agusienkaa 26.11.08, 22:01 witam, prosze Was o pomoc jak dzwonić z Meksyku do Polski, wybieram się na wakację i słyszałam że polskie komórki tam nie działają. potrzebuje podpowiedzi jak najlepiej i najtaniej dzwonić do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voyager747 Re: Meksyk - telefonowanie 26.11.08, 22:07 Oczywiście, że działają tylko muszą mieć GSM 1900, tak jak w USA. Ja byłem 4 lata temu i działa, ale ceny koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
agusienkaa Re: Meksyk - telefonowanie 26.11.08, 22:30 dzięki, poszperałam trosze i znalazłam forum Meksyk:)jakby ktoś szukał to fora prywatne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaltam Re: Meksyk - telefonowanie 03.12.08, 17:51 Komórki działają jak wspomniano wcześniej, cena ok. 10 zł za minutę. Dużo, dużo tańsze są karty telefoniczne do aparatów na mieście. Kupisz je w sklepie (przewodnik na pewno Wam powie). Telefony przy ulicy działają bezproblemowo wszystko widzisz na wyświetlaczu ciekłokrystalicznym. Poza tym są kafejki internetowe - tanie , w hotelu internet kilka razy droższy. Odpowiedz Link Zgłoś