Dodaj do ulubionych

bladzioch...

25.06.13, 17:43
dziewczyny dzisiaj zrobiłam test i wyszła druga blada kreska, widać ją ale jest o wiele bledsza niż ta pierwsza. najlepsze jest to, że nie wiem co o tym wszystkim myśleć, nie wiem który to dzień cyklu (bo mam tak nieregularne cykle, że nie potrafię określić który to dzień, tym bardziej, że po czasie intensywnych starań odpuściłam totalnie, przestałam liczyć i nie przywiązywałam wagi do dat). w zeszłym tygodniu myślałam, że zacznie mi się @ bo podczas korzystania z toalety zobaczyłam takie czerwone zabarwienie wydzieliny na wkladce. nie mam pojęcia co o tym wszystkim myśleć. dodam, że rok temu w lipcu kiedy fiksowałam totalnie na punkcie starań, zrobiłam test, który był negatywny a kiedy spojrzałam na niego po kilku godzinach też widziałam cień drugiej kreski (oczywiście wszystko okazało się złudzeniem optycznym a właściwie chyba odczytaniem wyniki po zbyt długim czasie). ta dzisiejsza druga blada kreska na teście pojawiła się w ciągu jakiś 5 minut. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • jeza_bell Nie spamuj 25.06.13, 18:42
      Wczoraj założyłaś identyczny wątek tu:

forum.gazeta.pl/forum/w,586,145328117,145328117,blada_kreska.html
      Otrzymałaś odpowiedzi, skoro im nie dowierzasz przejdź się do ginekologa.

Pozdrawiam
      • justy113 Re: Nie spamuj 25.06.13, 19:28
        Skoro nie masz w sobie za grosz empatii to proszę nie próbuj zrozumieć co czuję i nie odpowiadaj na moje posty. Skoro udzielasz się na tego typu forach to pewnie też masz problemy, więc zamiast negować kogoś postaraj się go zrozumieć. Dodam tylko, ze bywając na tych forach 7 lat temu kiedy zaszłam w pierwszą ciążę wspierałyśmy się i dodawałyśmy sobie otuchy. Ale cóż świat się zmienia.
        • lidek0 Re: Nie spamuj 25.06.13, 19:46
          Nie obruszaj się tak tylko nie móż niepotrzebnie postów. Ten jest już trzeci, dostałaś odpowiedzi /to jest moja trzecia na Twój post/, innych nie będzie. Czego jeszcze oczekujesz?
          forum.gazeta.pl/forum/w,19585,145327889,145327889,blada_kreska.html tu Twój trzeci post.
    • jeza_bell Lekceważysz interlokutorów 26.06.13, 16:56
      Żeby ten sam post metodą "kopiuj- wklej" rozpowszechniać po forach? Odrobiny wysiłku nie ma z Twojej strony, a oczekiwania ogromne.
      Niezbyt ładnie o Tobie to świadczy uncertain
    • werka2806 Re: bladzioch... 27.06.13, 22:51
      Musisz jeszcze troche poczekac zrob test tak za (ydzien lub 1,5 tyg powinno być już ok nie martw się też tak mialam po poronieniu farmakologicznym a teraz jestem 4 mies po i jest wszystko dobrze tylko jestem bezplodna tak mi się wydaje bynajmniej ...
      • jeza_bell Re: bladzioch... 28.06.13, 15:50
        werka2806 napisał(a):

> i jest wszystko dobrze tylko jestem bezplodna tak mi się wydaje

Bezpłodność jest faktem nieodwracalnym np kiedy kobieta traci macicę, jajniki.
        Mam nadzieję, że chodziło Ci o niepłodność, która może być czasowa i odwracalna.
        Powodzenia
        • werka2806 Re: bladzioch... 29.06.13, 11:42
          Wiesz ja mam już dzieci i wcale nie martwi mnie ta bezplodnosc wykonalam już swoja powinnosc w swoim zyciu i jestem bardzo szczesliwa mama i zona tylko na kolejne dziecko nie moglismy sobie pozwolic crying
          • jeza_bell Re: bladzioch... 29.06.13, 11:59
            werka2806 napisał(a):

jestem bardzo szczesliwa mama i zona tylko na kol
            > ejne dziecko nie moglismy sobie pozwolic crying

Mam nadzieję, że nie pisałaś tego w kontekście "poronienia farmakologicznego".
            Jeżeli jest inaczej, pisząc o tym w obecnym miejscu popełniłaś wyjątkowy nietakt.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka