Dodaj do ulubionych

Słoneczko dla Magnolii

27.04.02, 13:17
codziennie przesyła jeleniogorzanin:)
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 13:20
      zostaw go trochę dla innych... ;)
      • kitek1 cieniuje................ 27.04.02, 13:22
        slonka,
        ani w jeleniej, ani we wrocku nie ma:(
        • Gość: oona Re: cieniuje................????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:24
          chwilami jest! :)
          • kitek1 Re: cieniuje................????? 27.04.02, 13:25
            widze,
            ze cie strzaskalo,
            na smutny mahon:)
            • Gość: oona Re: cieniuje................????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:27
              ani smutny
              ani mahon :)
              • kitek1 Re: cieniuje................????? 27.04.02, 13:28
                spadam,
                z tego watka,
                bo cos sie z jelonkami,
                nie trawie, ze wzajemnoscia:)
                • jeleniogorzanin Re: cieniuje................????? 27.04.02, 13:31
                  dzięki:(
        • jeleniogorzanin Re: cieniuje................ 27.04.02, 13:26
          co ty wiesz o słonku:(
    • magn_olia Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:25
      oh ... dziekuje.. to takie mile...
      ile masz... tego sloneczka dzisiaj...
      dla mnie...???!!!

Pozd.

PA!
      • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:28
        witam:)
        bardzo dużo,jak zwykle,miłego dnia życzę:)))
        • Gość: oona jeleniogórzaninie-ostrzezenie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:31
          to nie magnolia
          to taki jeden palant bawi się w głupie podróby
          magnolia loguje sie mag_nolia
          a on-zobacz
          • kitek1 Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:33
            poza tym magi,
            nigdy nie przychodzi tu w sobote,
            a jelonek, juz taki napalony,
            sloneczko nasze:)
            • jeleniogorzanin Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:39
              kiedyś prosiłem cię o coś,nie chę cię trawić kolego:(
              walcz sobie gdzie indziej,koniec
          • jeleniogorzanin Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:37
            Dziękuje za informację:)
            wiem,że jej nie ma od soboty,ale obiecałem wysyłać słońce codziennie więc to
            czynię:)
            Pozdrawiam wszystkie piękne i mądre panie:)
            ps. nie rozmawiam z facetami mam lekki uraz do pewnych typków:(
            • magn_olia Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:38
              do kogo... masz uraz...???
              I dlaczego/
              Przeciez ja lubie facetow...
              a ty... nim jestes...

Pozd.

PA!
              • jeleniogorzanin Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:41
                żegnam klona:(
                • kitek1 Re: jeleniogórzaninie-ostrzezenie 27.04.02, 13:42
                  siemanko,
                  jelonku:(
      • Gość: aniela magnolia IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 13:29
        oh..ah... ;)
    • magn_olia Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:37
      to.. jestem... tym razem ... ja...
      zgubilam... haslo do... mar_nolii...

Sloneczka... rzczywiscie... nie widac...

Pozd.

PA!!!
      • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:38
        marnolio,pa:)))
        • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:44
          co słychać u ciebie?
          wyjrzało słoneczko?
          miłego dnia życzę:)
          • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:46
            a dziękuje,u mnie wszystko w porządku,
            no i jak zwykle ostatnio sobota w pracy:(
            słoneczko pojawia się i znika,
            ale cieplutko i wiosennie jest na dworze
            miłego dnia!:)
            • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 27.04.02, 13:53
              dziękuje za miłe słowa:)
              pracą się nie przejmuj:)
              ja pracuję non stop,bez przerw sobotnio niedzielnych i żyję:(
              to kwestia przyzwyczajenia,grunt to miłe towarzystwo.
              twoje zastępstwo magnolii jest przemiłe:)
              gorąco pozdrawiam:)
              • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:57
                noooo,ja myślę!!
                własnie Cię przed Fatalnym Romansem,
                z mężczyzną zresztą-tą niby-magnolią,uratowałam:))
                • kitek1 uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 13:59
                  zaraz jelonek,
                  ci zaproponuje,
                  spotkanie na bielanach:)
                  • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:02
                    masz wizję,jasnowidzu?:)
                    • kitek1 Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:03
                      leci schematami:)
                      • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:05
                        kitek1 napisał(a):

> leci schematami:)

co sie martwisz
                        skoro wiesz,ze ja nie lece:)
                        schematami:)))
                        • kitek1 Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:07
                          twoj brak schematow,
                          tez juz sie stal, schematem:)
                    • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:08
                      czy znasz tego typka co się cały czas wcina,przez takich jak on to mi sie
                      niedobrze robi,po co on się wcina?
                      niech w domu porzadki porobi,przecież nikt go tutaj nie słucha.
                      Z tym zastępstwem to mam nadzieję,że się nie obrażasz,sama kiedyś chyba to
                      powiedziałaś?
                      dziękuję za ostrzeżenie:)
                  • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:03
                    proszę cię kolego daj se luzu nie chcę mi się z tobą gadać,wystarczę ,że się
                    naoglądam tych bzdur co wypisujesz,idż pogadać z godnymi sobie,żegnam:(((
                    • Gość: aniela Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 14:10
                      aha ja np jestem godna.
                      • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:11
                        "ł" uciekło?:)
                        • Gość: aniela Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 14:14
                          nie widziałam zeby cos zwiewało :)
                          • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:16
                            moze samozjedzenie "ł"
                            w wyrazie głodna z tegoż głodu sie dokonało:))
                            • Gość: aniela Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 14:17
                              nene raczej nie. nie mowilabym przeciez z pełną buzią.
                              • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:22
                                to łatwe,spróbuj! :)
                        • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:17
                          jednak gość pojętny,chwała mu za to!
                          ciężko tutaj porozmawiać,jak wy sobie dajecie radę?
                          parę porad dla mnie niezaszkodzi
                          ja chcę normalnie rozmawiać i nikogo nieobrażać,jak to robić?
                          czekam na porady?
                          • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:19
                            to se ne da rada:(
                            obawiam się:))
                            • kitek1 przede wszystkim, jelonku wyluzuj.......... 27.04.02, 14:21
                              i zrzuc,
                              swoje smieszne poroze:)
                              • jeleniogorzanin daj se siana panie Kitku 27.04.02, 14:26
                                luzuję sie z kobietami,a nie z jakimiś śmiesznymi nickami kitkami czy jakoś
                                tak/jak wpadłeś na takiego rewelacyjnego nicka-przedszkole czy co,kłopoty
                                młodzieńcze???/,nie dawaj odpowiedzi i tak bedzie śmieszna jak twój nick:(
                            • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:21
                              dziękuję i za to:)
                              to w pewnym sensie także jest porada:)
                              • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:23
                                no własnie,niestety:(
                                :)
                                • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:31
                                  czy dawno już tutaj zaglądasz?
                                  ja od tygodnia i widzę,że tutaj jest niezły cyrk
                                  ja pracuję non stop,tak,że jestem tutaj rzadkim gościem
                                  chyba mam szczęście:)
                                  jesteś nieliczną osobą z którą mam normalny kontakt:)
                                  dziękuję ci za to:)
                                  • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:40
                                    miło mi:))
                                    ja jestem tu ok.pół roku
                                    sprawy sercowe mnie tu trzymają...:))
                                    i mała ilość pracy w pracy:)
                                    wiesz,"normalne"osoby zaglądają tu na chwile,kilka dni,
                                    i zaraz uciekają
                                    • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 14:55
                                      w sprawach sercowych to życzę ci wszystkiego dobrego:)
                                      moje sprawy sercowe są już wysoce zaawansowane w postaci pięknej żony
                                      ja szukam tutaj miłych pogawędęk w przerwie pracy,mam nadzieję,że jest to
                                      normalne,dlatego z panami nie mam ochoty na kłótnie i takie rzeczy,zdecydowanie
                                      wolę piękne panie z którymi mi się miło rozmawia,np z tobą,czy z magnolią:))
                                      • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:02
                                        dziękuje za życzenia i gratuluję pięknej małżonki:)
                                        pewnie,że to normalna porzeba,mały relaks w czasie pracy,
                                        takie pogawędki
                                        ale niestety na niektorych panów tutaj nie ma rady:(
                                        • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 15:11
                                          zdążyłem to zauważyć,już nawet postraszył moją osobą twojego
                                          znajomego,niesamowite,wystarczy,że człowiek serdecznie i grzecznie
                                          rozmawia,taki mam styl,nie lubię małego chamstwa,mimo wszystko za wszystko ci
                                          dziękuję,że nie przestraszyłaś się mojej skromnej osoby,uspokój twojego
                                          chłopaka,powiedz,że nie jestem grożny,jestem stary,wredny i bezzębny menel,nic
                                          ci z mojej strony nie grozi:)))
                                          czy tutaj jestem samotnym żonatym mężczyzną?
                                          czy to jakiś ewelement jest?
                                          • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:27
                                            wszystko w porządku:)
                                            troche sie człowiek tutaj czasem zdenerwuje,
                                            ale generalnie najlepiej nie przejmować sie tym wszystkim zbytnio,
                                            nawet Kitkiem:))
                                            • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 15:46
                                              przeproś i pozdrów twojego chłopaka
                                              życzę miłego dzionka:)))
                                              • Gość: oona Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 15:48
                                                nic sie nie stało!
                                                tylko mała awantura przez telefon mnie jeszcze czeka:))
                                                również miłego weekendu Ci życze!:)
                                    • jeleniogorzanin Re: uneczko, magnolio-zastepcza..................... 27.04.02, 15:28
                                      Dziękuję ci za miłą rozmowę:)
                                      przeproś i pozdrów twojego chłopaka:)
                                      wszystkiego dobrego życzę w wekend:)
                                      do usłyszenia:)
                                      • kitek1 ale sie usmialem, jak to wszystko przeczytalem:))) 27.04.02, 16:02
                                        ty tez uneczko,
                                        potrafisz ludziom kity wciskac:)
                                        • jeleniogorzanin Re: ale sie usmialem, jak to wszystko przeczytalem:))) 27.04.02, 16:07
                                          na drugi raz nie czytaj cudzych listów koleszko ze śmiesznym nickiem"KITKIEM"
                                          • Gość: oona to cały Kitek... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 16:13
                                            nie przejmuj sie nim,
                                            pozdrowienia:)
                                            • jeleniogorzanin Re: to cały Kitek... 27.04.02, 16:38
                                              oj nie przejmuję się
                                              pozdrawiam:)
                                              • Gość: oona Re: to cały Kitek... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 16:39
                                                to dobrze:))
                                                • jeleniogorzanin Re: to cały Kitek... 27.04.02, 16:48
                                                  wiesz co?
                                                  mi już głupio z tobą rozmawiać,ażeby twój chłopak ci nie narobił jakiegoś
                                                  bagna,mam nadzieję,że jest nieco inny niż ten śmieszny nick "kitek"
                                                  • Gość: oona Re: to cały Kitek... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 16:57
                                                    bez obaw,to taka zazdrość pół żartem,pół serio,
                                                    przynajmniej mamy pretekst,zeby do siebie zadzwonic
                                                    i się niby-poobjeżdżać za zdradę:)
                                                  • jeleniogorzanin Re: to cały Kitek... 27.04.02, 17:31
                                                    cieszę się,że jest u was wszystko w porządku i moja skromna osoba niczego nie
                                                    popsuła:)
                                                    ps. widać nie każdy jest jakimś śmiesznym z tym nickiem co ma w nazwie,już
                                                    nawet zapomniałem jak go wołają,ha,ha:)))
                                                  • Gość: mario2 Gustaw z Jelonek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:36
                                                    duzo bylo juz tutaj kreaturek, ale ciebie przewyzszyc bedzie trudno!
                                                  • Gość: oona Re: Gustaw z Jelonek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:37
                                                    nie zdążyłam Ci powiedzieć,że są tutaj gorsi niż Kitek:))
                                                  • Gość: oona Re: Gustaw z Jelonek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:38
                                                    trudniejsi do przełkniecia:)
                                                  • Gość: mario2 sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:40
                                                    co sa w ogole niestrawni.
                                                    Zbiera sie na wymioty juz na sam widok nicka!
                                                  • Gość: oona Re: sa tez tacy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:41
                                                    o,to numer popisowy:)
                                                  • Gość: mario2 Re: sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:50
                                                    owszem- pierd.... glodnych kawalkow to twoja domena. I widze, ze znalazlas
                                                    godnego siebie intelektualiste z Jeleniej Gory! Brawo- juz niedlugo awansujesz
                                                    z debilka na kretynka.
                                                  • Gość: oona Re: sa tez tacy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:53
                                                    marzę o tym resztami swojej i tak nikłej od zawsze ambicji:)
                                                  • Gość: mario2 Re: sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 18:14
                                                    i niech ci sie spelni!
                                                    mariaz pustego z proznym!
                                                  • Gość: aniela Re: sa tez tacy IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 18:27
                                                    co kogo obchodzi o czym ktos z kims na boku rozmawia? czy to lezy w
                                                    pikusiowatej naturze zeby kąsać od razu? niektorzy powinni nosic kagańce.
                                                  • Gość: mario2 Re: sa tez tacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 18:31
                                                    do budy!
                                                  • Gość: aniela Re: sa tez tacy IP: *.ci.uw.edu.pl 27.04.02, 18:35
                                                    nene pod budka z piwem nie czulabym sie tak wysmienicie jak Ty
                                                  • Gość: jebmario Re: sa tez tacy IP: *.dami.pl / 192.168.0.* 27.04.02, 19:08
                                                    ty to jakiś powalony jesteś człowieku,debil jesteś jakiś skurwiały
                                                    pedał,niedojrzały intelektualnie pieprzony kretyn,zwal sobie konia zrobi ci sie
                                                    lepiej kretynie zajebany.
                                                  • men_ Oj, Mario, ty to masz taki cholerny talent 28.04.02, 13:22
                                                    wkurzania wsdzystkich - qwa mć, czasami i mnie !

dzień dobry

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> owszem- pierd.... glodnych kawalkow to twoja domena. I widze, ze znalazlas
                                                    > godnego siebie intelektualiste z Jeleniej Gory! Brawo- juz niedlugo awansujesz
                                                    > z debilka na kretynka.

• Gość: mario2 Re: Oj, Mario, ty to masz taki cholerny talent IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:23
                                                    czy ja klne na kogos Meniku???
                                                    Dzien dobry juz na innych watkach Ci powiedzialem!
                                                  • men_ E tam, to takie bicie piany ... 28.04.02, 13:27
                                                    Bawcie sie dalej na forum :)))

cześć gentelmenie, O !

> czy ja klne na kogos Meniku???
                                                    > Dzien dobry juz na innych watkach Ci powiedzialem!

• Gość: mario2 Re: E tam, to takie bicie piany ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:28
                                                    wlasnie- bawimy sie :o) O!
                                                  • men_ ble, ble, ble 28.04.02, 13:40
                                                    To ja już wole inne zabawy, niż te cholernie (niby)miłe-mariowate2, O !
                                                  • Gość: mario2 Re: ble, ble, ble IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:42
                                                    To ja sie nie wypowiadam wiecej o Twoich preferencjach :o)
                                                  • men_ Re: ble, ble, ble 28.04.02, 13:54
                                                    juz się mogę doczekac tego Twojego nie-wypowiadania na temat moich - tez
                                                    preferencji :)

> To ja sie nie wypowiadam wiecej o Twoich preferencjach :o)

• Gość: mario2 Re: ble, ble, ble IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 14:06
                                                    Przeciez juz nic nie mowie!
                                                    czego sie czepia?!

Miej jakie chcesz preferencje,
                                                    skoro Ci z nimi dobrze :o)
                                                  • men_ Re: ble, ble, ble 28.04.02, 14:18
                                                    Tyyyyyyyy - mi chodziło raczej o nie-czepianie sie mojej - ale nie o preferencje
                                                    akurat chodziło, O !:)

> Przeciez juz nic nie mowie!
                                                    > czego sie czepia?!
                                                    >
                                                    > Miej jakie chcesz preferencje,
                                                    > skoro Ci z nimi dobrze :o)

• tanczacy_z_wilkami Re: ble, ble, ble 28.04.02, 15:10
                                                    Nikt sie Ciebie nie czepia, wiec nie histeryzuj!
                                                  • men_ Re: ble, ble, ble 28.04.02, 15:46
                                                    Dzisiaj niedziela, nie mi sie histeryzować !:))

Niestety jaśniej juz mi sie też nie chce tłumaczyć, O !
                                                  • tanczacy_z_wilkami Re: ble, ble, ble 28.04.02, 15:48
                                                    Menik, Ty nawet w niedziele mam omamy?
                                                    Gdzie ja sie tlumacze i z czego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka