Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 12:06 Witam, czy ktoś się wybiera na wyjazd z Itaką 3 września-12 września - W drodze do Albanii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: w drodze do Albanii - ITAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:58 nikt nie jedzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
bionda83 Re: w drodze do Albanii - ITAKA 05.08.09, 20:10 panika? bo ten post taki bez tematu? oglnie wycieczki sie odbywaly, moze nie kazdy kto jedzie na objazdowke ( glownie starsi z sentymentu do zssr) tutaj wyrazaja swa opinie aczkolwiek na temat tego objazu bylo juz opisane, bardzo ciekawy trip, a zdazysz sie zintegrowac w autokarze Odpowiedz Link Zgłoś
dorotagaz Re: w drodze do Albanii - ITAKA 05.08.09, 22:45 dokładnie :) panika panika panika :) najwyraźniej przegapiłam wcześniejsze wątki w tym temacie. Dziękuję za podpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
bionda83 Re: w drodze do Albanii - ITAKA 08.08.09, 15:35 ;) zycze powodzenia i juz zazdroszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś