Gość: iwka IP: *.wroc.zigzag.pl 27.02.04, 18:01 Tym razem na pewno nam się uda!!! Najnowsze Mamusie proszę o wysyłanie dużej ilości pozytywnych fluidów!!! pozdrawiam -iwka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tania Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.visp.energis.pl 27.02.04, 23:35 Ja mysle tak samo jak Ty!!!!! Ja mam swój wielki dzień ok 6-7 marca, wtedy to mija 14 dni od inseminacji.... sama nie wiem co o tym mysleć, dziewczyny tak różnie wszystko opisują. raz lepiej mieć objawy a innym razem lepiej nie mieć.... więc ja sama nie wiem czy mam czy nie mam. wariuje już!!! ale wiem jedno : NAJWAŻNIEJSZE TO POZYTYWNE MYŚLENIE I OPTYMIZM POZDRAWIAM SERDECZNIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 28.02.04, 09:17 ja powinnam testowac 8 marca, 5 marca moze byc za wczesnie. Chociaz tego dnia sa moje urodziny wiec moze sprobuje... Odpowiedz Link Zgłoś
maqdzik Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 28.02.04, 09:57 roxi ja tez powinnam testować 8 marca. Ale jak siebie znam to już 5 zrobie test życze wam wszystkim tego co sobie Trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.daminet.pl / 82.139.13.* 28.02.04, 16:29 Ja też powinnam tak gdzieś 7-8 marzec. Jestem po inseminacji i nie mam na razie żadnych objawów a buuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tania75 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 28.02.04, 16:33 Paola!!!Nie przejmuj sie ja też nie mam objawów i postanowiłam wyluzować. nasze dzidzi zrobi nam niespodzianke...))))))))) pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
bajkare Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 28.02.04, 17:29 Bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie bóli jajników. 5 marca trzymam kciuki. Wierzę, że Ci się uda ! Chyba jeszcze nie jestem Mamusią, ale z głębi serca przesyłam Ci całe mnóstwo pozytywnych fluidów !!! Koniecznie daj znać o wyniku testu. Gorąco pozdrawiam i łączę się z Tobą w oczekiwaniu na wielki dzień Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 01.03.04, 07:52 jak dostane @ i zaczne nowe starania, to ukradne ten watek, moze ktos bedzie mogl testowac w ten sam dzien co ja? pozdrawiam i zycze, aby test zbiorowy obfitowal w bogactwo fasolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lublin Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 09:19 cześć) ja osobiście coś czuję, ze to mnie nie dotyczy(( ale zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bz.basia Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 01.03.04, 11:20 hej! ja niestety znów wypadam, dostalam znowu tę okroopną @,tak więc chyba będę bliżej terminu Maretiny...Pozdrawiam i liczę że jak najwięcej z was się uda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 02.03.04, 12:32 Musiałam "podciągnąc" zeby Wam przypomniec, że dziś już 2 marca! Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 06:54 Dziś 5 marca, a u mnie jedna krecha ((((((((((((( Mam nadzieję, że innym się powiedzie. Zgodnie z zaleceniem gina przestaję brać luteinę i czekam na @ ( Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 08:01 Czesc - dzis dzien moich urodzin - zrobilam test (4 dni przed @) pojawila sie slabo widoczna rozowa kreska - niestety po ok. 20 min nie bylo juz jej widac, jakby sie rozlala po tescie. Ta testowa tez jest bledsza ale jednak widoczna! TO byly drugie starania, trzeba zatem przygotowac sie do trzecich, mam nadzieje ostatnich. Pozdrawiam i zycze dwoch kresek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 08:06 roxi, po 20 minutach wynik testu jest do d....Y! wywal go, jesli byla slaba krecha to zapewne zaciazyl;as! wiem, ze mieszkasz w olsztynie, zatem wyrwij sie z roboty na 15 min i do szpitala miejskiego do laboratorium na beta hcg. zabierz 19 zlotych i pogadaj z paniami, ze wynik przez tel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówka Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: 81.18.220.* 05.03.04, 08:24 leć szybciutko do laboratorium, ja miałam tak samo, znikła ta cholerna krecha i po paru godzinach chciałam pokazać mężowi że nic nie wyszło, to ta kreska była bardzo słabiutka, zrób sobie hcg, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 08:07 smętna jedna kreska.... Zrobiłam coś głupiego, tylko sie nie śmiejcie. Rozebrałam test na części pierwsze.I znalazłam bladą różową kreskę, ale grubszą od kontrolnej po za obszarem okienka. Daje mi to jeszcze nadzieję i pretekst do powtórki testu, zwłaszcza, że FF przesunał mi owu z 23 na 25 marca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 08:15 iwka, a moze test z krwi?jesli sadzisz, ze blada kreska byla, to badanie juz ciaze pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.daminet.pl / 82.139.13.* 05.03.04, 09:20 Witajcie-ja nie robiłam dziś testu-poczekam jeszcze kilka dni.Dziś jest 10 d. po owulacji,więc chyba za wcześnie. Życzę, aby ta znikająca różowa kreseczka była tym na co czekasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 05.03.04, 12:23 Miałam testować z Wami, ale niestety @. To był mój drugi stymulowany cykl, chyba pierwsze jajko wychodowane od pięciu cykli.Prawdopodobnie mam też zrosty w jajowodach, ale będę wiedziała jak jest po badaniach, w kwietniu. Narazie zaczynam od nowa. Pełen optymizm, że aż mi głupio. Mam nadzieję, że Wam się udało... Trzymam kciuki i cipło pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.mofnet.gov.pl 05.03.04, 13:39 Ja też nie testowałam - za wcześnie. Nie chcioalam sobie fundować kolejnej nerwówki. Ale może za kilka dni dołaczę do testerowiczek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiekxx Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.localdomain / 158.75.40.* 05.03.04, 15:20 Hej, ja też miałam dziś testować...w 9 dc była owu i przytulaniem też wcelowałam, cycuchy bolały od tamtej pory i były duże i twarde, temperatura cały czas podwyższona od 37,2 do 37,4 a dziś w 21 dc @ i figa z testu! Mam chwilowego doła, dlatego szybko kończę, niemniej życzę reszcie sukcesów, ja mam wizytę u ginia za 6 dni. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
nizalka Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 16:51 Dziewczyny, czy test może mnie okłamywać?? po 7 miesiącach walki nareszcie spóźnienie. w 31 dniu test negatywny, dzis 35 i dalej negatywnym (oba testy robiłam w godzinach popołudniowych). Boli mnie głowa i dół brzucha? czy są jakieś szanse??? nie mogę o niczym innym myśleć od tygodnia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.wroc.zigzag.pl 05.03.04, 17:10 Pewnie , że są ! Zrób test w godzinach rannych, wtedy jest największe stężenie hcg. Dziewczyny, ja powtarzam test w dniu spodziewanej małpy o ile mnie nie wyprzedzi- ok 8-9 marca. Nie daje mi spokoju to różowe, które ujrzałam po po demontażu testu. jesli nic z tego , podłączam się do marcowych starań. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: 212.160.97.* 05.03.04, 17:07 też miałam testować, ale od 2 dni @, w 26 d.c chyba po raz pierwszy w życiu tak wcześnie. Zaoszczędziłam chociaż na teście. Odpowiedz Link Zgłoś
patika Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 17:48 Cześć chciałabym Ciebie pocieszyć ,ale testu się nie rozbiera na części pierwsze bo ta kreska różowa pod okienkiem istnieje zawsze i jeszcze testu nie ogląda pod światłem bo tam istnieje ten cień który przy ciąży przemienia się w pasek różowy a test po złóżyciu wyrzucamy ponieważ ,czasami może wyjść pasek różowy a to nie jest pasek ciążowy to wszystko i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 18:04 Wiesz, tak myślałam, że to moja imaginacja, ale wiesz jak ciężko pogodzić się z kolejnym niepowodzeniem. Mimo to spróbuję jeszcze raz za kilka dni. Łudzę sie jeszcze, że może było jeszcze za wcześnie na test - dziś 25 dc, owu 16 dc, ale i tak bym nie wytrzymała i tak ledwo co. dzieki za informację , ja nie wiedziałam, że to rózowe pod okienkiem jest normalne papa Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 18:51 tak długo jak nie ma @ jest nadzieja, a nadzieja jest już matką ... nie mniej jednak ja się jeszcze łudzę... choć sama nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
patika Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 21:34 koniecznie powtórz test po dwóch dniach,bo 10 dni to czasami za mało żeby test coś pokazał ,test wykrywa ciąże po 10 dniach od zapłodnienia a najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki ,przesyłam moc pozytywnych fluidów Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 05.03.04, 21:44 ja też powtórzyłabym. Mi pre-test w 14 dniu po owu pokazał słabą drugą krechę, ale... po 5 minutach podczas gdy wcześniej inny test wyszedł mi 9 dni po owulacji. A znam osoby, którym ten nawet inny test nie pokzał 10 dni po owu dopiero 11 Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 07.03.04, 09:15 no i @ przyszła... koniec złudzeń((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
maretina ami6 07.03.04, 09:44 ja mam malpe od wczoraj, bedziemy razem "ciagnac" przez ten cykl Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: ami6 07.03.04, 19:07 Ja dzisiaj - ku pokrzepieniu serc(a)- poszłam do apteki i kupiłam wiesiołka. Hormeel'u nie było ( a szkoda, bo naczytałam się o nim dobrych rzeczy. Do gina idę w 5 dc i chyba będę go namawiała na insemi, choć on pewnie wolałby jeszcze próbować naturalnie) Ale mnie brak już cierpliwości, no i teratozoospermia - wolałabym żeby ktoś przed akcją wywalił te mniej przystojne chłopaki precz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.wroc.zigzag.pl 07.03.04, 13:53 Trzymajcie kciuki, żeby do mnie małpiszon drogi nie znalazł! Według planu powinien przyleźć jutro. Od 3 dni ćmi mnie w dole brzucha, właśnie jak na małpę . Jest to dla mnie jakaś nadzieja, bo zawsze było tak, że brzuch mnie zabolał i małpa za 5 minut była już. A teraz jest inaczej, ale może z nerwówki mnie tak boli, sama już nie wiem. Mój facet przyłapał mnie na oglądaniu stron o ciaży i zaraz zrobił kwaśną minę i to mnie dodatkowo zdołowało. Pisałam gdzieś wcześniej jaki on ma do tego stosunek... No nic, może za bardzo się zagłębiam w swój organizm. W każdym razie robię test we wtorek- o ile mnie nie ubiegnie @. Przepraszam, że opisuję tu swoje stany ducha, ale nie mam komu powiedzieć... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 07.03.04, 14:34 jakże współodczuwam ze wszystkimi, które krwawią jak świnki. Z mniej przykrych powodów może... ale to, że nie tylko ja się nie cieszę, jest budujące. dostałam dzisiaj okres, akurat przed długą podróżą, a w tym dziwnym kraju wsztstko zamknięte, poza stacjami benzynowymi, na których nie sprzedają środków przeciwbólowych. zwijam się z bólu od 4 godzin, mojemu termoforowi w kształcie serduszka postawię chyba ołtarzyk... Postanowiłam moje cierpienie i brak porządnych podpasek złożyć w ofierze fasolek))))))). Liczę, że moja krew je użyźni)))))) Głupoty wypisuję, ale to małpa mnie dręczy... Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
maqdzik Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 07.03.04, 20:16 No to ja też wysyłam raport: test - wyszła tylko jedna cholerna kreska buuu popłakałam troche i mam żal do całego świata, ale trzeba wziąść się w garść Trzymam kciuki za roxi bo ja tam juz z takiej odlagłości II kreseczki widze POWODZENIA IWKA - mam nadzieje, że się uda, POWODZENIA Dziewczyny to kiedy następny grupowy test? Odpowiedz Link Zgłoś
zzztop Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 07.03.04, 20:21 (((( Tak mi przykro((( Ale nie daj się kreskom!!! Jest tylko jedna przeciwko Tobie, z jedną można spoko wygrać, a dwie to już znaczy walka z szesnastolatkiem, który chce iść na browara z kolegami!!! Już teraz trzymam kciuka za następny miesiąc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka901 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 08:13 koniec złudzeń! przyszła dziś @ podstępnie , w nocy -opóźniona o 1 dzień, wpędzając mnie w dół. Staram się jakoś pozbierać, wmawiam sobie - nowy cykl- nowa nadzieja. pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 10.03.04, 07:42 W związku z powyższym proponuję zamknąć ten wątek, czekać cierpliwie na dni przytulanka i testować pod koniec marca!!!!!!! Bociany przylatują, może nam też się w końcu uda? Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: 5 MARCA - WIELKI TEST 10.03.04, 07:44 własnie spojrzałam w kalendarz - początek kwietnia!!! Pierwszego kwietnia się nie odważę, ale będę testowac drugiego lub trzeciego Odpowiedz Link Zgłoś