to z kim pojedziesz , a że teraz wszystko sie kupuje to prawda inaczej byś siedział w swoich czterech ścianach .. No jak nie z Triada to z kim ??? pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:32 Nie odpowiadam za voyagera, ale za siebie - sa przeciez biura dobre Scan, Tui, Neckermann, Rainbow. A Alfa Star tez jest baardzo chwalona za Egipt, pierwszy raz slysze, ze jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 12:34 deoand napisał: > voyager a niby z kim wyjedziesz ... ??? bylbys bardziej spostrzegawczy to bys wiedzial, ale skoro widzisz podwojnie lub potrojnie to faktycznie masz problem. > > z niemieckim biurem to ciebie potraktuja tak jak Niemcy > zwykli traktować Polaków 2 - 0 z angielskim to samo wide > dzień wczorajszy ???? skad wiesz skoro z niemieckim biurem NIGDY nie byles????? > > alfa - wykleta na forum po wsze czasy , EXIM tudzieź > Itaka - na śmietnik Rainbow oszukuje klientów nie ma biura idealnego... > > no to z kim pojedziesz , a że teraz wszystko sie kupuje to prawda inaczej byś siedział w swoich czterech ścianach .. > > No jak nie z Triada to z kim ??? ROTFL, czlowiczku z Triadka bym nawet do Ciechocinka nie pojechala, potrafisz to zrozumiec? Mam nadzieje, ze predzej czy pozniej i ty sie na nich przejedziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 13:19 Już Ci uprzejmie donoszę, na wakacjach byłem z następującymi biurami: Itaka ( 4 razy), Neckermann (5 razy), Scan Holiday ( 1 raz), GTI (1 raz), Jettouristic ( 1 raz),TUI ( 1 raz + hotele kilka razy), El Greco ( 1 raz), Alladin ( 1 raz), więcej nie pamiętam. Jak widać można się obyć bez Triady. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 14:22 I jeszcze jest sporo biur, z którymi nie jeździłem i nawet nie wiem jak to u nich wygląda ( Rainbow, Exim, Sigma, Alfa itp.) Spokojnie da się żyć bez Triady, jak widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 16:13 Voyager .. oczywiście , że jest wiele biur podróży z którymi można podróżować - do wyboru do koloru ale w tym konkursie chodzi akurat o POLSKIE Biuro podróży i kapituła tego konkursu akurat przyznała znaczek Teraz polska Triadzie - widac mieli jakieś kryteria i Triada wygrała dokładnie tak jak Oskara zdobyl ktos tam Eurowizje wygrał ktos tam opole wygra ktos tam Cannes wygra ktos tam itd itd .. dla jednych słusznie dla drugich nie tak jak z karnym w meczu Austria Polaska .. Polacy mówią skandal hańba austriacy - sprawiedliwie i zasłużenie ... Ja akurat znam troche jeden sektor działalności Triady czyli 7 + 7 najlepszy sposób wypoczynku i zwiedzania dla aktywnych turystów w tym sektorze Triada jest niekwestionowanym liderem a inni dopiero usiłuja stworzyc coś podobnego ... Neckerman nie ma cgyba takiej oferty a pozatem jest to niemieckie biuro więc nie ma co startowac w Teraz Polska więc spokojnie ... może teraz voyager wybierzesz sie na 7 + 7 ja wiem choćby do Libii ????? nie mówiąc o Egipcie który czeka od dawna na Iberie ale chwilowo bez odzewu !! pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: 80.54.43.* 13.06.08, 16:46 nie wiem, jak mozna wypowiadac sie o biurze podrozy, skoro nigdy nie bylo sie z nim na wakacjach.. Popieram deoanda, 7+7 Triady to fantastyczne oferty. A niezadowolenie klientow wynika tylko i wylacznie z ich nowobogactwa i blichtru. Sandaly i skarpetki na nogach ale pretensje to nawet o pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 18:22 Byłem trzy razy z Triadą Pierwszy raz Włochy pobytowo, może miałem pecha Drugi raz 7+7 tak na 50 %, pobyt straszny, wyjazd OK dzieki pilotce mimo , że sie 3 razy psuł autokar a klimatyzacja przestała działać czwartego dnia Trzeci raz do trzech razy sztuka to porażka -never Może gdyby zmieniono system zarządzania i wymienino 50% kadry kierowniczej a szczególnie prezesów i mniej by zarabiali a więcej srodków przeznaczali dla turystów i podwyższyli standard . Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 18:33 A jaka 7 + 7 taka fatalna - warto wiedziec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 19:13 Nie muszę się na szczęście tłumaczyć takim ludziom ja Ty paula. Jest dużo biur, jest spory wybór i ja wybieram zgodnie ze swoimi preferencjami. Ja się wypowiadam tak, że mogą dostać nawet 10 nagród i tak z nimi nie pojadę. Triada mnie nie interesuje i jej oferty też nie. P.S. Twoja uwaga o sandałach itp. jest mocno nie na miejscu i nie ma związku z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: deoand 13.06.08, 19:22 deoand, ja nie jeżdżę na 7+7 i w związku z tym ta oferta Triady mnie nie interesuje. Może i jest fajne ale nie dla mnie, nie ten target :) Z tymi Oskarami to jest tak, że jakiś film go wygrał, ale wcale ja nie muszę go oglądać i wcale nie musi mi się podobać. Te nagrody są przyznawane min. za wzrost sprzedaży, wzrost zysków, zarządzanie itp. nie ma to związku z zadowoleniem klientów raczej. To, że Triada sprzedaje dużo jest bezsprzeczne, ale ja wcale nie muszę być ich klientem. Nie muszę też jeździć z polskim biurem, kapitał jest mi obojętny. Nigdy też nie napisałem, że Triada jest zła, ja tylko nie chcę z nimi jeździć i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: deoand IP: *.chello.pl 13.06.08, 20:16 to nie jeździj i nie zabieraj głosu gdzie piszą o triadzie Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: do voyager 13.06.08, 20:54 Voyager a czy ja mam do ciebie pretensje , że nie jeździsz z Triadą - nie .. Ja jeżdżę na 7 + 7 bo mnie interesuje ten sposób spędzania urlopu i tyle i z mojego punktu widzenia Triadzie sie należy Teraz Polska .. i słysze , że dostała i ok ... a głównie jeżdże dlatego że koszt zwiedzenia kraju X i do tego jeszcze odpoczynku był najmniejszy akurat w Triadzie - jechałem na lasta ... a że ty nie korzystasz z plebejskiego biura to tak jakby twoja wola ... wolisz zagraniczne też ok mnie tam wszystko jedno aby tanio a objazdy wszędzie są takie same czy to z renomowanego biura czy z plebejskiego .. nic nie wymyślisz na objeździe Francuzi czy Niemcy jadą takim samym autokarem i hotele na objeździe są podobne ... Hiltony to dopiero na pobycie .. wtedy faktycznie jak piszą forumowicze Triada ustepuje drogim biurom ... chyba tak jest choc ja akurat dostałem to za co zapłaciłem pozdrawiam i życze udanych podróży - wszystko jedno z kim ale uważaj voyager bo ostatnio Triada latała tym samym samolotem co Neckerman , który oczywiscie sie popsuł . Tak czy siak ci za 6000 pln i 2000 klincowali na tym samym lotnisku - ale Triadowcy przynajmniej zapłacili o 4000 pln mniej hahahahahahah pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: do voyager 13.06.08, 21:09 Przecież byłem 4 razy z Itaką, a to też polskie biuro i też mnóstwo ludzi na forum na nich narzeka. Ja jeżdżę tylko na pobyty. Moje 4 ostatnie wyjazdy to też lasty z Itaki i to całkiem tanie ( Kreta,Bali, Costa Del Sol, Emiraty). Wszystkie biura prawie latają z tymi samymi liniami, bo nie ma zbyt dużego wyboru( krótkie trasy). Przy dłuższych lotach już jest różnica, bo np. z TUI do Kenii się leci liniowymi ( KLM itp.) a z tańszymi biurami np. Eurocyprią albo Air Italy Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do voyager 13.06.08, 21:13 deoand napisał: > ale uważaj voyager bo ostatnio Triada latała tym samym > samolotem co Neckerman , który oczywiscie sie popsuł . > Tak czy siak ci za 6000 pln i 2000 klincowali na tym samym > lotnisku - ale Triadowcy przynajmniej zapłacili o 4000 pln > mniej hahahahahahah wow, alez odkrycie.....litosci, pytanie tylko w jakim hotelu mieszkali Triadowcy a w jakim ci z Necka, co? Moze namow swoja triadke, zeby wyczarterowala sama caly samolot skoro taaaak wiele sprzedaja i wioda prym na rybku imprez turystycznych, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: do voyager IP: *.chello.pl 15.06.08, 21:07 Nieprawda, ze tak samo koczowali na lotnisku, poniewaz Neckerman dal ludziom hotel, a ludzie z triady jak ciolki siedzieli na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl deoś trolliku 13.06.08, 21:10 deoand napisał: > w tym sektorze Triada jest niekwestionowanym liderem a inni > dopiero usiłuja stworzyc coś podobnego ... czyzby?RT tez ma 7+7 od dluzszego czasu, Itaka chyba zreszta tez. niemieckie biuro więc nie ma co startowac w Teraz Polska > > więc spokojnie ... może teraz voyager wybierzesz sie na 7 + > 7 ja wiem choćby do Libii ????? nie mówiąc o Egipcie który > czeka od dawna na Iberie ale chwilowo bez odzewu !! sluchaj no deos przyjmi do wiadomosci, ze: jestes OSTATNIA osoba, ktora mi bedzie mowic gdzie i w jaki sposob spedzac moj ulrop.Dla twojej informacji: w tym roku na pewno juz do EGIPTU nie polece, jak Bog da to troche blizej gdzie tez jest cieplo i nie bedzie to 7+7 z triadka. Dotarlo? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: deoś trolliku 13.06.08, 22:04 sluchaj no deos przyjmi do wiadomosci, ze: jestes OSTATNIA osoba, ktora mi bedzie mowic gdzie i w jaki sposob spedzac moj ulrop Namawiam ciebie do wyjazdu do Egiptu z całego serca zresztą bo chciałbym choc raz rzeczowo z toba porozmawiać o turystyce a niestety nie da sie bo jak tu rozmawiac o Egipcie czy innym kraju w którym ja byłem a współdyskutantka nie i tylko potrafi wydawać z siebie pojedyncze wyrazy bez ładu i składu ... Jedź , że wreszcie do Egiptu z jakimkolwiek chcesz biurem i wtedy moze raz w życiu napiszesz cos na temat .. Pamietaj z Triada jednak najtaniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: deoś trolliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 23:03 Nie najtaniej w maju odwołali sierpniową Maderę i musiałem do tego samego hotelu zapłacić ponad 1000 zł drożej bo już skoczyła się promocja Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: deoś trolliku 14.06.08, 10:36 deoand napisał: > Namawiam ciebie do wyjazdu do Egiptu z całego serca > zresztą bo chciałbym choc raz rzeczowo z toba porozmawiać o > turystyce a niestety nie da sie bo jak tu rozmawiac o > Egipcie czy innym kraju w którym ja byłem a > współdyskutantka nie i tylko potrafi wydawać z siebie > pojedyncze wyrazy bez ładu i składu ... zatem jeszcze RAZ :nawet jesli pojade to bedziesz ostatnia osoba z ktora bede rozmwaiala na ten temat,pojales??? > > Jedź , że wreszcie do Egiptu z jakimkolwiek chcesz biurem > i wtedy moze raz w życiu napiszesz cos na temat .. buhahahahaha > > Pamietaj z Triada jednak najtaniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spadaj naganiaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.chello.pl 13.06.08, 20:50 Biuro dla ubogich niewymagających klientów, masówka dla biedoty, to jest ta Twoja super firma. Nie są najlepsi w Polsce i nigdy nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 20:59 do turysty - oczywiście zgoda ... Concorde dla dobrze urodzonych i do tego bardzo zamożnych spadł pod Paryżem ze skutkiem wiadomym a plebejski Airbus A - 320 jakos tam ubogich Triadowców dowiózł do lotniska i jeszcze wylądował za co pilot dostał oklaski ano tak też bywa ... życze tylu lądowań ile startów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.chello.pl 13.06.08, 21:19 No niby tak, ale fajniej mieć komfort niż syf, lepiej być pięknym i bogatym niż chorym i biednym. Rodziny tych ofiar z Concorda dostały po 1 mln euro odszkodowania, ciekawe ile Trida by zapłaciła jak nie daj Boże coś. Pewnie by się sądziła do końca świata, bo to goownozjady takie są. Nigdy nic nie wiadomo, jak się podnajmuje Tristary z libańskich linii, to może i Triadzie sie kiedyś nie udać ( odpukać oczywiście). To jest takie proszenie się o kłopoty, właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 13.06.08, 21:02 litosci!!! ktokolwiek mial cokolwiek do czynienia z tego typu nagrodami, dobrze wie, jak one sa przyznawane. te pozal sie Boze kapituly i eksperci... daja nagrody i wyroznienia kazdemu, kto zaplaci, pozorujac jakas tam weryfikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 07:25 Masz w 100% racje . Tylko prykro jak Triada to organizacja z symbolem Teraz Polska Słowo Polska do czegoś zobowiązuje i Triada jako wizytówka Naszego Kraju to porażka A jeszcze w to wmieszany jest w procedure i nagrodę Prezes PAN i doradca d/s nauki Prezydenta RP to druga porażka Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 07:45 Deo no w koncu trafiłeś na odpowiednie forum , gdzie podyskutujesz o swojej Triadzie . Lepiej tu , w tym miejscu , pisz peany na temat Triady - będzie na temat . Ja podobnie jak voyager , głosuje swoim portfelem , na mnie Triada nie zarobi , po co mam sprawdzać wątpliwą jakość ich oferty , skoro nie budzi mojego zainteresowania . Wiekszość zadowolonych turystów pobytowych Triady pisze : co tam hotel , wpadam tam tylko spać , czy to wymaga dodatkowego komentarza . Nagroda "Teraz Polska" miała jakiekolwiek znaczenie przy pierwszych 2-3 edycjach , wiesz która to edycja teraz ? Ta nagroda nie ma już żadnego prestiżowego znaczenia od wielu edycji , ją się poprostu kupuje - to komercja w czystej postaci . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 08:23 Nie rozumiem Wojtek o co ci chodzi ... Chcesz odebrać Triadzie nagrode ... to komu ją dasz ??? Nie pojedziesz z Triada bo dostała Teraz Polska , nie zjesz makaronu z Lublina czy jajka z Kurzofermu czy nie załozysz maski z Pcimia górnego bo dostała Teraz Polska ??? Komercja jest teraz wszędzie i wszystkie nagrody to czysta komercja jak zresztą każdy konkurs ... natomiast aby jednak dostac cos tam to trzeba cos tam zrobic i iles turystów musi jechac - ilus będzie zadowolonych ilus nie ... co ja przyznaje nagrody ?? pewno w przyszłym roku dostanie Alfa czy tam Rainbow i co z tego .. dostanie to dostanie ja akurat propaguję jedna formę działalności Triady czyli 7 + 7 i to głownie na lasta co do jakości innych form w ogóle sie nie wypowiadam i czytam krytyczne opinie innych .. pozdrawiam deo PS a ty też byłes a Alfą wraz z silna grupa pod wezwaniem , której Alfa zamieniła hotele i doszło do awantur , krzyków rozpaczy , okupowania autokaru i bójek aż do interwencji policji i zatrzymywania paszportów włacznie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 08:45 Ale bzdury piszecie. Napiszcie tylko logicznie czym się różni pobyt w Movenpick lub Sheratonie z Triady, Eximu , Alfy czy innego biura, wykupując opcję bez podwyższonego standardu pokoju. Tylko mało myślący człowiek wykupuję najtańsze oferty w najtańszych biurach i potem krzyk na forum. A wypowiadanie się w sprawie BP z którym się nigdy nie było, uważam za nieetyczne. Byłem z Triadą już 6 razy. Wybierałem tylko hotele z pierwszych stron katalogu i wiecie co? Dla mnie Triada to jedno z najlepszych BP w Polsce. Czy sześć razy to przypadek?? Cieszę się że nie jedziecie z Triadą , więcej ciekawych ofert zostanie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 09:49 A czy byłeś z innymi biurami, żeby mieć porównanie? Dyskusja jest o nagrodzie i to, że kogoś nie interesuje to biuro pomimo tej nagrody nie jest nieetyczne, tylko normalne. Byłeś 6 razy, było dobrze i ok, mnie to nie przeszkadza. Ktoś kto założył ten wątek napisał, że Triada ma nagrodę, że jest najlepsza w Polsce itp. Ja się z tym nie zgadzam i po to jest ta dyskusja. Żadna nagroda mnie nie przekona do tej firmy. Nie masz się co martwić, wszystkie super oferty zostaną dla Ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 10:38 voyager747 napisał: > Nie masz się co martwić, wszystkie super oferty zostaną dla Ciebie :)) i jeszcze dla deosia i wupeczka :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 12:44 I krzyżyk Ci na drogę , w kupowaniu tych "okazji" z pierwszej strony jakiejś gazetki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.chello.pl 15.06.08, 21:20 Drogi Ama, juz ci pisze czym sie rozni te sam hotel z innego biura: po pierwsze o ile w ogole bedzie ci dane byc wlasnie w tym hotelu, ktory kupiles to juz sukces. bo triada znana jest z tego, ze w ostatniej chwili, najczesciej na miejscu zmienia hotel, bo "cos im nie wypalilo". Po drugie jesli 3 razy nie zmienia ci terminu albo ceny, to na miejscu dostaniesz najgorszy pokoj z widokiem na zaplecze kuchenne. A jak sie zepsuje samolot w drodze powrotnej to Exim czy inne biuro zapewni ci hotel, a triada zapewni ci miejsce na lotnisku ;) Bylam 2 razy z triada, wystarcz, never again! Pierwszy raz na sylwestra (europa), w hotelu nie bylo cieplej wody, ludzie zeszli do recepcji z pytaniem co sie dzieje, a tam Pani powiedziala: wlaczymy wode jak triada zaplaci za ten i inne wyjazdy wstecz. !!!!! Na drugim wyjezdzie w turcji wszyscy bebnili na forum po swoim powrocie ze triada nie ma hotelu BElla (czytalam forum zanim jszcze wyjechalam), ktory kupilam. Dzwonilam do triady i zapewniala mnie, ze mam to co w umowie. A juz w drodze z lotniska, na miejscu, szanowna pani z triady poinformowala, ze w bella jest awaria jakas i przenosza nas do innego hotelu........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 12:41 O nagrodzie Teraz Polska pisząc , że to komercja , mam na myśli , że się ją kupuje i tyle . Odebrać w żaden sposób nie chcę , kupili zapłacili i mają . Alfa mnie taż nie przekona , jestem również jej zaciekłym krytykiem i z nimi nie pojadę . Mam krąg 4 biur z którego wybieram wakacje tyle i aż tyle , dla mnie wystarczy . Ja jestem indywidualistą , więc spędzam urlop tylko w gronie najbliższych lub sam gdy potrzebuję wyciszenia . Wycieczka autokarowa typu objazd , dostosowywanie się do innych , muszę skądś wracać - chodź nie mam ochoty bo inni czekają , to nie dla mnie . Dlatego będziemy po dwóch stronach barykady w tej kwestii , ale nie we wszystkim . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
e-karol2 Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po 14.06.08, 13:16 Natomiast ja uważam , że nie ma co ganić tych co chwalą Triadę.Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ich temat.A co do nagrody?Niech im przyznają jakiekolwiek ja z nimi nigdzie nie pojadę ,raz byłem i to wystarczy.Chciałbym tylko wiedzieć kto był w jury i jakie czynniki miały wpływ na wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Odpowiedź kar Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:28 Prof. Michał Kleiber - Prezes Polskiej Akademii Nauk, Przewodniczący Kapituły Godła Promocyjnego „Teraz Polska” - Przewodniczący Rady Patronackiej, • Prof. Zbigniew Hockuba - Instytut Nauk Ekonomicznych PAN, Członek Zarządu Narodowego Banku Polskiego - Przewodniczący Rady Programowej • Prof. Krzysztof Opolski – Kierownik Katedry Strategii i Polityki Gospodarczej Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego - Kierownik Naukowy Programu • Krzysztof Przybył - Prezes Zarządu Fundacji Polskiego Godła Promocyjnego, Przewodniczący Komitetu Organizacyjnego Programu. Do realizacji Programu włączają się także Członkowie Klubu „Teraz Polska”, zrzeszającego Laureatów Polskiego Godła Promocyjnego. Dzieląc się swymi doświadczeniami, Członkowie wspierają wypełnianie idei Programu. Głównym celem Programu jest prezentacja sposobów osiągania sukcesu, gromadzenie wiedzy na temat polskich sukcesów ostatnich lat, ich promocja i budowanie podstaw do osiągania dalszych sukcesów w oparciu o kapitał nauki oraz praktyczne doświadczenia polskich przedsiębiorstw, administracji państwowej i organizacji pozarządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domator Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.chello.pl 05.08.08, 15:46 to chyba lekko nie na temat? to jest zdaje się o Programie Polski Sukces - Dokonania i Perspektywy a nie o Godle "teraz Polska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domator Re: Triada otrzymała prestizową nagrodę Teraz Po IP: *.chello.pl 05.08.08, 15:43 "Ta nagroda nie ma już żadnego prestiżowego znaczenia od wielu edycji , ją się poprostu kupuje - to komercja w czystej postaci." skąd takie przypuszczenia? na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyarmendakil Triada kłamie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:55 Przykro psuć Triadzie nastrój, ale na swojej stronie piszą: triada.pl/nasze_nagrody.php "TRIADA S.A jako pierwsze w historii i dotychczas jedyne biuro podróży otrzymało Godło "Teraz Polska". " Oczywista bzdura, bo w zeszłym roku jako pierwsze biuro podróży Godło otrzymał touroperator "Trade & Travel Company - Konsorcjum Polskich Biur Podróży" z Łodzi: twojepodroze.com.pl/index.php?t=show&kod=FOTO&gal=TerazPolska www.bankier.pl/wiadomosc/Trade-Travel-Company-otrzymalo-godlo-promocyjne-Teraz-Polska-1589343.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumite Re: Triada kłamie! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.07.08, 16:55 Kto z was wie cokolwiek o T&T ? Jakoś nie spotkałem ani jedenj osoby która wyjeżdżąłaby z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin_błotny Re: Triada kłamie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 17:20 W Łodzi są dość duzi (co prawda nie tak jak łódzki Rainbow Tours), ostatnio dużo ludzi latało z nimi z Łodzi do Izraela, mieli własny czarter do Tel Awiwu, mają latać też jesienią. Większość oferty to (względnie) droga egzotyka, nie robią masówek za 900zł, stąd pewnie nie są szerzej znani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deonad Re: Triada kłamie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:57 Pie..ć sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domator Re: Triada kłamie! IP: *.chello.pl 05.08.08, 15:23 wygląda na to, że tą nieprawdziwą informację już usunęli ze swojej strony www Odpowiedz Link Zgłoś