piotr_aga 17.06.06, 18:46 w zeszlym tygodniu (poniedzialek) zlozylam reklamacje szminki GG, gdyz otrzymalam nie ten kolor zastanawiam sie kiedy moge ta dobra otrzymac wysylaja do domu? kiedy moge ja dostac bo klientka sie niecierpliwi (((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_aga Re: reklamacje 27.06.06, 11:18 wczoraj minęły 2 tygodnie a szminki jak nie ma tak nie ma co robic? moze ja mam ją gdzieś odebrać???? Odpowiedz Link
zorina Re: reklamacje 27.06.06, 12:55 oczywiście, że musisz ją odebrać. Tam gdzie składałaś reklamację. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: reklamacje 27.06.06, 23:20 jeszcze jedno, czy moj chlopak moze sprawdzic (bedac w filii z moja karta) co z ta reklamacja czy musze to zrobic osobiscie?? pomocy!!!! Odpowiedz Link
lilac_wine Re: reklamacje 28.06.06, 00:35 wydaje mi się, że mając kartę może to sprawdzić, skoro mógłby nawet w ten sposób odebrać paczkę. Odpowiedz Link
zorina Re: reklamacje 28.06.06, 10:10 Oczywiście, że może. Jeśli chodzi tylko o zapytanie, to możesz to zrobić przecież telefonicznie, a pojechać już po odbiór jak będzie. A chłopak sprawdzić czy zapytać to może nawet bez karty, musi tylko znać twój numer, żeby mogli to sprawdzić. Karta jest potrzebna tylko do odbioru. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: reklamacje 28.06.06, 10:35 wielkie dzieki a pytam dlatego bo jet dzisiaj w bdg, pojdzie mi splacic faktury i dlatego tak wazne dla mnie bylo to czy wydadza mu ten produkt który oddałam do reklamacji Odpowiedz Link
justa_79 Re: reklamacje 28.06.06, 21:53 i co, była już ta szminka? ja pytałam o czas reklamacji w moim BR i u nas trwa to ok. tydzień, bo pani wysyła wszystkie zwroty razem w każdy piątek i w czwartek przychodzą produkty na wymianę. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: reklamacje 29.06.06, 00:49 hej! mam juz szminkę, wszystko jest w porządku Odpowiedz Link