Gość: sylwia IP: *.wawpie.ext.ids.pl 05.05.04, 11:49 Kurcze i Ty to wytrzymujesz Nie robiłaś jeszcze testu? Napisz mi jak się czujesz" Czy coś Cię boli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joasik30 Re: do Joasik30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:03 Nie wytrzymuje! Robiłam test 10 dni po owu, oczywiscie negatywny. Wtedy od razu przypomina mi sie moja kolezanka, której test pokazał ciąże dopiero w 4 tyg! Wiem, że to sie zdarza rzadko, ale iskierka nadzieji pozostaje... Ja juz jestem wyczerpana czekaniem, czasami wolałabym, żeby @ juz przyszła! Ja mam juz 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasik30 Re: do Joasik30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:17 Jesli chodzi o bóle to codziennie mam inne! (pewnie wymyslone) Chociaz teraz czuje zbliżającą sie @. Na FF wyczytalam, że testowac powinno sie 18 dni po owu! Teraz jestem 15 dni po owu! mam jeszcze 3 dni, chyba ze przyjdzie @, a pewnie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do Joasik30 IP: *.wawpie.ext.ids.pl 05.05.04, 12:34 jesteś taka pesymistką jak ja, ale starsze wiele nie jesteś ja mam 29 lat Ile się juz leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasik30 Re: do Joasik30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:40 około 3 lat! z przerwami, ale dopiero niecałe 2 m-ce temu wykryto u mnie podwyzszona prolaktynę po obciązeniu i dostaję norprolac! Odpowiedz Link Zgłoś