hanunia2 25.05.07, 16:04 Witajcie ja uważam że nie powinno być wpisowego za złotowkę,ponieważ dużo osob wpisuje się ,aby mieć darmowe prezenty, a jak skończą program witamy to dalej nie chcą pracować.Czy u was też się tak dzieje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: Wpisowe 25.05.07, 16:46 Tez tak się dzieje . Wydaje mi sie ,że albo wpisowe powinno być zawsze za 1 zł , albo zawsze za np 10 zł czy nawet 19zł. Chcą czy nie chcą pracować - zapytam tak jak one - a muszą? Nikogo , kto nie chce nie zmusisz nawet do zarabiania sporej kasy. Odpowiedz Link
hanunia2 Re: Wpisowe 25.05.07, 21:00 zgadzam się z tobą,wydaje mi się rownież że ludzie nie wierzą w duże pieniądze, ktore można zarobić w ori. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Wpisowe 25.05.07, 22:43 ja też odnoszę wrażenie, że osoby, którym szkoda zainwestować 19 zł, nie do końca rozumieją, na czym polega biznes i rzadko odnoszą w nim sukcesy. Odpowiedz Link
1szylider Uwazam za wręcz szkodliwe... 26.05.07, 09:17 hanunia2 napisała: > Witajcie ja uważam że nie powinno być wpisowego za złotowkę,ponieważ dużo > osob wpisuje się ,aby mieć darmowe prezenty, a jak skończą program witamy to > dalej nie chcą pracować.Czy u was też się tak dzieje? +++Dodajac do tego napisała Justa. Jest jeszcze inne zjawisko: ludzie, którzy zapisali sie za 1zł rzadko sponsoruja za 19. Inni tez czekaja az bedzie za 1zł. Efekt jest taki jakby firma REGLAMENTOWAŁA sponsorowanie. No ale byc moze jest w tym jednak sens i przynosi ta obnizka rozwój firmy. PO MOjej Grupie tego nie wiedze, ale moze nie jest ona statystyczna. W kazdym razie sa wyłącznie 2 mozliwosci i 2 mozliwe reakcje. 1. Sponsorowanie za 1zł jest korzystne dla rozwoju biznesu NO to nalzey ZNIESC WPISOWE całkiem aby firma sie szybciej rozwijała 2. Jest niekorzystne to nalezy zaprzestac procederu ra na zawsze. Odpowiedz Link
1szylider Co innego promocje cenowe 26.05.07, 09:18 BO te steruja zapasami w firmie, wiec daja mozliwosc lepszego zarzadzania sprzedaża i zapasami. Odpowiedz Link