mikanm 28.05.04, 16:33 Cześć Mam pytanie - co oznacza że zatoka Douglasa jest wolna? czy ma to jakiś związek z owu? będę wdzięczna za odpowiedzi mik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla12 Re: zatoka Douglasa 28.05.04, 16:42 To znaczy, że nie ma w niej płynu, czyli nie było jeszcze owulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: zatoka Douglasa 28.05.04, 16:49 Hmmmm...a tydzień po owu nadal się ten płyn utrzymuje? do samej @? Odpowiedz Link Zgłoś
misia.j Re: zatoka Douglasa 30.05.04, 11:35 Mnie mówiono, że płyn utrzymuje się tylko przez kilka-kilkanaście godzin. Jeżeli robiłaś USG później, to pewnie już go nie ma, co nie znaczy, że owulacji nie było Mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: zatoka Douglasa 30.05.04, 11:56 jeżeli stwierdzonoby w zatoce płyn oznaczałoby, ze jesteś właśnie po owulacji, ale rzeczywiście płyn jest do kilkunastu godzin Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: zatoka Douglasa 30.05.04, 12:53 Witam, jezeli jest wiecej niz kilkanscie godzin, np. kilka dni albo tygodni, to radze zrobic jak najszybciej biopsje tegoz płynu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: zatoka Douglasa 30.05.04, 12:58 Witam, jezli plyn tam sie utrzymuje wiecej niz kilkanscie godzin , np. kilka dni lub tygodni, to radzilabym zrobic jak najszybciej biopsje tego plynu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: zatoka Douglasa 30.05.04, 13:07 Uff dzięki dziewczyny już myślałam że nikt mi nie odpowie. tzn że mogę mieć jeszcze nadzieję hehe, bo usg miałam robione tydzień po śluzie płodnym, więc pewnie śladu po nim (po tym płynie) nie zostało dzięki jeszcze raz i pozdrawiam mik Odpowiedz Link Zgłoś