lafaza 06.07.06, 09:50 cos ostatnio mi coraz gorzej idzie w oriflame keidys ialam wielkie zamowienia teraz ....ssa ledwo co ! chyab zrezygnuje no albo nie wiem wezme sie do roboty nie poddam sie ! nie wiem sama Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilac_wine Re: !? 06.07.06, 10:06 tak to bywa jeśli bycie w Oriflame traktuje się poważnie, jako szansę na wielką karierę i pieniądze, a nie jako przyjemośc, hobby, które pociąga za sobą korzyści, to można się podłamać niepowodzeniami. Najważniejsze, uważam, to nie stracić zapału i radości z tego, że się jest konsultantką. Nie załamuj się, nie rezygnuj tak łatwo, przecież takie zniechęcenie może być chwilowe. Pomyśl, ile przyjemości dawało Ci to na początku. Dlaczego przestało? Zastanów się co zmienić, żeby nigdy więcej nie myśleć o takich głupotach, jak rezygnacja Odpowiedz Link
esk16 Re: !? 06.07.06, 10:06 to chyba normalne, przynajmniej ze mną tez tak jest. Na początku moja sponsorka dość się mna interesowała- byłyśmy w kontakcie (chociaż nigdy nic mi nie pomogła, jeżeli chodzi o dorzucanie czegoś do zamówienia, żebym miała klasę biznes itp.) no ale kontakt był a potem się zmył nie odpowiadała na maile, chyba ma inny numer telefonu, więc nie poweim, żebym jakos rozwinęła skrzydła w Ori, tendencja jest raczej spadkowa. Był taki moment z brakami- rozświetlających kredek do oczu nie było i wielu innych i wtedy tak mi się zamówionka kończyć zaczęły... Kurcze- no i też jestem w kropce, nie wiem, czy się uprzeć, zaprzeć rękami i nogami i szukać klientek, czy sobie odpuścić zobaczymy, w każdym razie życzę wszystkim mega zamówień Odpowiedz Link
oriflamewroclaw Re: !? 06.07.06, 11:11 oj w zyciu kazdego z nas sa momenty gorsze i lepsze. Teraz mamy okres wakacyjny a co za tym idzie, wyjezdajaj nasi stali klienci- ale glowa do gory, nie mozemy sie ot tak poddac bo to nie na tym polega. Ja w ori choc jestem krotko milaam czasem gorsze dni, ale wtedy rozmowa z moim liderem/dyrektorem pomagala. Trezba sie zastanowic dlaczego tak sie dzieje i jak to zniemic ale w zadnym wypadku sie nie poddawac Zeby widziec duze efekty potrzebna jest tutaj wytrwalosc i cierpliwosc ktorej wam wszystkim zycze Odpowiedz Link
zorina Re: !? 06.07.06, 11:23 Przestój w interesie? Ja z własnie wynajęłam lokal i jestem w trakcie urządzania biura Oriflame. Całość ruszy jak wrócę z urlopu, i mam nadzieję, że rozrusza lokalny rynek ( 50 km od mojej miejscowości ) Grunt to żeby nie brakowało chęci i pomysłów. Dla mnie nigdy wakacje nie wyrózniały się szczególnie niższym obrotem...Jak moi klienci wyjeżdzją na urlop, to sprzedaję i sponsoruję tych co akurat przyjechali na urlop do nas Pozatym nie wszyscy wyjeżdzają w tym samym czasie. Powodzenia i udanych wakacji Odpowiedz Link