30.07.06, 14:15
czy mogę dostać w inny sposób, niż przy zamówieniu?
potrzebowałabym próbkę najprawdopodobniej jednego zapachu przed złożeniem
zamówienia, a nie opłaca mi się zamawiać jednej próbeczki przecież...

jest możliwość, że np w biurze regionalnym dostanę (nigdy tam nie byłam i nie
wiem, jak wygląda- czy mają jakiś magazynik czy nie)?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: próbki. 30.07.06, 16:11
      osoby prowadzące biuro mają zwykle własne próbki, więc możesz poprosić i
      wypróbować, kupić raczej nie.
      • hke Re: próbki. 30.07.06, 17:35
        Czasem opłaca się zamówić same próbki, wtedy nie płacisz opłaty detalicznej.
        • justa_79 Re: próbki. 30.07.06, 19:15
          a czy jest jakaś minimalna liczba lub wartość próbek, którą trzeba zamówić?
          • hke Re: próbki. 03.08.06, 18:41
            Można zamówić nawet jedną próbkę, albo sam katalog. I się nie płaci detalicznej.
        • orifl Re: próbki. 30.07.06, 21:39
          jak to? jeśli zrobię zamówienie na kilka próbek, to nie ma detalicznej do tego?

spróuję się jednak przejśc jutro do regionalnego (swoją drogą, to dziwi mnie
          to, że w katowicach jest biuro regionalne, a w chorzowie filia...) i dowiedzieć
          czegoś, może się uda załatwić.
          • oriflamewroclaw Re: próbki. 30.07.06, 22:42
            przeciez wiadomo dlaczego w chorzowie jest oddzialsmile)
            • orifl Re: próbki. 30.07.06, 23:15
              no patrz, a ja nie wiem... wink
              • madzialenka82 Re: próbki. 30.07.06, 23:39
                To biuro w Katowicach jest takie sobie....napisz mi jaką próbke wody potrzebujesz? Moze mam akurat u siebie a mieszkam obok tego biurasmilesmile
                • orifl Re: próbki. 06.08.06, 21:17
                  dziękuję, nie było mnie jakiś czas.
                  gdy się okazało, ze detalicznje płacić nie będę, to zamówiłam sobie kilka
                  próbek na odbiór w chorzowie, bo w kcach jedna potrzebna nie jest dostepna.

madzialenka, dziękuję za propozycję, na razie nie skorzystam wink
                  ale chciałam Cię zapytać, w którym miejscu to biuro jest. bo wydawało mi się,
                  że na sokolskiej, ale ostatnio szukałam jakichś namiarów (swoją drogą, zdobycie
                  numeru telefonu, czy adresu do biur póki co jest dla mnie nieosiągalne- może
                  wiecie, gdzie je znaleźć) i wyczytałam, że jest na ceglanej. i która wersja
                  jest prawdziwa..?
                  • madzialenka82 Re: próbki. 06.08.06, 22:34
                    Jest na sokolskiej . Tuz nad solarium Sun-line. Są tam dwa wejścia - pierwsze piętro - pokój chyba nr 10. Zazwyczaj otwarte jest od 12.
                  • fuegoo placówki Ori 07.08.06, 10:55
                    hey,
                    Witam wszystkich po mojej długiej nieobecności...ale byłam na wakacjach...czas
                    nadrobić zaległości na forum...

orifl spójrz tutaj:
                    http://www.oriflame.pl/contentTemplates/v2Standard.jhtml?pTargeter=&navigInitFile=%2FaboutOriflame%2FnavigbarFirstLevel.jhtml&navigBarParam=Witamy+w+Oriflame&_DARGS=%2FcontentTemplates%2Fv2StdThirdMenu.jhtml_A&_DAV=%2Fcontent%2Flive%2FV2Standard%2Fpl_PL%2F127823317.xml
                    • fuegoo Re: placówki Ori 07.08.06, 10:57
                      może inaczej: www.oriflame.pl > o nas > oriflame polnad > placówki oriflame i
                      biura regionalnesmile
                      • orifl Re: placówki Ori 07.08.06, 15:59
                        o, dziękuję, rzeczywiście to tam jest smile
                        a tyyyyle szukałam i szukałam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka