Gość: anita IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 22:49 Bardzo proszę o namiary na jakiegoś dobrego lekarza , najlepiej endokrynologa z Warszawy , który skutecznie poradziłby sobie z pco . dziewczyny bardzo proszę podzielcie się swoimi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 08:39 Ja także szukam dobrego Endo który leczy tarczycę (niedoczynność) biorąc pod uwagę przyszłą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neti87 Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.atm.com.pl 17.02.04, 13:29 Polecam doktor Witkowską z Alfy przy Ordynackiej róg Nowego Światu. Wizyta kosztuje 70 złotych, niestety za badania trzeba płacić oddzielnie. Telefony: 826 45 02, 826 34 97, 826 11 27. www.alfa-lek.com.pl/index_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.04, 20:19 niby dobrzy lekarze sciagneli ze mnie kupe kasy i to wszystko. teraz jestem w novum i mam wrazenie, ze moje leczenie posuwa sie do przodu aczkolwiek nadzieja przeplata sie ze zwatpieniem, usmiech z placzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 15:18 Prof.Radowicki - najlepszy specjalista z tej dziedziny w Polsce. Państwowo - na Karowej, (najlepiej się zapisać do przyszpitalnej przychodni, ma sie wtedy kompleksowaą opiekę ZA DARMO) ale wiem też ze przyjmuje prywatnie powodzenia Ewa (niestety mam też PCO , ale Radowicki mi mówi, ze mam to po prostu potraktować jak niedogodność typu grube okulary, a nie wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.crowley.pl 19.02.04, 19:59 Każdy - tylko NIE RADOWICKI !!! Już kilkakrotnie o nim pisałam (poszukajcie dziewczyny w archiwum). Zdecydowanie odradzam, funkcje, tutuły, salony itp. sa w jego przypadku bardzo mylące. Odpowiedz Link Zgłoś