jeleniogorzanin 27.04.02, 13:17 codziennie przesyła jeleniogorzanin:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 13:20 zostaw go trochę dla innych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 cieniuje................ 27.04.02, 13:22 slonka, ani w jeleniej, ani we wrocku nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: cieniuje................????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:24 chwilami jest! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: cieniuje................????? 27.04.02, 13:25 widze, ze cie strzaskalo, na smutny mahon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: cieniuje................????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:27 ani smutny ani mahon :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: cieniuje................????? 27.04.02, 13:28 spadam, z tego watka, bo cos sie z jelonkami, nie trawie, ze wzajemnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: cieniuje................ 27.04.02, 13:26 co ty wiesz o słonku:( Odpowiedz Link Zgłoś
magn_olia Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:25 oh ... dziekuje.. to takie mile... ile masz... tego sloneczka dzisiaj... dla mnie...???!!! Pozd. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:28 witam:) bardzo dużo,jak zwykle,miłego dnia życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona jeleniogórzaninie-ostrzezenie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:31 to nie magnolia to taki jeden palant bawi się w głupie podróby magnolia loguje sie mag_nolia a on-zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:33 poza tym magi, nigdy nie przychodzi tu w sobote, a jelonek, juz taki napalony, sloneczko nasze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:39 kiedyś prosiłem cię o coś,nie chę cię trawić kolego:( walcz sobie gdzie indziej,koniec Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:37 Dziękuje za informację:) wiem,że jej nie ma od soboty,ale obiecałem wysyłać słońce codziennie więc to czynię:) Pozdrawiam wszystkie piękne i mądre panie:) ps. nie rozmawiam z facetami mam lekki uraz do pewnych typków:( Odpowiedz Link Zgłoś
magn_olia Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:38 do kogo... masz uraz...??? I dlaczego/ Przeciez ja lubie facetow... a ty... nim jestes... Pozd. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:41 żegnam klona:( Odpowiedz Link Zgłoś
magn_olia Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:37 to.. jestem... tym razem ... ja... zgubilam... haslo do... mar_nolii... Sloneczka... rzczywiscie... nie widac... Pozd. PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:38 marnolio,pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:44 co słychać u ciebie? wyjrzało słoneczko? miłego dnia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:46 a dziękuje,u mnie wszystko w porządku, no i jak zwykle ostatnio sobota w pracy:( słoneczko pojawia się i znika, ale cieplutko i wiosennie jest na dworze miłego dnia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:53 dziękuje za miłe słowa:) pracą się nie przejmuj:) ja pracuję non stop,bez przerw sobotnio niedzielnych i żyję:( to kwestia przyzwyczajenia,grunt to miłe towarzystwo. twoje zastępstwo magnolii jest przemiłe:) gorąco pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:57 noooo,ja myślę!! własnie Cię przed Fatalnym Romansem, z mężczyzną zresztą-tą niby-magnolią,uratowałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 13:59 zaraz jelonek, ci zaproponuje, spotkanie na bielanach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:02 masz wizję,jasnowidzu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:03 leci schematami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:05 kitek1 napisał(a): > leci schematami:) co sie martwisz skoro wiesz,ze ja nie lece:) schematami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:07 twoj brak schematow, tez juz sie stal, schematem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:08 czy znasz tego typka co się cały czas wcina,przez takich jak on to mi sie niedobrze robi,po co on się wcina? niech w domu porzadki porobi,przecież nikt go tutaj nie słucha. Z tym zastępstwem to mam nadzieję,że się nie obrażasz,sama kiedyś chyba to powiedziałaś? dziękuję za ostrzeżenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:03 proszę cię kolego daj se luzu nie chcę mi się z tobą gadać,wystarczę ,że się naoglądam tych bzdur co wypisujesz,idż pogadać z godnymi sobie,żegnam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 14:10 aha ja np jestem godna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:11 "ł" uciekło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 14:14 nie widziałam zeby cos zwiewało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:16 moze samozjedzenie "ł" w wyrazie głodna z tegoż głodu sie dokonało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 14:17 nene raczej nie. nie mowilabym przeciez z pełną buzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:22 to łatwe,spróbuj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:17 jednak gość pojętny,chwała mu za to! ciężko tutaj porozmawiać,jak wy sobie dajecie radę? parę porad dla mnie niezaszkodzi ja chcę normalnie rozmawiać i nikogo nieobrażać,jak to robić? czekam na porady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:19 to se ne da rada:( obawiam się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przede wszystkim, jelonku wyluzuj.......... 27.04.02, 14:21 i zrzuc, swoje smieszne poroze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin daj se siana panie Kitku 27.04.02, 14:26 luzuję sie z kobietami,a nie z jakimiś śmiesznymi nickami kitkami czy jakoś tak/jak wpadłeś na takiego rewelacyjnego nicka-przedszkole czy co,kłopoty młodzieńcze???/,nie dawaj odpowiedzi i tak bedzie śmieszna jak twój nick:( Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:21 dziękuję i za to:) to w pewnym sensie także jest porada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:23 no własnie,niestety:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:31 czy dawno już tutaj zaglądasz? ja od tygodnia i widzę,że tutaj jest niezły cyrk ja pracuję non stop,tak,że jestem tutaj rzadkim gościem chyba mam szczęście:) jesteś nieliczną osobą z którą mam normalny kontakt:) dziękuję ci za to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:40 miło mi:)) ja jestem tu ok.pół roku sprawy sercowe mnie tu trzymają...:)) i mała ilość pracy w pracy:) wiesz,"normalne"osoby zaglądają tu na chwile,kilka dni, i zaraz uciekają :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:55 w sprawach sercowych to życzę ci wszystkiego dobrego:) moje sprawy sercowe są już wysoce zaawansowane w postaci pięknej żony ja szukam tutaj miłych pogawędęk w przerwie pracy,mam nadzieję,że jest to normalne,dlatego z panami nie mam ochoty na kłótnie i takie rzeczy,zdecydowanie wolę piękne panie z którymi mi się miło rozmawia,np z tobą,czy z magnolią:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:02 dziękuje za życzenia i gratuluję pięknej małżonki:) pewnie,że to normalna porzeba,mały relaks w czasie pracy, takie pogawędki ale niestety na niektorych panów tutaj nie ma rady:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 15:11 zdążyłem to zauważyć,już nawet postraszył moją osobą twojego znajomego,niesamowite,wystarczy,że człowiek serdecznie i grzecznie rozmawia,taki mam styl,nie lubię małego chamstwa,mimo wszystko za wszystko ci dziękuję,że nie przestraszyłaś się mojej skromnej osoby,uspokój twojego chłopaka,powiedz,że nie jestem grożny,jestem stary,wredny i bezzębny menel,nic ci z mojej strony nie grozi:))) czy tutaj jestem samotnym żonatym mężczyzną? czy to jakiś ewelement jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:27 wszystko w porządku:) troche sie człowiek tutaj czasem zdenerwuje, ale generalnie najlepiej nie przejmować sie tym wszystkim zbytnio, nawet Kitkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 15:46 przeproś i pozdrów twojego chłopaka życzę miłego dzionka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:48 nic sie nie stało! tylko mała awantura przez telefon mnie jeszcze czeka:)) również miłego weekendu Ci życze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 15:28 Dziękuję ci za miłą rozmowę:) przeproś i pozdrów twojego chłopaka:) wszystkiego dobrego życzę w wekend:) do usłyszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale sie usmialem, jak to wszystko przeczytalem:))) 27.04.02, 16:02 ty tez uneczko, potrafisz ludziom kity wciskac:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: ale sie usmialem, jak to wszystko przeczytalem:))) 27.04.02, 16:07 na drugi raz nie czytaj cudzych listów koleszko ze śmiesznym nickiem"KITKIEM" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona to cały Kitek... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 16:13 nie przejmuj sie nim, pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: to cały Kitek... 27.04.02, 16:38 oj nie przejmuję się pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: to cały Kitek... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 16:39 to dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: to cały Kitek... 27.04.02, 16:48 wiesz co? mi już głupio z tobą rozmawiać,ażeby twój chłopak ci nie narobił jakiegoś bagna,mam nadzieję,że jest nieco inny niż ten śmieszny nick "kitek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: to cały Kitek... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 16:57 bez obaw,to taka zazdrość pół żartem,pół serio, przynajmniej mamy pretekst,zeby do siebie zadzwonic i się niby-poobjeżdżać za zdradę:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: to cały Kitek... 27.04.02, 17:31 cieszę się,że jest u was wszystko w porządku i moja skromna osoba niczego nie popsuła:) ps. widać nie każdy jest jakimś śmiesznym z tym nickiem co ma w nazwie,już nawet zapomniałem jak go wołają,ha,ha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Gustaw z Jelonek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:36 duzo bylo juz tutaj kreaturek, ale ciebie przewyzszyc bedzie trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Gustaw z Jelonek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:37 nie zdążyłam Ci powiedzieć,że są tutaj gorsi niż Kitek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Gustaw z Jelonek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:38 trudniejsi do przełkniecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:40 co sa w ogole niestrawni. Zbiera sie na wymioty juz na sam widok nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: sa tez tacy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:41 o,to numer popisowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:50 owszem- pierd.... glodnych kawalkow to twoja domena. I widze, ze znalazlas godnego siebie intelektualiste z Jeleniej Gory! Brawo- juz niedlugo awansujesz z debilka na kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: sa tez tacy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:53 marzę o tym resztami swojej i tak nikłej od zawsze ambicji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 18:14 i niech ci sie spelni! mariaz pustego z proznym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sa tez tacy IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 18:27 co kogo obchodzi o czym ktos z kims na boku rozmawia? czy to lezy w pikusiowatej naturze zeby kąsać od razu? niektorzy powinni nosic kagańce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 18:31 do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sa tez tacy IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 18:35 nene pod budka z piwem nie czulabym sie tak wysmienicie jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebmario Re: sa tez tacy IP: *.dami.pl / 192.168.0.* 27.04.02, 19:08 ty to jakiś powalony jesteś człowieku,debil jesteś jakiś skurwiały pedał,niedojrzały intelektualnie pieprzony kretyn,zwal sobie konia zrobi ci sie lepiej kretynie zajebany. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Oj, Mario, ty to masz taki cholerny talent 28.04.02, 13:22 wkurzania wsdzystkich - qwa mć, czasami i mnie ! dzień dobry Gość portalu: mario2 napisał(a): > owszem- pierd.... glodnych kawalkow to twoja domena. I widze, ze znalazlas > godnego siebie intelektualiste z Jeleniej Gory! Brawo- juz niedlugo awansujesz > z debilka na kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Oj, Mario, ty to masz taki cholerny talent IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:23 czy ja klne na kogos Meniku??? Dzien dobry juz na innych watkach Ci powiedzialem! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ E tam, to takie bicie piany ... 28.04.02, 13:27 Bawcie sie dalej na forum :))) cześć gentelmenie, O ! Gość portalu: mario2 napisał(a): > czy ja klne na kogos Meniku??? > Dzien dobry juz na innych watkach Ci powiedzialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: E tam, to takie bicie piany ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:28 wlasnie- bawimy sie :o) O! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ ble, ble, ble 28.04.02, 13:40 To ja już wole inne zabawy, niż te cholernie (niby)miłe-mariowate2, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ble, ble, ble IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:42 To ja sie nie wypowiadam wiecej o Twoich preferencjach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ble, ble, ble 28.04.02, 13:54 juz się mogę doczekac tego Twojego nie-wypowiadania na temat moich - tez preferencji :) Gość portalu: mario2 napisał(a): > To ja sie nie wypowiadam wiecej o Twoich preferencjach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ble, ble, ble IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 14:06 Przeciez juz nic nie mowie! czego sie czepia?! Miej jakie chcesz preferencje, skoro Ci z nimi dobrze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ble, ble, ble 28.04.02, 14:18 Tyyyyyyyy - mi chodziło raczej o nie-czepianie sie mojej - ale nie o preferencje akurat chodziło, O !:) Gość portalu: mario2 napisał(a): > Przeciez juz nic nie mowie! > czego sie czepia?! > > Miej jakie chcesz preferencje, > skoro Ci z nimi dobrze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy_z_wilkami Re: ble, ble, ble 28.04.02, 15:10 Nikt sie Ciebie nie czepia, wiec nie histeryzuj! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ble, ble, ble 28.04.02, 15:46 Dzisiaj niedziela, nie mi sie histeryzować !:)) Niestety jaśniej juz mi sie też nie chce tłumaczyć, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy_z_wilkami Re: ble, ble, ble 28.04.02, 15:48 Menik, Ty nawet w niedziele mam omamy? Gdzie ja sie tlumacze i z czego? Odpowiedz Link Zgłoś