Gość: ja IP: *.icpnet.pl 05.11.08, 17:43 No więc co sądzicie o tym biurze? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graszka00 Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:18 Byłam z nimi w tym roku w Bułgarii. Wszystko było ok. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 11:09 Byłam z nimi dwukrotnie w roku 07 i 08 w Egipcie w Safadze w hotelu Menaville - było wspaniale. W tym roku lecę z nimi do Tunezji - mam nadzieję że się nie zawiodę. Odpowiedz Link Zgłoś
petmar Re: ecco holiday 05.11.08, 21:05 A mi jakoś nie jest dane z nimi pojechać.Wyjazdy przeze mnie wybrane odwołuja: tak było w marcu w zeszłym roku z Kenia i Tanzanią oraz teraz w listopadzie z Meksykiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:51 chyba mam szczęście, dotychczas wszystkie wyjazdy z ecco sie odbyły. Dzisiaj kupiłam kolejny, już na wakacje 2009 i będzie to 5 wyjazd z tym biurem w ciągu 2 lat. Jesteśmy, jak dotychczas, zadowoleni, żadnych wpadek nie odnotowaliśmy. Żebym tylko teraz nie zapeszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ecco holiday IP: *.echostar.pl 06.11.08, 00:01 ja z ecco byłam na krecie, teneryfie i w egipcie. zawsze było ok :) "Graszka" pisałaś o Kenii i Tanzanii i Meksyku...to jest Ecco Travel...oddzielna firma. byłam w Chinach wiosną - niezapomniana wycieczka za 3500 :) super pilot. wybieram się do Indii wiosną, ale jeszcze nie kupiliśmy. odwołali wycieczkę? hmmm... pewnie grupy nie uzbierali. ale nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta22 Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 00:02 a ja wybieram sie z tym biurem na cesarskie chiny 11.11.08. Mam nadzieje ze z nimi wszystko bedzie w porzadku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic7 Re: ecco holiday 06.11.08, 11:24 Wybieramy się wiosną 2009 roku z Ecco Holiday do Hurgady w Egipcie, proszę o opinie na temat organizacji wypoczynku w hotelu Sunrise Select Garden Beach Resort. Pozdrawiam "wędrowniczek". Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic7 Re: ecco holiday 06.11.08, 11:27 fantastic7 napisała: > Wybieramy się wiosną 2009 roku z Ecco Holiday do Hurgady w Egipcie, > proszę o opinie na temat organizacji wypoczynku w hotelu Sunrise > Select Royal. > Pozdrawiam "wędrowniczek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniala1 Re: ecco holiday do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 17:25 witam. planuję z ecco w lipcu wyjazd na Kretę, czy możesz napisać w jakim byłaś hotelu i ogólnie jakie wrażenia z hoteli i z pobytu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ecco holiday do Ani IP: *.echostar.pl 06.11.08, 22:27 hej byliśmy w hotelu Eri Beach na all inclusivie. Hotel dość duży, ale fajnie było, pokoje OK, jedzonko wporządku, dla dzieci są atrakcje. najlepsze jest położenie hotelu, wszędzie blisko!!! Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bornagainst79 Re: ecco holiday do Ani 11.11.08, 19:44 Ja byłem na Krecie z nimi w hotelu Semiramis i byłem bardzo zadowolony. Teraz wybieram się z nimi do Indii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: ecco holiday IP: *.icpnet.pl 09.11.08, 18:41 Byłem z nimi na Teneryfie i na Sycyli, obyło się bez żadnych wpadek, więc chyba na przyszly rok też z nimi polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:28 Bylam juz z nimi dwa razy i było super! Za pare dni lece trzeci raz, tym razem na Teneryfę. Juz nie mogę się doczekać :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emil_pl Re: ecco holiday 16.03.09, 15:11 Gość portalu: alik napisał(a): > Bylam juz z nimi dwa razy i było super! Za pare dni lece trzeci raz, > tym razem na Teneryfę. Juz nie mogę się doczekać :)))))))))))) a wcześniejsze dwa wyjazdy to gdzie były? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:21 Bylam z nimi na Krecie w 2008r. oprocz rezydenta i problemami z CENTRALWINGS wszystko bylo oki. Odpowiedz Link Zgłoś
kapib Re: ecco holiday 16.03.09, 20:48 Byłam z nimi niedawno w sharmie i wrażenia mam pozytywne, mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaa.m Re: ecco holiday 17.03.09, 10:38 kapib napisała: > Byłam z nimi niedawno w sharmie i wrażenia mam pozytywne, mogę polecić. oo Egipt a w jakim hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
danuta.o Re: ecco holiday 18.03.09, 10:26 kapib napisała: W sunrise island view a podobało się chociaż? to chyba najistotniejsze pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:19 Takie pytanie.Czy po kupieniu określonej imprezy i konkretnego hotelu , biuro zawsze wywiązało się z umowy , czy mieliście jakieś zamiany lub inne niespodzianki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz Re: ecco holiday IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 18:53 Bylam z Ecco na kilku wyjazdach, ostatnio w grudniu 2008 na Teneryfie i zawsze wszystko bylo w porzadku. Zadnych zamian czy innych niespodzianek. Moge polecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzuuzzzA Re: ecco holiday IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.09, 18:59 Biuro ( ani nikt inny) nigdy nie może Ci zagwarantować,że na 100 % będzie to akurat ten hotel. Bo co się stanie w wypadku długotrwałej awarii wody, klimatyzacji, zerwania dachu, nieoczekiwanego zamknięcia hotelu albo ew. sprzedania przez hotel pokoi ,których po prostu nie ma( gdy np. hotel sprzedaje różnym biurom 50 pokoi a w hotelu jest tylko 45)? Wtedy normalną i oczywistą sprawą jest,że zostaniesz przeniesiony do innego hotelu. Z doświadczenia wiem jednak,że jeśli biuro wie o takich komplikacjach wcześniej to dzwonią i pytają czy zgadzasz się na zamianę pod określonymi warunkami czy rezygnujesz. Takie życie, i bez znaczenia jest czy kupujesz hotel 5 czy 2 *, w takim czy innym biurze podróży. Lepiej dostać hotel o takim samym standardzie ( a czasem lepszym albo z jakąś formą rekompensaty), niż mieszkać w hotelu,który co prawda się wybrało, a w którym przez cały tydzień brakuje wody ( a po powrocie trzeba jeszcze reklamacje napisać ,bo przecież wody nie było:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kapib Re: ecco holiday 26.03.09, 08:04 Byłam z nimi 2 razy na wakacjach i żadne niespodzianki mnie nie spotkały, wszystko było zgodnie z planem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:59 Ok chciałem tylko wiedzieć czy ecco nie prowadzi praktyk podobnych do naszych innych biur.Mam tu na myśli czy informuje właśnie o np. braku miejsc w hotelu przed imprezą czy dopiero po przylocie do danego kraju stawiając swoich turystów przed faktem dokonanym ,czy odpowiednio wcześniej dając możliwość podjęcia decyzji czy nawet rezygnacji gdy nam zmiana nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Do Krzyśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 13:03 Kazde dobre biuro informuje o takich zmianach odpowiednio wczesniej, ale jesli samo o tym wie! Czesto jednak zdarza sie w wielu biurach, ze w dzien poprzedzajacy przylot nowej grupy, albo nawet tego wlasnie dnia, hotel, ktory powinien przyjac dana grupe osob informuje o tzw. "overbookingu" czyli po prostu braku miejsc w hotelu. I biuro podrozy ani kontrahent lokalny z reguly nie jest tu winny poniewaz jest to nieuczciwosc ze strony hotelarza, ktory sprzedaje ta same pokoje w jednym terminie kilku roznym biurom. A dalej to juz na zasadzie ruletki czyli kto ma pierwszy przylot ten dostaje pokoje, a reszta niech sie martwi sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: ecco holiday IP: *.gprs.plus.pl 30.03.09, 15:26 4 lata temu bylam pierwszy raz z Ecco holiday w Tunezji (Sousse)- bylo super i dlatego w nastepnym roku pojechalam z nimi w podroz poslubna, tym razem na Gran Canarie i tam bedac wykupilismy z Ecco wycieczke na Teneryfe. Wyspa tak man sie spodobala, ze teraz lecimy tam na urlop - to juz 7 kwietnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: ecco holiday IP: *.gprs.plus.pl 30.03.09, 15:29 biuro jak kazde inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ecco holiday IP: *.icpnet.pl 30.03.09, 22:29 Byłem z nimi w zeszłym roku w Egipcie i teraz w Maroku i oba wyjazdy były udane. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina_zielonka Re: ecco holiday 31.03.09, 14:23 opowiedz coś więcej o tych podróżach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulika Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 09:36 Mam zamiar wyjechać na Dominikanę z Ecco Travel.Czy to jakiś odłam Ecco Holiday?Czy można na nich polegać?Bardzo proszę o jakieś wskazówki,nie chciałabym znaleźć się na lodzie na Karaibach.Z góry dziękuję za każdą podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
marcopolomarco Re: ecco holiday 01.04.09, 19:46 spokojnie mogę ich polecić, zwłaszcza jeśli chodzi o karaiby. jeśli się wybieracie to polecam hotel Ifa villas. super miejsce, piękne ogrody, bardzo smaczne posiłki. piszę to bo spędziłem tam 2 tygodnie w listopadzie. tam nie można było się nudzić. dzieciaki szalały w basenie :)no i ta plaża...super miejsce! ecco travel to jest osobna firma która zajmuje się dalekimi podróżami, zresztą poczytaj o niej na stronie. udanego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: ecco holiday IP: *.bph.pl 01.04.09, 12:27 ja niestety nie miałam tyle szczęścia, w lipcu 2007 byłam z nimi w Tunezji z dwójką małych dzieci, wylot zamiast o 11.00 odbył się o 1 w nocy, niestety panie z biura były wielce niedoinformowane w całej tej sytuacji, bardzo nieprzyjemne, szczególnie jedna, ja leciałam na tydzień, więc jeden dzień miałam w plecy, bo przylecieliśmy ok 5 rano i cały dzień człowiek chodizł śnięty, szkoda pisać o umęczeniu dzieci na lotnisku, my kursowaliśmy parę razy (jesteśmy z W-wy), bo co jakiś czas był sygnał, że wylot tuż tuż... może gdybym nie miała takiej przygody, mój obraz biura byłby inny rezydentka na miejscu też niestety nie wykazywała chęci pomocy np. przy przedłużeniu pobytu, nastawiona była jedynie na wciśniecie ludziom jak największej liczby wycieczek pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz Re: ecco holiday IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 20:39 jezdze z nimi od 2006 roku. bylam na Rodosie, Gran Canarii, w Maroku i na Teneryfie. jak dla mnien rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.dwa Re: ecco holiday 06.04.09, 10:55 Gość portalu: amadeusz napisał(a): > jezdze z nimi od 2006 roku. > bylam na Rodosie, Gran Canarii, w Maroku i na Teneryfie. > jak dla mnien rewelacja! a na ten rok co planujesz? plany już są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:50 W ubiegłym roku byliśmy z Ecco w Hurghadzie. Mimo opóźnienia wylotu z Warszawy ( podobno problem techniczny samolotu)wszystko inne było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~grzesiek Re: ecco holiday IP: *.rybnik.vectranet.pl 16.04.09, 08:54 Czy ktoś zbył z ecco na riwierze olimpijskiej w hotelu great alexander. Proszę o opinie, czy były jakies komplikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wheredidyougo Re: ecco holiday IP: 78.8.140.* 16.04.09, 09:59 Riwiera Olimpijska jest od tego roku w ofercie Ecco... Może poszukaj na forum Grecji :) Odpowiedz Link Zgłoś