joanne21 18.11.05, 23:54 Szukam dobrego kremu do cery tłustej, i to takiej z wągrami.Prubowałam juz wszystkiego, od Avonu do Ziaji.Babcine sposoby też nie dały rady.Jakis tonik wysuszający te okropne pryszcze tez by się nadał. Co polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanne21 Re: ~~~~POMÓŻCIE~~~~ 18.11.05, 23:56 ojej... no oczywście "próbować" przez "o" z kreską. Odpowiedz Link
1szylider mialas niepowodzenia... 19.11.05, 00:57 joanne21 napisała: > Szukam dobrego kremu do cery tłustej, i to takiej z wągrami.Prubowałam juz > wszystkiego, od Avonu do Ziaji.Babcine sposoby też nie dały rady.Jakis tonik > wysuszający te okropne pryszcze tez by się nadał. Co polecacie? Witam! Bo nie zastosowałas Oriflame. Tu opisalem naszą metodykę i przydatne kolekcje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19026&w=31429776&a=31429776 Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85 Odpowiedz Link
lilazgierz Re: ~~~~POMÓŻCIE~~~~ 20.11.05, 17:09 biedaczko po 1 nikomu nie polecam Ziaji, sama sie do nie zraziłam i to poważnie ... po 2 przy takich problemach powinnas pojsc do kosmetyczki bo sama najprawdopodobniej sobie z tym nie poradzisz, po 3 powinnas zaczac uzywac dobrych kosmetykow ... jesli chodzi o Ori poleciłabym Ci zamowienie u swojej konsultantki calej serii do pielegnacji twarzy (seria oil control+ badz Tea tree, (ewentualnie SC)), po 4 byc moze powinnas zmienic nawyki jedzeniowe i po 5 w drogeriach jest dostepna cala seria "na wagry" clen&clear ktora dziala dosc mocno i moze wysuszyc twoja skore aczkolwiek nie musi bo to juz sprawa indywidualna ... tylko nie wierz tak do konca reklamom - sam kosmetyk nie wystarczy do rozwiazania twojego problemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link