Dodaj do ulubionych

In vitro,którą klinikę wybrać???a może Intermedica

27.02.04, 19:00
Hej!Dotknął nas problem jak wielu z was,zdajemy sobie sprawę iz te zabiegi to
swego rodzaju loteria ale prosimy o informacje GDZIE/chodzi o klinikę/ komuś
się udało i za którym razem.Pozdrawiamy i trzymamy za wszystkich kciuki.
Obserwuj wątek
    • mitusia Re: In vitro,którą klinikę wybrać???a może Interm 02.03.04, 13:01
      Polecam, są tam duze zmiany, nowi lekarze,dobra atmosfera, ponad 30 %
      sukcesów, wiem, bo kiedyś tam była moja kolezanka, i jest w ciązy.
      • Gość: nela Re: In vitro,którą klinikę wybrać???a może Interm IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 11.03.04, 11:22
        Ja polecem Białystok i dr Szamotowicza. Pomóg nam i mamy śliczną córeczkę.
    • Gość: Dotti In vitro w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:28
      Ja też się zastanawiam nad wyborem kliniki. Jestem z Wawy, chcialabym w
      Białymstoku, może znajdę się na liście osób zakwalifikowanych do darmowego...
      Chciałabym tylko zapytać dziewczyn z doświadczeniem, ile dni wolnych trzeba
      wziąć przy całej procedurze? Może lepiej wziąć pod uwage klinikę na miejscu?
      Jak często trzeba jeżdzić na kontrolę itd?
      Napiszczie jak wygląda cała procedura. Muszę rozpatrzyć wszystkie za i przeciw.
      • Gość: nela Re: In vitro w Białymstoku IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 11.03.04, 11:41
        Cały cykl trwa ok. tygodnia. Zależy to od tego jak reaguje organizm na leki.
        Możesz być sama, a partner może dojechać w określonym czasie. Jak chcesz
        dowiedzieć się wszystkiego bardzo dokładnie podaj e-maila, to Ci opiszę. Wiem
        tylko, że ceny się chyba zmieniły - ja byłam we wrześniu 2002r.
        • Gość: Dotti Re: In vitro w Białymstoku - do Neli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:44
          Bardzo proszę o szczegóły procedury. Mój mail: dorota17@gazeta.pl
          • Gość: Didek Re: In vitro w Białymstoku - do Neli IP: *.dialog.net.pl 31.03.04, 18:45
            Izolda, napisz na jaką klinikę się zdecydowałaś. Też chcę spróbować w
            Intermedice i miło byłoby się podzielić wrażeniami. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka