nicol.lublin 23.07.04, 17:34 maretinka, pewnie cię rozśmieszę, ale nie ma cie na gg wiecd nie mogę tam spytać. podobno kupiłaś sobie expres do kawy (czytałam na forum kuchnia), możesz napisać coś więcej o nim? może też się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraguska Re: do maretiny 23.07.04, 17:55 )))))))))))))))))))))))))) P.S. sorry, ze zajrzalam, bo ja nie Maretina... Ale tez mnie rozsmieszylas Nicol! Nie moglam sie opanowac )))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do maretiny 23.07.04, 22:51 nooo zaszalelismy z mezem. polecam goraco. firma DeLonghi. pyszna kawusia z ekspresu cisnieniowego.... my pijemy zawsze ze spienionym mlekiem ostatnio poszlam do sklepu pozegnanie z afryka i kupilam lavazze.... niebo w gebie Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: do maretiny 24.07.04, 19:39 ale tylko spienia mleko, czy robi gotowe cappuchino? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do maretiny 24.07.04, 22:26 nicol.lublin napisała: > ale tylko spienia mleko, czy robi gotowe cappuchino? oryginalne capuccino to 1/3 kawy i 2/3 spienionego mleka. moj ekspress takie robi. sa trzy dysze, dwie na kawe i jedna na mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thmwag Re: do maretiny IP: *.eltur.com.pl 26.07.04, 08:14 ja też nie Maretina ale się skusiłam i........... stwierdzam, że już wiem za co uwielbiam to forum. Jest tak babskie, że aż zniewala. Smacznej kawki paniom życzę w tym pochmurnym dniu )) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do maretiny 26.07.04, 09:26 Gość portalu: thmwag napisał(a): > ja też nie Maretina ale się skusiłam i........... stwierdzam, że już wiem za co > > uwielbiam to forum. Jest tak babskie, że aż zniewala. > Smacznej kawki paniom życzę w tym pochmurnym dniu )) bardzo babskie, ale lubie jak tu pisze rafal i kilku innych panow. w ogole mysle, zepanowie nas tu czasem "podgladaja". a wracajac do kawy to naprawde warto miec ekspress)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sassi. Re: do maretiny IP: 80.51.74.* 26.07.04, 11:41 Maretinka - kupilas 15 barowy? Czy ma ekspres cisnieniowy i przelewowy w jednym? Bo ja mam w tej chwili przelewowy, ale do nowego mieszkania chcialabym cisnieniowy, a z kolei nie chce zagracac nowego barku, wiec wolalabym wszystko w jednym (stara przelewówka trafi sie tesciowej hi hi). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do maretiny 26.07.04, 12:29 kurcze....hmmmm z tego co wiem to kazdy cisnieniowy teraz zaczyna sie od 15 barow czy poprawnie odmieniam? heheheh) te co maja wiecej kosztuja powyzej 3 tysiecy(!!!!). sprawdze w papierach w domu, to powiem dokladnie ile bar... moj jest cisnieniowy. moge parzyc kawe taka na naboje ale tez moge zwykla sypana przez ekspres przepuscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sassi. Re: do maretiny IP: 80.51.74.* 26.07.04, 14:05 no wlasnie, bo ja sie na tym kompletnie nie znam, ale moja Mama mi glowe zawraca, ze koniecznie musze kupic 15-barowy, bo jak nie to...dlatego sie tak dopytuje, ponoc to wazne, chociaz pewnie kawe parza wszystkie w miare podobnie ))). A ja bym nie chciala dac wiecej niz 1 - 1,5 tys. zlotych. DeLonghi to bardzo dobra, wloska firma, ja sie pewnie tez skusze na nia, albo na Krupsa, podobno porownywalna jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do maretiny 26.07.04, 14:10 mam ma racje ja zmiescilam sie w kwocie, ktora podalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sassi. Re: do maretiny IP: 80.51.74.* 26.07.04, 14:31 to super )) czyli jednak nie zbankrutuje na ekspresie do kawy )) hi hi, a wiec czasem warto sluchac mamy) Odpowiedz Link Zgłoś