Dodaj do ulubionych

endokrynolog WARSZAWA PCO

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 22:49
Bardzo proszę o namiary na jakiegoś dobrego lekarza , najlepiej endokrynologa
z Warszawy , który skutecznie poradziłby sobie z pco . dziewczyny bardzo
proszę podzielcie się swoimi opiniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 08:39
      Ja także szukam dobrego Endo który leczy tarczycę (niedoczynność) biorąc pod
      uwagę przyszłą ciążę.
    • Gość: neti87 Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.atm.com.pl 17.02.04, 13:29
      Polecam doktor Witkowską z Alfy przy Ordynackiej róg Nowego Światu. Wizyta
      kosztuje 70 złotych, niestety za badania trzeba płacić oddzielnie. Telefony:
      826 45 02, 826 34 97, 826 11 27.
      www.alfa-lek.com.pl/index_pl.html
    • Gość: cetka Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.04, 20:19
      niby dobrzy lekarze sciagneli ze mnie kupe kasy i to wszystko. teraz jestem w
      novum i mam wrazenie, ze moje leczenie posuwa sie do przodusmile aczkolwiek
      nadzieja przeplata sie ze zwatpieniem, usmiech z placzem...
    • Gość: Ewa Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 15:18
      Prof.Radowicki - najlepszy specjalista z tej dziedziny w Polsce.
      Państwowo - na Karowej, (najlepiej się zapisać do przyszpitalnej przychodni, ma
      sie wtedy kompleksowaą opiekę ZA DARMO) ale wiem też ze przyjmuje prywatnie

powodzenia
      Ewa
      (niestety mam też PCO sad, ale Radowicki mi mówi, ze mam to po prostu
      potraktować jak niedogodność typu grube okulary, a nie wyrok smile
      • Gość: Elka Re: endokrynolog WARSZAWA PCO IP: *.crowley.pl 19.02.04, 19:59
        Każdy - tylko NIE RADOWICKI !!!
        Już kilkakrotnie o nim pisałam (poszukajcie dziewczyny w archiwum).
        Zdecydowanie odradzam, funkcje, tutuły, salony itp. sa w jego przypadku bardzo
        mylące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka