edytka8080 16.11.11, 19:52 Witam ! Czy ktoś podchodził do in vitra w tej klinice ,jakie były leki stosowane przy długim protokole.Prosze o odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytka8080 Re: Invimed w Gdyni !!! 20.11.11, 17:50 nikt nie podchodzil do inwitra w tej klinice Odpowiedz Link Zgłoś
beybe172 Re: Invimed w Gdyni !!! 01.04.12, 17:34 hej edytka8080. Mam pytanie czy podchodziłaś może w Gdyni w Invimdzie do in vitro? Odpowiedz Link Zgłoś
edytka8080 Re: Invimed w Gdyni !!! 01.04.12, 18:05 witaj ! ja nie podchodziłam do in vitra w tej klince, ale bylam na pierwszej wizycie w sprawie programu in vitro do skutku ,ale sie nie zakawalifikowaliśmy z mężem bo do tego programu musi miec para bardzo dobre wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
beybe172 Re: Invimed w Gdyni !!! 01.04.12, 18:49 hmm... ale jak to?? to co konkretnie oni wymagają.. To mnie załamałaś szczerze. My mieliśmy podchodzić do programu w Invikcie ale zakwalifikowali nas do grupy za 21 tys plus leki takze nie bylo nas stać acz kolwiek podeszliśmy normalnie i nie wiele mniej wydalismy bo 15 tys za 1 podejscie takze myslalam, ze tutaj moze troche taniej. Jesli mozesz napisz na czym polega ta kwalifikacja. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
edytka8080 Re: Invimed w Gdyni !!! 01.04.12, 20:50 podaje ci mojego emajla joannakru@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: Invimed w Gdyni !!! 02.04.12, 19:21 15 tysiecy ... to o jakieś 5 tysięcy więcej niż w innych klinikach. Odpowiedz Link Zgłoś
beybe172 Re: Invimed w Gdyni !!! 02.04.12, 20:32 blisko 16 tysiecy wydaliśmy w INVIKCIE ! JESTEM ROWNIEZ W SZOKU ! ponieważ spodziewałam sie mniejszych oplat poprzez co nie wiem kiedy teraz podejdziemy do kolejnego zabiegu. Wszystko na poczatku wygladalo na to ze w 12 tys sie zamkniemy a tu bylo coraz wiecej i wiecej ...... i tak nic z tego nie wyszło same badania , które kazali nam na sam początek zrobić wyniosły nas 3500 tys co uważam, ze polowa byla niepotrzebna ale jak juz się zaczeło przygotowania to juz nie byl oodwrotu ... Także poszukuję jakiejś kliniki , która jest warta uwagi ... Znacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_gd Re: Invimed w Gdyni !!! 02.04.12, 21:48 Ja dzięki Gamecie donosiłam właśnie swoją ciążę Myślałam o Invikcie, ale po wizycie tam i przedstawieniu oferty "Invitro do skutku" olaliśmy z mężem sprawę. Ostatecznie zaszłam w ciążę PRAWIE naturalnie w Gamecie, bo dopiero tam lekarze wzięli mnie w obroty i okazało się, że przy lekkim nakładzie czasu, do invitro dojść nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.pco.1 Re: Invimed w Gdyni !!! 03.04.12, 09:18 Gosia_gd czy możesz coś więcej napisać o Twojej stymulacji w Gamecie sama się tam wybieram. Moja lekarka mnie tam skierowała po leczeniu 8 m-cy na CLO + 5 razy pregnyl. Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: Invimed w Gdyni !!! 03.04.12, 08:50 W Gamecie zapłaciłam w lutym 10,5 tys. + 600zł za mrożenie komórek. Odpowiedz Link Zgłoś