chicarica 20.03.05, 16:28 Mam pytanie, który z lakierów będzie biały, ale nie perłowy? Domyślam się, że Ivory to taka złamana biel, Frost Pearl to perłowa biel, a Illusion? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: pytanie o lakiery do frencha 20.03.05, 16:35 chicarica napisała: > Mam pytanie, który z lakierów będzie biały, ale nie perłowy? Domyślam się, że > Ivory to taka złamana biel, Frost Pearl to perłowa biel, a Illusion? Sława! To bardzo cięzko pisać o kolorach "brailem", ale są próbniki i produkty dostepne we wszystkich placowkach Oriflame, najlepiej zobacz je bezposrednio, możesz tam nawet nalozyć i zobaczyć... Sorki, ale nie znam wspólrzędnych trojchromatycznych calej naszej kolorówki... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
chicarica Re: pytanie o lakiery do frencha 20.03.05, 16:39 No właśnie chcę uniknąć wyprawy do biura po to tylko, żeby obejrzeć 1 lakier, a próbnika nie mam, stąd pytanie. Chodzi mi tylko o to, który z nich nie jest perłowy bo nie ma w katalogu zaznaczone. Odpowiedz Link
1szylider Re: pytanie o lakiery do frencha 20.03.05, 17:04 Witam! Musze poszukac palety barw, a nie moge znaleźć... Bardzo pilnie potrzebujesz tego info? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
zorina Re: pytanie o lakiery do frencha 20.03.05, 17:44 Niestety nie mamy w ofercie białego lakieru... Ilusion jest niby przeźroczysty ale wpadający w niebieski. Jeśli nie chcesz perłowego weź po prostu Ivory. Albo zamów wszystkie trzy i sprzedasz albo oddasz te których nie będziesz chciała Odpowiedz Link
albicilla Re: pytanie o lakiery do frencha 20.03.05, 18:14 Biały lakier , mleczny , bez dodatku odrobiny perły to 6276-Ivory , 6275 jest białym perłowym. Odpowiedz Link
zorina Re: pytanie o lakiery do frencha 20.03.05, 19:15 Niestety nie mogę się z tobą zgodzić, albicillo... Ivory jest jak najbardziej bez odrobiny perły, ale na pewno nie jest biały. To jest po prostu kość słoniowa. Niestety... bo mnie też klientki czasami pytają o biały, a że mam wszystkie to wiem że Ivory ich nie zadawala. Był kiedyś biały lakier z Visions, ale to było już jakiś czas temu. Odpowiedz Link
albicilla Re: pytanie o lakiery do frencha 20.03.05, 19:22 Ok , niech Ci będzie kość słoniowa , ale nie jest to żółtawa kość słoniowa tylko biała . Odpowiedz Link