Dodaj do ulubionych

Z kim do Chin???

• renesmeee Re: Z kim do Chin??? 18.05.10, 12:01
      jesli chodzi o chiny to mozliwosci jest troche ;]
      programy sa tak zroznicowane ze na prawde jest w czy m wybierac....
      ta stonka moze ci pomoze z wyborem...
      www.qtravel.plwww.qtravel.pl/wyniki?query=chiny
    • moblister Re: Z kim do Chin??? 09.10.14, 15:40
      To kolejne moje podróżnicze marzenie. Niestety ze względów finansowych niedostępne marzenie. Ale może kiedyś... bardzo bym chciał. Wydaje mi się, że tam jest jakiś inny świat. Ciekawy pod względem kultury, historii i kulinarnym.
    • Gość: mine Re: Z kim do Chin??? IP: *.uw-fw1.rtr.net.uw.edu.pl 11.10.14, 18:13
      Miasta są moim zdaniem wszystkie takie same. Najbardziej polecam portowy Szanghaj, mimo tego, że też moloch to najciekawsze miejsca do zobaczenia są właśnie tam.
    • pwrosz Re: Z kim do Chin??? 08.04.16, 08:24
      Wróciliśmy właśnie z wycieczki z Ecco Travel(Dwie stolice). Chcielśmy wszystkim polecić przewodnika JACKA BUKOWSKIEGO, który zadbał o to aby ta wycieczka była tą wyjątkową. Jacek jest osobą, dla którego to nie jest zwykła praca, dla niego to pasja!!!Dziękujemy Jacku. POLECAMY !!!
    • derekdd Re: Z kim do Chin??? 19.02.17, 15:40
      Witam,
      Czy był ktoś ostatnio np. w 2016 r. w Chinach z Orient Travel z Katowic? Proszę o opinie na temat biura, organizacji wycieczki.
      Wybieram się na trasę z Jangcy i Tybetem.
      Z góry dziękuje.
    • derekdd Re: Z kim do Chin??? 19.02.17, 15:48
      Witam, czy ktoś był ostatnio w Chinach z Orient Travel z Katowic? Proszę o opinie o biurze, organizacji wycieczki. Wybieram się na trasę z Jangcy i Tybetem. Z góry dziękuje za odpowiedź
    • derekdd Re: Z kim do Chin??? 19.02.17, 15:57
      Witam, czy ktoś był ostatnio w Chinach z Orient Travel z Katowic? Proszę o opinie o biurze, organizacji wycieczki. Wybieram się na trasę z Jangcy i Tybetem. Z góry dziękuje za odpowiedź
    • jicek_69 Re: Z kim do Chin??? 14.03.17, 16:40
      Wybieramy się na program W krainie złotego smoka w czerwcu. Chcielibyśmy trafić na Pana Karola. Oby nam się poszczęściło.
      Jot.De
    • Gość: karolina687 Re: Z kim do Chin??? IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.17, 20:09
      Witam, wybieramy się do Chin na wycieczkę "W krainie złotego smoka" termin 25 maj 2017, również liczmy na zrządzenie losu i Pana Karola za przewodnika :-) już nie możemy się doczekać,biorąc pod uwagę same pozytywe komentarze na temat tego objazdu i niesamowitej atmosfery kraju ! :-)
      • Gość: Ula Re: Z kim do Chin??? IP: 195.43.67.* 30.03.17, 20:25
        Ja jadę na tę wycieczkę 27 kwietnia więc już niebawem. Czekam z niecierpliwością i również liczę na pana Karola jako pilota. W moim terminie są przewidziane dwa loty, chyba ze względu na długi weekend będą 2 równoległe wycieczki. Bardzo jestem ciekawa Chin, zresztą to nasza pierwsza wyprawa do Azji.
        • Gość: monicca Re: Z kim do Chin??? IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.17, 20:05
          Jak Wasze wrażenia z wycieczek, które już się odbyły? :)
          • jicek_69 Re: Z kim do Chin??? 20.06.17, 20:07
            Wróciliśmy tydzień temu z wycieczki z Rainbow. Było super!
            • Gość: Milka Re: Z kim do Chin??? IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.07.17, 02:42
              Opowiedz coś więcej proszę. Wrzuciłeś może jakąś relację gdzieś albo masz bloga, fotobloga? Też wybieramy się na "W krainie złotego smoka" i nie znalazłam żadnej kompleksowej relacji w internecie.
              • jicek_69 Re: Z kim do Chin??? 01.07.17, 15:07
                Mimo usilnego namawiania ze strony swoich znajomych, nie zdobyliśmy się dotąd, by w ten sposób relacjonować nasze wyjazdy (a było tego trochę).
                Mogę podpowiedzieć, że wśród opinii na stronie Rainbow są też i takie, które stanowią relację z wycieczki. Ja tego typu wpisów nie czytam dokładnie, bo chcę sam przeżyć to co zobaczę na miejscu. Niemniej jednak, możesz poczytać te z tych opinii, które obszernie opisują wyjazd.
                My wróciliśmy z objazdu bardzo zadowoleni. Wszystko było w najlepszym porządku. Trudno też wskazać istotne kwestie, bo zakładam, że każdego interesuje coś innego. Zatem jeśli masz jakie zapytania chętnie odpowiem.
                Pozdrawiam
                Jot.De
              • Gość: Ula Re: Z kim do Chin??? IP: 195.43.67.* 01.07.17, 21:15
                Ja napisałam opinię tej wycieczki na stronie Rainbow. Jeśli wejdziesz w zwycięskie opinie z maja, znajdziesz tam moją- dość szczegółową. Na stronie, gdzie są już opinie tylko z tej wycieczki, moja została nieco okrojona (o przebieg wycieczki)
                Jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania, chętnie odpowiem. Ja byłam z mężem i synami na przełomie kwietnia/maja. Wróciliśmy bardzo zadowoleni (szczególnie dzieci)
    • jakaskasia Re: Z kim do Chin??? 05.04.17, 12:30
      Ja byłam z EccoTravel w Chinach w Pekinie.
      Jak na cenę (zapłaciłam niewiele ponad 2000 zł) bardzo przyzwoicie. :)
    • Gość: hubal_ Re: Z kim do Chin??? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.17, 16:43
      Mam dylemat związany z wyjazdem do chin ...ostatnio czytałem o nowej ptasiej grypie H7N9 lekarze złowieszczą pandemie z roku 1918 , czy ktoś słyszał o jej ''żniwie " w chinach,
    • Gość: Arleta Re: Z kim do Chin??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.18, 23:32
      generalnie nie jestem wyjadaczką forów, ale należą się podziękowania dla biura za wspaniały rodzinny wyjazd do Chin
      pozdrawiamy serdecznie
      • Gość: Ostapha Re: Z kim do Chin??? IP: *.play-internet.pl 06.06.18, 15:15
        Arleta, na jakiej byłaś wycieczce, na "W krainie złotego smoka" może? Jeśli tak, opowiedz coś więcej proszę. Wybieram się na tę wycieczkę.
        • jicek_69 Re: Z kim do Chin??? 09.06.18, 21:27
          Też byliśmy z Rainbow na wycieczce "W krainie złotego smoka", w czerwcu 2017. Wróciliśmy bardzo zadowoleni.
          Pozdrawiam
          Jot.De
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka