tahti23 19.01.09, 23:55 Czy zadażyło wam się organizować imprezę integracyjną dla grupy w dniu przyjazdu? Czy macie może jakiś sposób na to, aby taka impreza była udana ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluemar Re: impreza integracyjna dla grupy 20.01.09, 06:48 To proste-poczęstuj wszystkich kolorowym drinkiem na koszt firmy oczywiście i ogłoś,że ;od tej chwili do końca pobytu wszystkie drinki ,piwo i wycieczki fakultatywne są free a po powrocie organizator zwraca cały koszt imprezy wraz z 50% rabatem na następne. A poważnie :czy masz taką imprezę w programie? jeżeli tak to o jej przebieg zadbał organizator i zamówił co trzeba -jeżeli nie to pamiętaj,że grupy nie składają się z samych studentów i nie wszyscy chcą się integrować często bywa wręcz przeciwnie-cała reszta to twoje tzw wyczucie i osobowość a na to nie ma recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriielle Re: impreza integracyjna dla grupy 21.01.09, 17:49 Tahti, wybacz, ale impreza integracyjna, zwlaszcza ta profesjonalna to bardzo bogaty program, ktory poza jakimis elementami, w ktore mozna zaliczyc zwiedzanie glownie nastawiony jest na cel trenerski. chodzi mi w tym miesjcu o to, ze cala grupa ma osiagnac jakis zmierzalny cel dotyczacy relacji w grupie lub zasad jej dzialania itd. Nie da sie jej przygotwac w momencie. To nie drinki podawane w wysokich szklanach sa elementem budowania grupy. a ze tak spytam o co tak naprawde chcesz zapytac? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tahti23 Re: impreza integracyjna dla grupy 22.01.09, 20:50 chodzi mi o zwykłą imprezę dla ludzi , którzy jadą na wycieczkę autokarową i się nie znają , nie chodzi mi o imprezę firmową cel - poznanie się :) Odpowiedz Link Zgłoś