mlodaa6 06.11.05, 23:00 jak to jest dokladnie z ta klasa biznes? jesli w zeszlym katalogu moje punkty GRUPOWE wynosily ponad 200PP to czy otrzymam nagrody - 10 katalogow gratis itd...??? czy aby to otrzymac musze sama zdobyc te min.200PP? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodaa6 Re: klasa BIZNES 06.11.05, 23:01 i zapomnialam podziekowac wszytkim, ktorzy chcieli mnie zasponsorawac.niestety nie moglam skorzystac ze wszystkich propozycji((a szkoda...hehe Odpowiedz Link
1szylider Re: klasa BIZNES 06.11.05, 23:20 mlodaa6 napisała: > i zapomnialam podziekowac wszytkim, ktorzy chcieli mnie zasponsorawac.niestety > nie moglam skorzystac ze wszystkich propozycji((a szkoda...hehe Witam! NO ze wszystkich nie mogłas... Wierzę,że wybrałas najlepsza)) A w sprawie KB jest dokładnie jak piszesz. Ale jesteś w "nowicjacie" wWIATMY to KB masz jeszcze przezd soba Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
mlodaa6 Re: klasa BIZNES 06.11.05, 23:26 wiem, że to jest przede mna, ale chciałabym sie w tym zorientowac. tak żeby w razie czego wiedziec na co moge sie przygotowywac. a to co napisalam, ze mialam te punkty to bylo "załóżmy, że taka sytuacja bedzie"))tyle że źle to sformulowalam tak wiec jak to jest? licza sie grupowe? np. jesli uda mi sie kogos wprowadzic i razem uzyskamy te punkty to ja mam szanse otrzymac te nagrody? czy musze sama zrobic te min.200PP? Odpowiedz Link
1szylider Re: klasa BIZNES 06.11.05, 23:39 mlodaa6 napisała: > wiem, że to jest przede mna, ale chciałabym sie w tym zorientowac. tak żeby w > razie czego wiedziec na co moge sie przygotowywac. a to co napisalam, ze mialam > > te punkty to bylo "załóżmy, że taka sytuacja bedzie"))tyle że źle to > sformulowalam > tak wiec jak to jest? licza sie grupowe? np. jesli uda mi sie kogos wprowadzic > i razem uzyskamy te punkty to ja mam szanse otrzymac te nagrody? czy musze sama > > zrobic te min.200PP? Na KB MUSISZ zrobic osobiste 200P czyli sama. A grupa to zupelnie co innego. Gdy masz w grupie 50 takich z KB to masz 21% czyli poziom dyrektorski... Witam! Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link