Gość: kiciek2 IP: 80.51.222.* 29.08.04, 21:26 Hej!!!!! byłam na kolsutacji w Warszawie w Instytucie Matki i Dziecka i zaproponawali mi laparoskopię. Czy ktoś może robił tam ten zabieg i może coś powiedzieć na temat warunków, personelu itp????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: laparo w Instytucie Matki i Dziecka IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 01.09.04, 08:20 Ja byłam na laparo w Instytucie Matki i Dziecka, czekałam dwie godziny na przyjęcie bo nie było wolnego łóżka, sama obsługa bardzo milutka, tylko pielęgniarka która mnie usypiała obrzydliwa dziewucha.Po laparo czułam sie bardzo źle , wymioty,mdłości.Ale na szczęście wynik jest OK!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek2 Re: laparo w Instytucie Matki i Dziecka IP: *.citec.com.pl / *.citec.com.pl 01.09.04, 10:13 dzięki za odpowiedź a ile leżałaś w szpitalu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: laparo w Instytucie Matki i Dziecka IP: 80.48.171.* 08.09.04, 19:16 Jeden dzień,na drugi dzień rano już ,mnie wpisali, dostałam zwolnienie lekarskie 2 dni pobytu w w szpitalu+ 7 dni wolnego.Mogłam dojść do siebie w domku Odpowiedz Link Zgłoś