Dodaj do ulubionych

chyba oszaleję

11.09.10, 22:41
Już osiem dni jak spóźnia mi się miesiączka. Staram sie zajść w ciążę ale wiem, że nie jest w moim przypadku lekko. PCO, LUf to moje problemy. Nie zabezpieczałam się licząć na ciążę.
Po 2óch dniach spóznienia zrobiłam test -wyszedł negatywny.
3ci dzien spóźnienia-byłam u gina w przychodni, nie zrobił usg tylko zbadał i kazał czekać 2 tyg. na okres
w 5tym dniu spóźnienia - test negatywnysad
Jutro będzie 9ty dzień i zrobie test. Nie mam żadnych objawów ciązowych (mam już dziecko więc wiem czego się spodziewać) i boję się, że to może byc coś poważniejszego - jakaś torbiel albo inna cholerasad

Obserwuj wątek
    • chantal10 Re: chyba oszaleję 12.09.10, 11:07
      Ja mam PCO i nieregularne miesiączki to niestety rzecz normalna przy tym schorzeniu. Bierzesz jakieś leki?
      • apetita29 Re: chyba oszaleję 12.09.10, 21:19
        Zrobiła dziś test- 2 kreski!!!!i wszystko jasne.
        Jestem zaskoczona chociaz cały czas się staraliśmy.

Chantal10, jak starałam się zajść w pierwszą ciążę brałam gluckophage, clostibegyt, luteinę oraz dostawałam pregnyl. Dwa lata z hakiem i zaszłam w ciążę.
        Teraz bez leków i sie udało, w sumie bez leków, bo jak się nie mogłam doczekać miesiączki a testy były negatywne to zaczęłam łykac luteinę - bo mi jeszzce troche zostało tabletek. jestem szczęśliwa.
        • nie_diabelek Re: chyba oszaleję 12.09.10, 22:42
          smile smile smile
          Gratulacje!!!
        • annajustyna Re: chyba oszaleję 13.09.10, 10:01
          Bo widzisz, Apetito: test tak naparwde najlepiej robic pare dni po terminie miesiaczki...
          Gratuluje serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka