Gość: Madzia IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 26.02.04, 19:47 biorę dexamethoson od 5 do 14 dnia cyklu ale nie wiem co to za horomo?/ czy ktos moze mi powiedziec na czym polega jego działanie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: landrynka75 Re: czy ktos brał Dexamethoson IP: *.rasserver.net 26.02.04, 23:25 Czesc, dexamethason to mocny steryd, ktory dziala na kore nadnerczy. Bralam go tylko dwa dni, 2 razy dziennie do zbadania czy pracuja prawidlowo nadnercza. Mialam duze skoki temp w nocy i budzilam sie cala spocona. Badanie wszyszlo ok, wiec nie musze go brac regularnie. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy ktos brał Dexamethoson IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 26.02.04, 23:40 Ja bralam ten hormon przez 30 dni poniewaz mialam ze wysoki poziom ketosterydow.Z tego co wiem to ma to cos wspolnego z kora nadnercza.Lekarz nie wyjasnil mi niestety o co chodzi ale powiedzial ze mam sie nie martwic.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomre Re: czy ktos brał Dexamethoson IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 15:53 Ja biore codziennie po 1/2 tabletki. U mnie jest to zwiazane z hyperandrogenizacja, co jest z nadnerczami powiazane. (Chyba) Odpowiedz Link Zgłoś