gwiazdka2007 19.07.09, 12:53 Dzień dobry :-) Mam pytanie czy ktoś z Państwa był na tej wycieczce ?? Czy polecacie ją ?? Czy warto jechać ? Jakie hotele ? Będę wdzięczna za wypowiedzi, opinie... Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: riser Re: ''Atlantycka ślicznotka" -- Portugalia z It IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:08 w wiekszosci biur portugalia jest drogim kierunkiem, ja kupilem w alfastar ale tez TYLKO dlatego ze to byl last minute, normalnie nie stac by bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: ''Atlantycka ślicznotka" -- Portugalia z Ita IP: *.rzeszow.mm.pl 29.07.09, 13:41 Byłam w ubiegłym roku. Hotele bardzo dobre. Jedzenie skromne(ale dla mnie wystarczające). Te trochę słabsze hotele rekompensowało położenie(nad samym oceanem). Portugalia jest piękna i warto, bo wycieczka obejmuje też północne rejony, a nie tylko Lizbonę i modne południe. Z perspektywy ostatniej wycieczki tę Portugalię oceniam rewelacyjnie. Nawet pilotkę, która była początkująca, ale chciało jej się pokazać ludziom jak najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka2007 Re: ''Atlantycka ślicznotka" -- Portugalia z Ita 29.07.09, 15:04 Ines baaardzo dziękuję Ci za opinię :))) Może uda mi się kupić laścika na tą imprezę ;)) Pozdrawiam i życzę udanych wypraw :))) Odpowiedz Link Zgłoś